Hoffenheim – Kaiserslautern 3:1 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
3:1 (2:0)
1.FC Kaiserslautern
Čtvrtek 23.05.2013, 20:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    67
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tak toto střídání se Markusi Gisdolovi opravdu povedlo! SVEN SCHIPPLOCK je na hřišti jen dvě minuty a již vrací Hoffenheimu dvougólový náskok. Firmino prvně dopředu vyslal Johnsona, ten byl ale na hraně pravidel zastaven. Torrejón pak ale udělal velkou chybu, vrátil Firminovi míč na kopačku, střelec dvou branek přenechal míč Schipplockovi a ten tvrdou ránou podél Sippela vstřelil třetí branku svého mužstva.
     
    58
    Kaiserslautern právě vstřelil branku!
    Löwe využil nepřesnosti Hoffenheimu ve středu pole, Baumjohann posunul míč do šestnáctky, tam jej převzal MOHAMADOU IDRISSOU, využil nejistého vyběhnuté od Casteelse, udělal mu klíčku a posunul míč do odkryté branky.
     
    29
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Pak ale přišla vynikající akce domácích a ti se mohou podruhé radovat. Polanski ze středu hřiště nasměroval míč na Vollanda, ten využil secvičeného náběhu Becka, jenž přihrávkou napříč šestnáctkou sice minul Salihoviće, za ním dobíhající ROBERTO FIRMINO už ale neměl problém uklidit míč do odkryté branky.
     
    11
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Heintzův faul bez míče se pro tento okamžik stal Kaiserslauternu osudný. Salihović poslal do šestnáctky střílený centr, který na malém vápně šikovně tečoval ROBERTO FIRMINO. Sippel byl bez šance, hosté se ofsajdu dožadovali marně.

    Daniel Polách

    Branky: 11. Firmino, 29. Firmino, 67. Schipplock – 58. Idrissou

    Karty:   50. Salihović (HOF), 90+4. Beck (HOF) – 10. Heintz (KAI), 55. Torrejón (KAI), 90+1. Baumjohann (KAI)


    TSG 1899 Hoffenheim: Casteels – Beck, Abraham, Vestergaard, Thesker – Polanski – Rudy (65. Schipplock), Salihović (86. Süle) – Volland, Johnson – Firmino
    1.FC Kaiserslautern: Sippel – Dick, Torrejón, Heintz, Löwe – Borysiuk, Orban – Weiser (76. Bunjaku), Baumjohann – Idrissou (90. Zellner), Hoffer (68. Riedel)

    Rozhodčí: Brych
    Pondělí 27.05.2013
    Kaiserslautern - Hoffenheim 1:2

    Branky: 65. Baumjohann – 44. Abraham, 74. Vestergaard

    Karty:   5. Borysiuk (KAI), 30. Sippel (KAI), 48. Idrissou (KAI), 90+4. Dick (KAI) – 10. Thesker (HOF), 72. Casteels (HOF), 90+4. Weis (HOF)

    Neproměněná penalta: 29. Salihovič (HOF), brankář Sippel zneškodnil

    bahis siteleri