Kaiserslautern – Hoffenheim 1:2 (kon.)
konec
1.FC Kaiserslautern
1:2 (0:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Pondělí 27.05.2013, 20:30 • Fritz-Walter-Stadion (Kaiserslautern) • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Díky za pozornost, tato sezóna německé Bundesligy je uzavřena, budu se těšit na nový ročník. Prozatím se loučím a přeji hezký zbytek večera pokud možno ve společnosti onlajnů. (22:32:47)
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 52:48%
    Střely na bránu: 2:7
    Střely mimo: 4:8
    Rohy: 9:3
    Fauly: 21:19
     
    Sledovali jsme pěkný fotbal, kterému nechyběla dramatičnost, šance a góly. Lepším týmem však byl bezpochyby Hoffenheim, o čemž hovoří i statistiky.
     
    Skóre otevřel v závěru poločasu Abraham, navíc nedal ve 29. minutě penaltu Salihovič. Domácí se přeci jen dočkali kontaktní branky, když jiskru naděje zažehl v 65. Baumjohann. Kaiserslautern rázem obživl a vzápětí mohl přidat druhou branku Indrissou. Gól nemohl platit pro správně odmávaný ofsajd, a tak udeřili hosté hlavičkujícím Vestergaardem, jenž potvrdil pro svůj tým záchranu v soutěži.
     
    Dílo jest dokonáno. Záchrana v souteži zachována, Hoffenheim může v klidu odšpuntovat šampaňské, po dnešku bude co slavit. Už v prvním zápase udělali hráči kouče Gisdola rázný krok k tomu, aby si zachovali prvoligovou příslušnost. Dnes to jen potvrdili, když vyhráli zaslouženě 2:1.
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Blíží se skutečně konec, čeká se pouze na závěrečný hvizd rozhodčího Meyera. Ten ještě uděluje žlutou kartu domácímu Dickovi a zároveň hostujícím Weisovi za vzájemné pošťuchování.
     
    90+2
    Na střídačce Hoffenheimu se již chystají oslavy, účastník Bundesligy zvládl jednak domácí zápas a i dnes byl lepším celkem. Záchranu si tak bez debat zaslouží.
     
    90+1
    Salihovičův střelecký pokus pozdravil diváky za domácí bránou, byl skutečně hodně nepřesný. To však hosty může jen pramálo mrzet.
     
    90
    Uplynula řádná hrací doba, nad plán budeme hrát ještě čtyři minuty.
     
    89
    ...byl rozehrán na krátko a poté pískán ofsajd.
     
    88
    Ještě roh pro červené, celkově devátý...
     
    87
    Střídající Schipplock se srazil s Zellnerem a bude se znovu ošetřovat. Čas tak bude hrát pro tým, který je kousek od záchrany v soutěži.
     
    85
    Chvíle uklidnění před poslední pětiminutovkou. protože kouč Gisdol připravil třetí změnu v sestavě. Místo Firmina vběhl na zelený pažit Schipplock.
     
    84
    Před Zellnerem výborně zasáhl Süle. Utkání se sice neustále odehrává před vápnem TSG, šance ale nepřichází. Naopak otevřené okno v obraně mají hráči domácích, kam se ještě pokouší vniknout jejich soupeř.
     
    82
    Alespoň vyrovnat by si fanoušci zcela jistě přáli, zatím jim ale není přáno, protože se hra přerušila. Firmino leží na hřišti a bude muset být ošetřen.
     
    80
    Co je potřeba pochválit, to jsou domácí diváci. Z jejich strany je to fantazie, klobouk dolů. Neustále povzbuzují, pějí chorály, výsledek nevýsledek, hlavně ať si užijeme poslední zápas sezóny.
     
    79
    Výborný Casteelsův zákrok po přímem kopu Floriana Dicka. Míč šel do levého rohu, kde však byl připraven belgický brankář ve službách TSG. Dnes již podruhé takto úspěšně zasáhl, dobrá práce.
     
    77
    Střely na bránu 1:7, střely mimo dokonce 4:7, je jasně vidět, že hosté jsou ve vedení zaslouženě. A to ještě neproměnili penaltu ve 29. minutě. Jediné v čem vede 1. FC jsou rohy. Konkrétně 7:3.

    Roman Zajíček

    Branky: 65. Baumjohann – 44. Abraham, 74. Vestergaard

    Karty:   5. Borysiuk (KAI), 30. Sippel (KAI), 48. Idrissou (KAI), 90+4. Dick (KAI) – 10. Thesker (HOF), 72. Casteels (HOF), 90+4. Weis (HOF)

    Neproměněná penalta: 29. Salihovič (HOF), brankář Sippel zneškodnil


    1.FC Kaiserslautern: Sippel – Dick, Torrejón, Dražan (55. Hoffer), Löwe – Borysiuk, Orban, Zellner, Baumjohann – Indrissou, Bunjaku (64. Weiser). Trenér: Franco Foda.
    TSG 1899 Hoffenheim: Casteels – Beck, Abraham (60. Süle), Vestergaard, Thesker (30. Rudy) – Weis, Polanski, Salihovič – Volland, Firmino (85. Schipplock), Johnson. Trenér: Markus Gisdol.

    Rozhodčí: Meyer – Willenborg, Bornhorst

    Diváci: 49 780

    První zápas: Hoffenheim - Kaiserslautern 3:1
    bahis siteleri