ILHK Hr. Králové – IHC Prague Rats 0:4 (kon.) | IHC Pardubice – Mad Parrots 2:6 (kon.) | IHC Přerov – Kanci Uh. Brod 2:3 (kon.)
Brno – IHC Olomouc 5:0 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Kladno 5:7 (kon.) | IHC Pardubice – Slavia Praha 5:10 (kon.)
IHC Přerov – Devils Zlín 5:7 (kon.) | Brno – Uh. Hradiště 5:2 (kon.)
konec
Mission Roller Brno
5:2 (2:0, 0:1, 1:0, 2:1)
IHC CSC Roller U. Hradiště
Sobota 25.05.2013, 15:00 • hala Úvoz • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:33
    Brno právě vstřelilo branku!
    Do prázdné brány zvyšuje skóre domácí FRANTIŠEK KAZLEPKA, což je nejmladší hráč týmu. Asistence: Luděk Brož.
     
    45:57
    Brno právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využita a dá se říci, že je hotovo. PATRIK ŠEBEK vypálil přes dva hráče a Černocký toho příliš neviděl. Počtvrté v zápase tak kapituluje a vyloučení Nesrsty se ukázalo jako klíčové. Bez asistence.
     
    38:13
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou zpátky ve hře a v kontaktu. Zlínská spolupráce vyšla na jedničku. Horák předložil kotouč na svého parťáka z vicemistrovského týmu Beranů JAKUBA ŠLAHAŘE, který zkušeně před Vybíralem zavěsil do horní části brány. Asistence: Oldřich Horák, Marek Schuster.
     
    27:02
    Brno právě vstřelilo branku!
    Sledujeme třetí branku v hostující síti. Individuální akci předvedl TOMÁŠ DEMEL, který objel celou bránu a byl dostatečně rychlý na to, aby se Černocký nestihl přesunout. Domácí tak znovu odskakují na rozdíl dvou branek. Asistence: František Kazlepka.
     
    15:04
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    A právě jednu z nich teď hosté využívají. MARTIN ČERVENKA si najel po pravém křídle a přízemní střelou překonává Vybírala. Brno tak inkasuje vůbec první branka v tomto odpoledním programu. Asistence: Jakub Šlahař.
     
    08:00
    Brno právě vstřelilo branku!
    A je zde další gól po totožné akci, respektive ve stejném složení hráčů. KAMIL RAJNOHA přidává další branku, když si počkal před hostující svatyní a zakončil opět velice přesně. Pochvalu zaslouží opět parádně přihrávající Šebek. Asistence: Patrik Šebek a Pavel Strýček.
     
    06:55
    Brno právě vstřelilo branku!
    Krásná akce bývalých hráčů Techniky Brno. Šebek si najel k pravé straně brány, přihrál exkluzivní pas na volného KAMILA RAJNOHU, jenž tváří v tvář vymetl horní růžek Černockého brány. Asistence: Patrik Šebek, Pavel Strýček.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 7. Rajnoha (Šebek, Strýček), 8. Rajnoha (Šebek, Strýček), 28. Demel (Kazlepka), 46. Šebek, 48. Kazlepka (Brož) – 16. Červenka (Šlahař), 39. Šlahař (Horák, Schuster)


    Mission Roller Brno: Vybíral (Jirkův) – Šimo, Kučera, Demel, Skácel L., Skácel R., Kazlepka, Obdržálek, Strýček, Kubica, Šebek, Brož, Rajnoha.
    IHC CSC Roller U. Hradiště: Černocký (Ševčík) – Horák, Ohárek, Schuster, Gartner, Nesrsta, Červenka, Karafiát, Šlahař, Valenta, Pospíšil, Flora, Míka.

    Rozhodčí: Pavel Obadal, Tomáš Goňa

    Diváci: 30