Mladá Boleslav – Teplice 0:4 (kon.) | Sparta – Dukla Praha 3:0 (kon.) | Liberec – Příbram 1:1 (kon.)
Brno – Slovácko 1:3 (kon.) | Ostrava – Jablonec 0:1 (kon.) | Olomouc – Č. Budějovice 1:0 (kon.)
Hr. Králové – Plzeň 0:3 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:1 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
0:4 (0:1)
FK Teplice
Sobota 01.06.2013, 17:00 • Městský stadion Mladá Boleslav • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    75
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tohle byla velice komická situace. Miller nejdřív kličkou obehrál napadajícího soupeře, potom mezi dalšími dvěma hráči Teplic prošťouchl míč na Ševinského. Ten nezhodnotil šoumenství svého spoluhráče, podržel míč, jako by nevěda, že se v jeho okolí vyskytují žlutí sršni. Ti se zmocnili míče a v raritní situaci 4 na nikoho a MARTIN JINDRÁČEK lobem překonává Millera. tohle je debakl.
     
    59
    Teplice právě vstřelily branku!
    Na pravé straně pelášil z mírného úhlu na Millera rychlík Mahmutovič. Zkušený gólman výborně míč vyrazil, ale v okolí penaltového puntíku se vyskytoval zcela neobsazený FRANCI LITSINGI, jenž hlavou pohodlně doťukl míč do odkryté brány. Miller jen naštvaně rozhazuje rukama směrem ke svým obráncům.
     
    48
    Teplice právě vstřelily branku!
    MARTIN JINDRÁČEK dostal zprava přihrávku od Litsingiho a měl dost času i prostoru, aby uvnitř šestnáctky zamířil k tyči a rozvlnil síť za Millerem.
     
    23
    Teplice právě vstřelily branku!
    AIDIN MAHMUTOVIČ dostal přihrávku za obranu. Marně ho stíhal Johana. Bosenský hráč si před finálním kopem ještě navedl míč trochu do strany a potom ho prostrčil do protipohybu brankáře Millera.

    Štěpán Tomš

    David Bohata

    Branky: 23. Mahmutovič (Jindráček), 48. Jindráček (Litsingi), 59. Litsingi (Mahmutovič), 75. Jindráček

    Karty:   54. Kysela (MBL), 68. Mareš (MBL) – 32. Podaný (TEP), 43. Jablonský (TEP), 51. Kaufman (TEP)   86. Jablonský (TEP)


    FK Mladá Boleslav: Miller – Bořil, Johana, Ševinský (76. Mehanovič), Kysela – Mareš, Rozsíval (45. Opiela), Ščuk, Kúdela, Zahustel – Synek (45. Štohanzl)
    FK Teplice: Grigar – Podaný, Jablonský, Lüftner, Kaufman – Krátký (74. Vůch), Matula, Jindráček (78. Jursa), Litsingi – Vachoušek – Mahmutovič

    Rozhodčí: Zelinka – Pelikán, Kříž
    bahis siteleri