Bayern – Stuttgart 3:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
3:2 (1:0)
VfB Stuttgart
Sobota 01.06.2013, 20:00 • Olympiastadion, Berlin • Německý pohár
Předzápasové kurzy
     
    80
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    To je finále, jak má být! Míč se dostal po rohovém kopu k Okazakimu, jenž trefil levou tyč, Neuer pak vychytal ve stoprocentní šanci MARTINA HARNIKA, ten si ale vzal slovo ještě podruhé a s přispěním Schweinsteigerovy tyče snížil na rozdíl jedné branky.
     
    71
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Sakajův centr se přenesl přes všechny obránce Bayernu až k MARTINU HARNIKOVI, jenž hlavičkou na zadní tyč překonal marně se natahujícího Neuera.
     
    61
    Bayern právě vstřelil branku!
    A MARIO GÓMEZ svůj náskok navyšuje. Müller dostal skvělou přihrávku za stuttgartskou obrannou linii, našel nekrytého Gómeze a ten střelou do Ulreichova protipohybu pojistil vedení Bayernu.
     
    48
    Bayern právě vstřelil branku!
    MARIO GÓMEZ po nepovedeném prvním poločase odpověděl svým kritikům. Robben si snažil zatáhnout míč do šestnáctky, Molinaro před ním začal odstupovat a Nizozemec tak mohl využít Lahmova náběhu, po němž kapitán Bayernu našel Gómeze, jenž se štěstím poslal míč do prázdné branky.
     
    37
    Bayern právě vstřelil branku!
    THOMAS MÜLLER poslal míč po zemi k levé tyči ze svého pohledu, Ulreich putoval na opačnou stranu a Bayern tak dělá první významný krok k zisku trofeje.

    Daniel Polách

    Branky: 37. Müller (pen.), 48. Gómez, 61. Gómez – 71. Harnik, 80. Harnik

    Karty:   50. Schweinsteiger (BAY), 90+4. Mandžukić (BAY) – 36. Traoré (STU), 85. Boka (STU), 90+1. Ibišević (STU)


    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm, Boateng, Van Buyten, Alaba – Martínez, Schweinsteiger – Robben (83. Tymoščuk), Müller, Ribéry (90+1. Shaqiri) – Gómez (62. Mandžukić)
    VfB Stuttgart: Ulreich – Rüdiger, Tasci, Niedermeier, Molinaro (67. Sakaj)– Gentner, Boka – Harnik, Maxim (63. Okazaki), Traoré (75. Cacau) – Ibišević

    Rozhodčí: Gräfe
    bahis siteleri