Irsko – Gruzie 4:0 (kon.) | Ukrajina – Kamerun 0:0 (kon.) | USA – Německo 4:3 (kon.)
Brazílie – Anglie 2:2 (kon.)
konec
Irsko
4:0 (1:0)
Gruzie
Neděle 02.06.2013, 18:35 • Aviva Stadium, Dublin • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    88
    Irsko právě vstřelilo branku!
    ROBBIE KEAN korunuje svůj skvělý výkon druhým gólem, kdy vytěžil z gólové přihrávky Hendricka na hranici pokutového území a tváří v tvář gólmanovi Migineišvilimu si vedl jako zkušený střelec – míč poslal ke vzdálenější tyči a domácí vedou již 4:0!
     
    77
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelná hrubka obrany Gruzie, hosté jako by na okamžik přestali hrát, poté se však míč dostává k Sammonovi, který střílí z pravé strany, z blízkosti brány, ale tento pokus ještě Migineiěvili vyráží, ovšem pouze před sebe, kde je připravený ROBBIE KEAN. Pro něhož pak již nebylo těžké dopravit míč do odkryté části brány.
     
    48
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Výtečný vstup domácí reprezentace do druhého poločasu, SIMON COX si seběhl z pravé strany před branku, kde se k němu na hranici malého vápna odvrazil míč a pak již nebylo těžké zakončit do prázdné brány.
     
    42
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Výtečně kopnutý volný kop Irska z pravé strany, míč míří do pokutového území, kde si na zadní tyči nejlépe naskakuje RICHARD KEOGH, jenž dává hlavou svůj první reprezentační gól!

    Martin Dvořák

    Branky: 42. Keogh, 48. Cox, 77. Kean, 88. Kean

    Karty:   42. Chubutia (GRU), 70. Kankava (GRU)   20. Loria (GRU)


    Irsko: Westwood – McShane, R. Keogh, Delaney. Wilson (65. McGeady) – A. Keogh (46. Kean), Hoolahan (76. Quinn), McCarthy (72. Sammon), McClean (65. Dunne) – Cox, Long (72. Hendrick)
    Gruzie: Loria – Lobjanidze (46. Targamadze), Chizanišvili, Chubutia, Kverkvelja (69. Popchadze) – Kašia, Daušvili (54. Dzaria), Kankava, A. Kobachidze (90. Gorgiašvili) – Ananidze (22. Migineišvili) – Gelašvili (62. Maisuradze)

    Rozhodčí: S. Colțescu‎ (RUM)
    bahis siteleri