Irsko – Gruzie 4:0 (kon.) | Ukrajina – Kamerun 0:0 (kon.) | USA – Německo 4:3 (kon.)
Brazílie – Anglie 2:2 (kon.)
konec
Brazílie
2:2 (0:0)
Anglie
Neděle 02.06.2013, 21:00 • Maracanã, Rio de Janeiro • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    82
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Angličané se z vedení dlouho neradovali, neboť jsme viděli další krásnou střelu, která skončila v brance. Po centru zprava se z voleje do Hartova protipohybu trefil PAULINHO!
     
    79
    Anglie právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná trefa! Anglie se dostala do rychlého kontru, Oxlade-Chamberlain potáhl akci, ale hlavní hvězdou se stal WAYNE ROONEY, který krásnou ranou z asi 25 metrů vymetl horní roh brány Júlia Césara!
     
    67
    Anglie právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Po akci na jeden dotek přiklepl Rooney míč na ALEXE OXLADE-CHAMBERLAINA a ten ranou z první trefil přesně k tyči, Júlio César se natahoval marně!
     
    57
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Domácí tým jde do vedení! Neymarův technický pokus ještě skončil na břevně, ale FRED stál v optimální pozici a zcela nebráněný mohl dorazit za bezmocného Harta.

    Aleš Pur

    Branky: 57. Fred, 82. Paulinho – 67. Oxlade-Chamberlain, 79. Rooney

    Karty:   63. Hulk (BRA) – 76. Jones (ENG)


    Brazílie: Júlio César – Dani Alves, David Luiz, Thiago Silva, Filipe Luis (46. Marcelo) – Oscar (56. Lucas Moura), Luiz Gustavo (46. Hernanes), Paulinho (83. Bernard), Hulk (72. Fernando) – Fred (79. Leandro Damião), Neymar. Trenér: Luiz Felipe Scolari.
    Anglie: Hart – Johnson (62. Oxlade-Chamberlain), Jagielka, Cahill, Jones – Carrick, Baines (32. A. Cole), Lampard – Walcott (86. Rodwell), Milner – Rooney. Trenér: Roy Hodgson.

    Rozhodčí: Wilmar Roldán (Kolumbie)
    bahis siteleri