Brno – Devils Zlín 10:8 (kon.) | Uh. Hradiště – Kanci Uh. Brod 10:9 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Přerov 15:3 (kon.)
IHC Pardubice – IHC Kladno 4:8 (kon.) | Mad Parrots – IHC Prague Rats 2:9 (kon.) | Slavia Praha – ILHK Hr. Králové 9:7 (kon.)
konec
Mission Roller Brno
10:8 (2:2, 3:2, 3:1, 2:3)
IHC Devils Zlín
Neděle 16.06.2013, 12:00 • Hokejová hala Úvoz • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:48
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak ještě jeden gól v tomto divokém zápase. Postaral se o něj MARTIN VOZDECKÝ, jenž se trefil potřetí v tomto mači. Asistence: Patrik Urbanec.
     
    47:35
    Brno právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. Do prázdné brány se trefuje MAREK VOREL. Asistence: Patrik Šebek, Thomas Woods.
     
    43:44
    Brno právě vstřelilo branku!
    I tentokrát je přesilovka využita. Dominika Hrachovinu vyhnal z brány prudkou střelou PAVEL STRÝČEK. Asistence: Thomas Woods a Patrik Šebek.
     
    42:53
    Devils právě vstřelili branku!
    A je to tady. Další akce Zlína je využita a raduje se znovu PATRIK URBANEC, který snižuje již na rozdíl jediné branky. Asistence: Petr Šenkeřík, Jaroslav Janeba.
     
    41:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Je zde šance pro hosty, kteří jsou zpět ve hře. Šima vyhnal z trestné lavice PATRIK URBANEC, který tečoval střelu Šenkeříka. Asistence: Petr Šenkeřík.
     
    35:00
    Brno právě vstřelilo branku!
    Dlouho radost hostům nevydržela. MAREK VOREL velice rychle zareagoval na předešlou gólovou akci soupeře a posunuje opět vedení svého mužstva o tři branky. Střelou švihem propálil Hrachovinu mezi betony. Bez asistence.
     
    34:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Krátce před konce této části dokázali hosté ještě snížit. Výbornou kombinaci Zlína zakončil do Vybíralovy brány PETR ŠENKEŘÍK. Asistence: Juraj Jurík, Jaroslav Janeba.
     
    33:31
    Brno právě vstřelilo branku!
    Teď už se THOMAS WOODS dočkal své úvodní branky. Šebek mu přihrál před bránu, kde kanadský hokejista jen přistrčil hokejku a propasíroval kotouč pod Hrachovinovými betony. Asistence: Patrik Šebek.
     
    28:03
    Brno právě vstřelilo branku!
    První přesilovka domácích hokejistů je využita a poměrně bleskurychle. PAVEL STRÝČEK se dostal do dobré palebné pozice a propálil vše, co mu stálo v cestě. Hrachovina toho příliš neviděl a pošesté dnes inkasuje. Asistence: Patrik Šebek, Michal Šimo.
     
    20:19
    Devils právě vstřelili branku!
    A hostující brankář se může radovat, jeho tým se dočkal kontaktního gólu. Na střelu Vozdeckého ještě Vybíral dokázal reagovat, na dorážku MARTINA VOZDECKÉHO byl již krátký. Asistence: Pavel Klhůfek a Petr Šenkeřík.
     
    15:23
    Brno právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, padá nám to tedy pěkně. Hrachovina je na ručník. Každá střela na jeho bránu končí v síti. O další zářez se postaral kanonýr brněnské druholigové Techniky KAMIL RAJNOHA. Asistence: Marek Vorel.
     
    14:23
    Brno právě vstřelilo branku!
    MICHAL ŠIMO se raduje také podruhé v tomto zápase. Diváci si rozhodně nemohou stěžovat na nudu v Brně. Pořádný pytel se roztrhl s brankostrojem toho utkání. Domácí během krátké chvíle opět vedou. Asistence: Thomas Woods.
     
    13:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Dlouho radost domácím nevydrželo a opět velice rychle inkasují. O bleskové vyrovnání se postaral dnešním druhým gólem zlínský útočník PSG ONDŘEJ VESELÝ, který zužitkoval přesný pas Klhůfka. Asistence: Pavel Klhůfek, Petr Šenkeřík.
     
    12:50
    Brno právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už neměl nárok. Domácí pokračují v dobrém výkonu z první části a jdou poprvé v utkání do vedení. Postaral se o to KAMIL RAJNOHA. Asistence: Zdeněk Kubica.
     
    09:09
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou sice opticky lepším družstvem, ale v obraně dělají chyby. Nyní byl před Hrachovinou nepokrytý MAREK VOREL a poradil si velezkušeně. Položil si zlínského brankáře a pohotově přivezvedl kotouč nad jeho tělem. Znovu je vyrovnáno a je se skutečně na co dívat. Pěkný hokej, plný kombinací, šancí a gólů. Asistence: Kamil Rajnoha.
     
    07:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Radost domácím vydržela pouze jedenáct vteřin. Do brejku dva na jednoho se vřítila dvojice MARTIN VOZDECKÝ a Ondřej Veselý, první jmenovaný dostal puk přesně na hokejku a před prázdnou bránu, kde dokázal bezpečně zakončit do Vybíralovy sítě. Asistence: Ondřej Veselý.
     
    07:14
    Brno právě vstřelilo branku!
    Teď už však inkasuje. Z levé strany si najel před bránu MICHAL ŠIMO a krásným švihem nad lapačku Hrachoviny, vymetl horní růžek brány. Pěkná akce Brna, která končí vyrovnanáním. Asistence: Pavel Strýček.
     
    00:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je nástup do utkání. Hned první střela na Vybírala končí gólem. Z levé strany kruhů propálil brněnského brankáře ONDŘEJ VESELÝ. Asistence: Pavel Klhůfek.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 8. Šimo (Strýček), 10. Vorel (Rajnoha), 13. Rajnoha (Kubica), 15. Šimo (Woods), 16. Rajnoha (Vorel), 29. Strýček (P. Šebek, Šimo), 34. Woods (P. Šebek), 35. Vorel, 44. Strýček (Woods, P. Šebek), 48. Vorel (P. Šebek, Woods) – 1. Veselý (Klhůfek), 8. Vozdecký (Veselý), 14. Veselý (Klhůfek, Šenkeřík), 21. Vozdecký (Klhůfek, Šenkeřík), 35. Šenkeřík (Jurík, Janeba), 42. Urbanec (Šenkeřík), 43. Urbanec (Šenkeřík, Janeba), 48. Vozdecký (Urbanec)


    Mission Roller Brno: Vybíral (Jirkův) – Skácel R., Šimo, Rajnoha, Šebek, Strýček, Obdržálek, Vorel, Kubica, Kazlepka, Woods.
    IHC Devils Zlín: Hrachovina Dominik (od 44. Hrachovina Petr) – Janota, Jurík, Šenkeřík, Urbanec, Janeba, Vozdecký, Klhůfek, Veselý, Súhrada, Tomaštík.

    Rozhodčí: Přikryl, Helc

    Diváci: 50