Brno – Devils Zlín 10:8 (kon.) | Uh. Hradiště – Kanci Uh. Brod 10:9 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Přerov 15:3 (kon.)
IHC Pardubice – IHC Kladno 4:8 (kon.) | Mad Parrots – IHC Prague Rats 2:9 (kon.) | Slavia Praha – ILHK Hr. Králové 9:7 (kon.)
konec
Střída Sport Pardubice
4:8 (1:3, 1:3, 1:1, 1:1)
IHC Čerti Kladno
Neděle 16.06.2013, 12:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    Kladno díky svému zaslouženému vítězství předstihlo Pardubice v tabulce a obsadí třetí místo, domácí končí na západě čtvrtí. Ode mě je to pro dnešek vše, z bitev play-off se s Vámi těším na počtenou. (13:16:03)
     
    48:00
    Konec zápasu.
     
    46:52
    Oddechový čas pro hokejisty Kladna.
     
    46:52
    Ještě aspoň jednu radost mohl domácím zařídit Jan Buchtele, ovšem Langer udržel kotouč před brankovou čarou.
     
    46:12
    Zápas už se jen dohrává. Pardubice se v oslabeném složení na příliš nezmohou.
     
    45:02
    Jakub Strnad si brousil zuby na hattrick, ale marně.
     
    44:14
    Hru zpomaluje pardubický icing.
     
    43:02
    Na druhé straně měl stejnou možnost Tomáš Plekanec. Veselého si rozhýbal, ale jeho beton nedokázal od tyčky odlepit a brankář vzešel ze souboje jako vítěz.
     
    40:38
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Delší dobu zakončení na obou stranách neznamenala nebezpečí, až se kotouč odrazil do samostatného nájezdu na hokejku JANA BUCHTELEHO. Langer se sice okamžitě položil na plochu, ale puk mu prošel snad pod výstrojí za záda – 4:8. Bez asistence.
     
    37:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Využitá kladenská přesilovka určuje již pětibrankový rozdíl. U pravé tyčky zůstal nehlídaný DANIEL JŮN, jenž si počkal na Petrákovu nabídku a bez potíží zakončil – 3:8. Asistence: Michal Petrák, Vladimír Kameš.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    Kotouč tráví více času na domácích hokejkách, ale Kladno stále drží poměrně bezpečný náskok. Uvidíme, zda s ním Pardubice ještě dokáží něco udělat.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    35:43
    Těsně před koncem třetí čtvrtiny přichází první vyloučení zápasu. Petr Beneš (PCE) – 2 minuty za sekání.
     
    34:29
    Tomáš Plekanec se stahovačkou zbavoval pardubického beka a když viděl, že se mu to nepodaří, vystřelil aspoň bekhendem. Pravděpodobně to bylo jen jednou rukou.
     
    33:22
    Moučka s Benešem mohli ztrátu zase snížit, ovšem druhý jmenovaný z velké blízkosti těsně přestřelil.
     
    31:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jedna z mála útočných chvilek hostů znamená gól. Vladimír Kameš si počkal, až se mu na křídle rozjede Tomáš Plekanec. Ten pak ještě vyšperkoval celou akci přihrávkou napříč pásmem DANIELU JŮNOVI, který z první napálil puk do prázdné branky – 3:7. Asistence: Tomáš Plekanec, Vladimír Kameš.
     
    30:48
    Rychlou kombinaci hokejistů v bíločerveném nyní zakočnoval David Vondráček, Langer udržel kotouč ve výstroji.
     
    30:12
    Omlouváme se za tradiční pardubické technické problémy. Aktivita domácího celku stále pokračuje, tentokrát bez gólového vyjádření.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 11. Vítek (Kubišta, L. Procházka), 15. Vítek (Vondráček), 28. Beneš (Moučka), 41. Buchtele – 3. Sekáč (Petrák), 7. Strnad (Sekáč), 10. Strnad (Petrák), 17. Plekanec (Jůn), 17. Sekáč (Strnad), 17. Sekáč (Hoffman), 32. Jůn (Plekanec, Kameš), 38. Jůn (Petrák, Kameš)


    Střída Sport Pardubice: Veselý – Kubišta, Šťastný, Buchtele, Moučka, Vondráček, M. Hemský, Beneš, Vítek, L. Procházka. Trenér: Miloš Říha ml.
    IHC Čerti Kladno: Langer – Sekáč, Hoffman, Strnad, Stieler, Plekanec, Petrák, Zeman, Piskáček, Kameš, Jůn. Trenér: Vladimír Kameš.

    Rozhodčí: Barek, Lučan.