IHC Pardubice – Devils Zlín 2:4 (kon.) | IHC Kladno – Brno 4:7 (kon.) | Mad Parrots – Uh. Hradiště 1:10 (kon.)
IHC Přerov – ILHK Hr. Králové 4:5 (po pr.) | Kanci Uh. Brod – Slavia Praha 2:6 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Prague Rats 3:6 (kon.)
konec
IHC Eagles Olomouc
3:6 (0:2, 0:2, 0:2, 3:0)
IHC Prague Rats
Sobota 22.06.2013, 14:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:35
    Za nebezpečnou hru vysokou holí potrestán Lukáš Cik (OLO).
     
    47:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí sice znovu snižují, utkání už ale nejspíš nezvrátí na svou stranu. LUBOMÍR KORHOŇ poslal puk odrazem o tyčku. Asistence: Ondřej Fiala, Jiří Paška.
     
    42:33
    Malý mohl přidat sedmou branku Berouna. V samostatném úniku na domácí klec ovšem přestřelil.
     
    41:17
    Tvrzník tvrdým projektilem orazítkoval tyč domácí brankové konstrukce.
     
    39:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl čtyř branek. Korhoň na pravém kruhu vybídl k zakončení JAKUBA CIKA, který prostřelil gólmana soupeře. Asistence: Lubomír Korhoň.
     
    36:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci upravují na začátku posledního dějství skóre na 1:6. V přesilové hře vůbec jako první dnes překonal Romana Handla v brance hostů LUKÁŠ DUBA. Asistence: Jakub Čuřík, Lubomír Vích.
     
    35:57
    Olomouc docílila branky, ovšem sudí okamžitě rozpažuje a neuznává ji. Dosažena byla vysokou holí.
     
    35:50
    V poslední vteřinách třetí části ještě fauloval Tvrzník (BER). Výhoda pro Eagles.
     
    35:11
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Branku v početní výhodě přidává Beroun a vede 6:0. Na pravém kruhu se zmocnil kotouče JAKUB NOVÁK, který jej následně střelou na zadní tyč umístil za záda Musila. Asistence: Lukáš Novák, Martin Tvrzník.
     
    33:29
    Korhoň (OLO) přerušil tlak svého mužstva, když sekl soupeře přes rukavice. Početní výhoda pro hosty.
     
    28:18
    Přesilová hra pro hosty. Korhoň (OLO) si pomohl rukama a inkasuje dvě minuty za napadení.
     
    26:55
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Beroun vede už 5:0. O poslední trefu hostů se postaral PETR ŠINÁGL, jehož ránu sice Sedlář přibrzdil, úplně zastavit ji ale nedokázal. Asistence: Radek Pavlata.
     
    23:26
    Medvědi právě vstřelili branku!
    S domácími to vypadá velmi bledě. Lukáš Novák posunul kotouč na JAKUBA NOVÁKA, který tváří v tvář domácímu brankáři poslal puk do horní poloviny branky. Asistence: Lukáš Novák, Martin Tvrzník.
     
    20:22
    Na trestnou lavici byl za hákování poslán Balász (BER). Jen několik vteřin se bude hrát ve vyrovnaném počtu. Poté začne domácím přesilová hra.
     
    18:31
    Beroun hrál více jak minutu ve výhodě. Duba (OLO) je potrestán za sekání.
     
    16:30
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Hosté utíkají soupeři již do tříbrankového vedení. Přečíslení dvou na jednoho zakončil střelou mezi betony gólmana ROBIN MALÝ. Asistence: Jakub Novák, Martin Tvrzník.
     
    10:03
    Šinágl (BER) za domácí klecí inkasoval hokejkou do obličeje. Rozhodčí však zákrok nejspíš neviděli a od poškozeného hráče si vyslechli několik nepříjemných výtek. Osobní desetiminutový trest pro Šinágla.
     
    07:10
    Už to mohlo být o tři branky. Jakub Novák obdržel kotouč do bezprostřední blízkosti branky. Sedlář tentokrát pokus soupeře zneškodnil.
     
    06:03
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Středočeši se po minutě od první vstřelené branky dočkali další trefy. Ztrátu na polovině hřiště využil ADAM PŘIBYL, který si položil domácího brankáře a poslal puk do odkryté branky. Asistence: Ladislav Vlček.
     
    05:01
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Hosté se po necelých šesti minutách ujímají vedení. JAN BESSER potáhl kotouč po levém křídle, natlačil se s ním až do brankoviště, kde překonal Sedláře. Bez asistence.
     
    03:27
    Již druhá velká příležitost Čuříka. Olomoucký útočník tentokrát obdržel pas před hostující klec, gólmana poslal na druhou stranu, ovšem přes beton puk za brankovou čáru nezasunul.
     
    00:22
    Hned při první útočné akci Olomouce nechala hostující obrana za sebou neobsazeného Čuříka, který postupoval sám na Romana Handla. Bekhendový blafák domácímu hráči nevyšel, gólman Berouna jej vychytal.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 37. Duba (Čuřík, L. Vích), 40. J. Cik (Korhoň), 48. Korhoň (Fiala, Paška) – 6. Besser, 7. Přibyl (Vlček), 17. Malý (J. Novák, Tvrzník), 24. J. Novák (L. Novák, Tvrzník), 27. Šinágl (Pavlata), 36. J. Novák (L. Novák, Tvrzník)


    IHC Eagles Olomouc: Sedlář (27. Musil) – Cik L., Vích L., Cik J., Husák, Paška – Handl P., Duba, Fiala, Jurák, Čuřík, Korhoň, Vích A., Hánl.
    IHC Prague Rats: Handl R. (Michajlov) – Tvrzník, Novák L., Vlček, Přibyl – Šinágl, Balász, Malý, Novák J., Besser, Pavlata, Ransdorf.

    Rozhodčí: Held, Přikryl