Jihlava – Pardubice 5:2 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Kazzinc 0:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (1:0, 3:0, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 30.07.2013, 17:30 • Horácký zimní stadion Jihlava • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Radek Hubáček zamířil přesně mezi betony Martina Růžičky a je prvním úspěšným exekutorem – 1:0.
     
    59:18
    Dukla právě vstřelila branku!

    Pátá, právě teď odbyla, nese se Horáckým zimním stadionem. Přihrávku Malce tečuje za Růžičkova záda MICHAL VELECKÝ a přidává tak pátou branku svého týmu. Asistence: Ondřej Malec.
     
    58:24
    Další šance Pardubic, Jan Veselý hledal při přečíslení dva na jednoho na druhé straně najíždějícího Petra Sýkoru, který těsně minul.
     
    57:51
    A Pardubice ještě nic nevzdávají. Jako nyní Jan Semerád, který si najel k levé tyči a těsné míjí.
     
    57:00
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Nakonec ale přece hosté střílejí druhou branku. Benákova střílená přihrávka našla před Rittichem clonícího JANA STARÉHO, který dorážkou překonává gólmana Dukly. Asistence: Václav Benák.
     
    55:17
    Pardubice si zahrají přesilovou hru. Michal Důras (JIH) je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    53:55
    Pohledná kombinace Dukly. Zeman našel před brankou Růžičky najíždějícího Kadlece. Ten z bezprostřední blízkosti nadvakrát nepřekonal gólmana Pardubic.
     
    53:11
    Petr Mocek je potrestán na dvě minuty za nepovolené bránění. Dukla tak bude mít k dispozici další přesilovou hru.
     
    52:58
    Veselý si najel před branku na milimetrovou přihrávku od Musila, Rittich ale byl proti tomu, aby hosté vstřelili druhou branku. Výborný zákrok domácího gólmana.
     
    45:05
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Hosté střílejí svoji první branku v letošní přípravě. Po kombinaci Marhy se Sýkorou se dostal puk k RADOVANU SOMÍKOVI. Útočník Pardubic z prostoru před brankou nadvakrát překonal Ritticha. Asistence: Petr Sýkora, Josef Marha.
     
    44:34
    Třetí přesilovka Pardubic. Miha Štebih (JIH) dostává za podražení dvě minuty.
     
    35:10
    Druhou přesilovou hru dnešního zápasu si zahrají Pardubičtí. Radek Hubáček (JIH) dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    31:57
    Další přesilovka Dukly. Obránce Pardubic Zdeněk Čáp dostává dvě minuty za zdržování hry – vyhození puku.
     
    31:34
    Dukla právě vstřelila branku!

    Přesilovka domácích netrvala ani půl minuty. MICHAL VELECKÝ se dostal před brankovištěm k odraženému puku a Martin Růžička byl bez šance. Bez asistence.
     
    31:08
    Tohle nebyl zrovna zákrok z kategorie příjemných. Josef Marha kousek od mantinelu trefil jednoho z hráčů Dukly a dostává dvě minuty za podražení.
     
    30:20
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jak praví staré pořekadlo, nedáš – dostaneš. Situaci dva na dva a pohlednou kombinaci Jihlavy zakončuje TOMÁŠ ČACHOTSKÝ, když dostal v útočném pásmu přihrávku od Jakuba Kadlece, najel si mezi kruhy a překonal Růžičku. Asistence: Jakub Kadlec.
     
    29:46
    Bylo nařízeno trestné střílení za faul na Radoslava Tybora.
     
    27:11
    Neprošla možná i proto, že byl pardubický útočník seknut. Dvouminutový trest dostává Jiří Dobrovolný.
     
    27:11
    Pardubice se dostaly do přečíslení tři na dva. Přihrávka Veselého na najíždějícího Březinu neprošla.
     
    23:44
    Třetí přesilová hra pro Duklu, která je po druhém gólu o poznání aktivnější. Petr Sýkora dostává za vysokou hůl dvouminutový trest.
     
    22:15
    Dukla právě vstřelila branku!

    Prosazuje se i další staronový hráč v jihlavském dresu. MICHAL DŮRAS ujel po levé straně pardubické obraně, nic nevymýšlel a přesnou střelou překonal Růžičku. Bez asistence.
     
    20:21
    Somík našel nádherným pasem za obránce si najíždějícího Marhu, který upaloval sám na Ritticha, na gólmana Dukly si ale nepřišel.
     
    19:42
    Roman Mikeš se dostal na pravém kruhu k odraženému puku. Počkal si, zamířil, jenže těsně minul levý horní roh branky.
     
    18:24
    Tak tuhle střelu už jsem téměř viděl v brance. Obránce Pardubic Benák si sjel do prostoru mezi kruhy a vyslal střelu, se kterou by měl Rittich plnou výstroj práce. Zasahovat však nemusel, byla to noha jednoho z beků Dukly, která jemně tečovala puk mimo klec gólmana domácích.
     
    17:09
    Na pravém kruhu se zjevil úplně volný Josef Marha, ke kterému se dostal odražený puk. Nic nevymýšlel a z první vystřelil, Rittich ale předvedl dobrý zákrok.
     
    15:04
    První šarvátka je na světě. Martin Jícha si počkal u střídačky Dukly na Zdeňka Čápa, který se skácel na zem. Následně si přijel vyřídit účty s Jíchou jeden z hráčů Pardubic, vylučovat se ale nebude.
     
    12:36
    Hrubice v obraně Dukly. Jeden z beků namazal na hůl mezi kruhy napadajícího Davida Březiny, ten však zhruba o půlmetru minul levou horní tyč branky Ritticha.
     
    07:51
    Další přesilovka pro Duklu. Jan Zdráhal je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    07:07
    Dukla právě vstřelila branku!

    Kdo jiný by mohl dát první branku za červenožluté než právě VIKTOR UJČÍK. V situacích před brankou se tento veterán umí orientovat výborně, což předvedl i teď, když zakončil pohlednou kombinaci po ose Michal Důras – Matić Podlipnik, kteří si tak připisují asistenci.
     
    06:36
    Další příležitost Dukly. Ondřej Pěška si najel do útočného pásma a z levé strany hledal najíždějícího Viktora Ujčíka. Legenda v dresu Dukly se dostala k puku a zkusila zakončit, jenže puk Ujčíkovi sjel z hole.
     
    03:16
    Výborná přesilovková akce v podání Dukly. Vojtěch Zadražil střílel od modré, zároveň Adam Zeman dobře clonil Martinu Růžičkovi. Ten neviděl a forvard Dukly sklepl puk před brankoviště, kde dorážel do prázdné branky Tomáš Čachotský. Růžička ale na poslední chvíli zareagoval a vyrazil puk pryč.
     
    02:49
    Dukla bude mít výhodu první přesilové hry, za podražení si jde odsedět dvě minuty Jan Veselý.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Ujčík (Podlipnik, Důras), 23. Důras, 31. Čachotský (Kadlec), 32. Velecký, 60. Velecký (Malec) – 46. Somík (Sýkora, Marha), 57. Starý (Benák)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Zadražil, Andersons, M. Jícha, Dobrovolný (A), Kolda, Podlipnik, Štebih, Kaláb – Kadlec, Hubáček (A), Ujčík, Velecký, Pěška, Malec, Zeman, Čachotský (C), Kuřítko, Mikeš, Krupka, Důras. Trenér: Petr Vlk.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Vějmělka) – Píša, Kočí (C), Benák, Ďaloga, Čáp, Mocek, Drtina, Zdráhal – Sýkora (A), Marha, Somík (A), Radil, Kousal, Starý, Tybor, Číp, Semerád, Veselý, Březina, Musil. Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk – Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri