Cercle Bruggy – Anderlecht 0:4 (kon.)
konec
Cercle Bruggy KSV
0:4 (0:2)
RSC Anderlecht
Pátek 02.08.2013, 20:30 • Jan Breydelstadion, Bruggy • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    57
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Bruggy jsou zralé na ručník. Suárez nadýchaným centrem našel MASSIMA BRUNA, který si jedním dotekem zpracoval a druhým z otočky překonal zkoprnělého Verbista!
     
    51
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla fotbalová paráda! Po rychlé narážečce a finální přihrávce od Cyriaca trefil MASSIMO BRUNO z 25 metrů technickou střelou nádherně horní roh! Tohle už začíná být pro domácí poměrně kruté.
     
    41
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Toto otřepané pravidlo opět vylezlo na svět. Hosté se dostali do útoku, MATÍAS SUÁREZ si všiml, že je Verbist poměrně daleko z brankové čáry a dokonalým obloučkem jej překonal! Anderlecht tak vede už o dvě branky.
     
    7
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do rychlého vedení. Zaútočili po pravé straně, Bruno poslal zpětnou přihrávku, Gillet ji ještě minul, ale poté se do ní z 25 metrů opřel levačkou OLIVIER DESCHACHT a jeho bomba se zastavila až v horním růžku Verbistovy brány!

    Aleš Pur

    Branky: 7. Deschacht, 41. Suárez, 51. Bruno, 57. Bruno

    Karty:   80. Van Acker (CRB)


    Cercle Bruggy KSV: Verbist – Cornelis, Wils, Mertens, Buysse (76. Etock) – Smolders, Van Acker, Van Eeno (72. Van Roose) – Boi (46. Uchebo), D'Haene – Kabananga. Trenér: Lorenzo Staelens.
    RSC Anderlecht: Proto – Gillet, Mbemba, Nuytinck, Deschacht – Mielemans, Klještan – Bruno (78. Najar), Praet (66. Milivojević), Suárez – Cyriac (66. Lukaku). Trenér: John van den Brom.

    Rozhodčí: Serge Gumienny – Kristof Meers, Tom Dens
    bahis siteleri