Cercle Bruggy – Anderlecht 0:4 (kon.)
konec
Cercle Bruggy KSV
0:4 (0:2)
RSC Anderlecht
Pátek 02.08.2013, 20:30 • Jan Breydelstadion, Bruggy • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    90
    Čeká nás jedna minuta přesčasu.
     
    80
    První žlutou kartu utkání dostal za faul domácí Thibaut Van Acker.
     
    78
    Poslední změnu provádí i hosté. Za aplausu fanoušků Anderlechu míří na lavičku dnes dvougólový Massimo Bruno, kterého nahrazuje Andy Najar.
     
    76
    Je to tu, z trávníku odchází Bart Buysse a zbytek zápasu odehraje Gael Etock.
     
    72
    Druhá změna Brugg. Dnes už dohrál Lukas Van Eeno a hrát bude Karel Van Roose.
     
    66
    Hned dvojí střídání připravil hostující trenér. Odešli Gohi Cyriac a Dennis Praet, místo kterých nastoupili Jordan Lukaku a Luka Milivojević
     
    65
    Jak to tak vypadá, domácím dnes není dopřáno ani trochu radosti. Z asi dvaceti metrů tvrdě vypálil Van Eeno, ale Proto konečky prstů vytáhl míč na horní síť.
     
    57
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Bruggy jsou zralé na ručník. Suárez nadýchaným centrem našel MASSIMA BRUNA, který si jedním dotekem zpracoval a druhým z otočky překonal zkoprnělého Verbista!
     
    51
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla fotbalová paráda! Po rychlé narážečce a finální přihrávce od Cyriaca trefil MASSIMO BRUNO z 25 metrů technickou střelou nádherně horní roh! Tohle už začíná být pro domácí poměrně kruté.
     
    50
    Hosté opět v akci, Bruno obehrál svého strážce, načechral míč na na Cyriacovu hlavu, ale jeho pokus skončil na horní síti!
     
    46
    Bruggy udělaly do druhé půle jednu změnu, odešel Frederik Boi a místo něj nastoupil Michael Uchebo.
     
    45+1
    No a co scházelo, aby šli hosté do šaten s tříbrankovým náskokem. Ze střední vzdálenosti pálil Cyriac a jen těsně minul!
     
    45
    Rozhodčí přidá jednu minutu.
     
    41
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Toto otřepané pravidlo opět vylezlo na svět. Hosté se dostali do útoku, MATÍAS SUÁREZ si všiml, že je Verbist poměrně daleko z brankové čáry a dokonalým obloučkem jej překonal! Anderlecht tak vede už o dvě branky.
     
    39
    A málem bylo srovnáno! Z 20 metrů pálil Van Eeno, ale Proto skvěle zasáhl a vyrazil!
     
    36
    Ložená šance Anderlechtu! Cyriac dostal míč za obranu, udělal i kličku Verbistovi, pak ale zamířil pouze do boční sítě!
     
    16
    Obrovská šance Anderlechtu! Hra se v rychlém tempu přelila na druhou stranu, po pravé straně postupoval Bruno, mohl sám zakončovat, jenže se rozhodl přihrávat na střed a to zapříčinilo krach této akce.
     
    15
    Na branku Anderlechtu se už řítil osamocený Kabananga, který dostal výtečnou přihrávku za obranu, jenže celou akci zastavil praporek asistenta rozhodčího – ofsajd.
     
    7
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do rychlého vedení. Zaútočili po pravé straně, Bruno poslal zpětnou přihrávku, Gillet ji ještě minul, ale poté se do ní z 25 metrů opřel levačkou OLIVIER DESCHACHT a jeho bomba se zastavila až v horním růžku Verbistovy brány!

    Aleš Pur

    Branky: 7. Deschacht, 41. Suárez, 51. Bruno, 57. Bruno

    Karty:   80. Van Acker (CRB)


    Cercle Bruggy KSV: Verbist – Cornelis, Wils, Mertens, Buysse (76. Etock) – Smolders, Van Acker, Van Eeno (72. Van Roose) – Boi (46. Uchebo), D'Haene – Kabananga. Trenér: Lorenzo Staelens.
    RSC Anderlecht: Proto – Gillet, Mbemba, Nuytinck, Deschacht – Mielemans, Klještan – Bruno (78. Najar), Praet (66. Milivojević), Suárez – Cyriac (66. Lukaku). Trenér: John van den Brom.

    Rozhodčí: Serge Gumienny – Kristof Meers, Tom Dens
    bahis siteleri