Sparta – Mytišči 3:1 (kon.) | Motor ČB – Havlíčkův Brod 3:3 (kon.) | Čerepovec – Lev 3:2 (kon.)
Piešťany – Francie 3:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Atlant Mytišči
Pátek 02.08.2013, 13:00 • Tipsport Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    A Atlant příležitost využívá, v závaru na brankovišti doklepává puk do prázdné branky JUHA-PEKKA HAATAJA. Asistence: Jaroslav Dyblenko a Igor Radulov.
     
    53:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tonova pětka teď udělala vítr na brankovišti soupeře a PETR TON již pohodlně doklepával puk bekhendem do odkryté branky. Asistence: Tomáš Rolinek a Daniel Přibyl.
     
    11:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanské přesilovce dlouho chyběl pohyb. Pak, ale PETR TON dostal luxusní přihrávku mezi kruhy a prostřelil vše co, měl před sebou. Asistence: Daniel Přibyl.
     
    04:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale je to Sparta která jde do vedení. KAREL PILAŘ prokázal důraz na brankovišti, a po ledě poslal puk do odkryté branky. Asistence: Petr Kumstát.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 5. Pilař (Kumstát), 12. Ton (Přibyl), 54. Ton (Rolinek, Přibyl) – 59. Haataja (Dymlenko, Radulov)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) – Švrček, Piskáček, Gřegořek, Pilař, Kubát, Sičák, Hrbas, Philipp – Pacovský, Hlinka, Buchtele – Rolinek, Přibyl, Ton – Klimek, Pech, Kumstát – Rachůnek, Bahenský, Forman. Trenér Jandač.
    Atlant Mytišči: Borisov (Galimov) – Novopašin, Rukavišnikov, Stěpanov, Glazunov, Niskala, Klementěv, Velikov, Sanguinetti – Sošnikov, Michnov, Ševčenkov, Arťuchin, Engqvist, Kopytin, Trubačev, Haataja, Dyblenko, I. Radulov, Kamenskij, Levitskij, Šmeljov, Kadějkin, Jašin. Trenér Světlov.

    Rozhodčí: Würtherle, Jebavý – Charvát, Bejček
    bahis siteleri