Barcelona – Santos 8:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
8:0 (4:0)
Santos FC
Pátek 02.08.2013, 21:30 • Camp Nou • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    83
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Další akce domácích, jenž vede ke gólu do prázdné. Fabregas dostal přihrávku za obranu, načež vymyslel dokonalou přihrávku "na druhou", kde našel zcela volného JEAN MARIE DONGOUA – ten už neměl potíže s dopravením míče do prázdné brány.
     
    75
    Barcelona právě vstřelila branku!
    No tak tohle byla ale nádhera. Domácí zahrávali rohový kop, ten domácí rozehráli na krátko. ADRIANO udělal pár rychlých kroků k rohu vápna, odkud trefil nechytatelně do pravého horního růžku branky. Krásná práce, domácí vedou už 7:0.
     
    68
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Krásný gól domácích, je to už 6:0. Neymar si podržel míč na levé straně vápna a v pravý čas ho "nalil" CESCU FABREGASOVI na střelu z halfvoleje, španělský reprezentant si počínal úspěšně a placírkou poslal míč do růžku!
     
    53
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tentokrát už ale ne a domácí jdou do vedení 5:0. Barca svírala soupeře před jeho vápnem, Alexis předvedl několik efektních kliček a nakonec našel ve volném prostoru CESCA FABREGASE, který bez větších potíží trefil na bližší tyč.
     
    29
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak to byla rozborka sborka. Kombinace domácích vedla až na kopačku PEDRA RODRIGUEZE, který prázdnou bránu nemohl netrefit... Domácí vedou 4:0 po půl hodině hry, co více dodat.
     
    21
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Pokud bude Santos pokračovat podobným stylem i nadále, nedopadne dobře. Hosté zaváhali na středu hřiště, domácí tak mohli přejít do rychlého brejku. Messi naservíroval míč na nikým nebráněného ALEXISE SANCHEZE, který bez problémů trefil pravý spodní růžek branky.
     
    12
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak to je velká smůla pro Santos. Alves centroval z pravé strany, míč si ale velmi nešťastně srazil do vlastní branky obránce Leo.
     
    8
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Jak snadné to může být. Domácí předvedli svojí klasiku, pohotová přihrávka za obranu šla do běhu pro LIONELA MESSIHO, který udělal kličku brankáři a z úhlu trefil prázdnou branku.

    Jiří Liebreich

    Branky: 8. Messi, 12. Leo (vla.), 21. Alexis, 29. Pedro, 53. Fabregas, 68. Fabregas, 75. Adriano, 83. Dongou


    FC Barcelona: Valdes – Alves, Pique, Mascherano, Alba – Xavi, Busquets, Iniesta – Alexis, Messi, Pedro.
    Santos FC: Aranha – Dracena, Durval, Leo, Galhardo – Arouca, Cicero, Montillo, Leandrinho – Neilton, Giva.

    Rozhodčí: Estrada Fernández

    Diváci: 81 251
    bahis siteleri