Rusko U18 – Finsko U18 7:3 (kon.) | Kanada U18 – Švýcarsko U18 4:3 (2:0 po s.n.) | SR 18 – USA U18 2:5 (kon.)
Česko U18 – Švédsko U18 5:2 (kon.)
konec
Česko U18
5:2 (1:0, 2:0, 2:2)
Švédsko U18
Středa 07.08.2013, 19:00 • Břeclav • Hlinka Gretzky Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    LUKÁŠ VOPELKA trefuje od vlastní modré prázdnou švédskou branku zajišťuje našim barvám vítězství.
     
    56:48
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Naši se prosazuijí těsně po skončení dvojnásobné přesilovky, ale ještě v převaze jednoho muže. DAVID PASTRŇÁK bombou z voleje trefuje růžek švédské branky a vedeme 4:2. asistence. Filip Pyrochta.
     
    53:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak přece se seveřanům podařilo přesilovku využít. WILLIAM NYLANDER prostřelil našeho gólmana a vedeme už jen o jednu branku.
     
    51:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Švédové se nakonec dočkali. Timashov přihrál zpoza brány na OSKARA LINDBLOMA, který nekompromisně prostřelil bezmocného Vaněčka. Asistence: Dmytro Timashov.
     
    39:44
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdu gól do šatny! Naši si poslali puk po mantinelu za švédskou branku a odtud pak před ní. Následná rychlá střela MILANA ŠVARCE propadla Söderströmovi přes výstroj do branky. Asistence Radek Veselý a Michal Kovařčík.
     
    20:59
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!

    Češi hezky kombinovali před švédskou brankou a aktivita našich mladíků nese své ovoce. Pastrňák z levého kruhu našel hezky postaveného JAKUBA ZBOŘILA, jenž střelou od modré čáry prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Čeští hokejisté tak využívají přesilovou hru. Asistence: David Pastrňák.
     
    15:50
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!

    Češi jdou do vedení! Pyrochta prokázal obrovský přehled ve hře a skvělým pasem přes dvě čáry našel unikajícího DAVIDA PASTRŇÁKA, který blafákem překonává švédského brankáře a otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Filip Pyrochta.

    Tomáš Vlček

    Petr Horčička

    Branky a nahrávky: 16. Pastrňák (Pyrochta), 21. Zbořil (Pastrňák), 40. Švarc (Veselý, Kovařčík), 57. Pastrňák (Pyrochta), 60. Vopelka – 52. Lindblom (Timashov), 54. Nylander


    Česko U18: Vaněček (Pechek) – Zahradníček, Pyrochta, Mašín, Pýcha, Zbořil, Mikliš, Ščotka, Matula – Karabáček, Zacha, Jenyš – Vopelka, Pastrňák, Vrána – Kovařčík, Veselý, Švarc – Černoch, Kuťák
    Švédsko U18: Söderström (Werner) – Forsling, Lagesson, Johansson, Ollas Mattsson, Englund, Andersson, Muzito Bagenda – Lindblom, Franzén, Kempe – Tornqvist, Holmström, Elgestal – Nylander, F. Karlsson, A. Karlsson – Timashov, Olofsson, Kovacs

    Rozhodčí: Hribik, Polák – Barvíř, Blümel
    bahis siteleri