Třinec – Olomouc 3:1 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 11:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC Olomouc
Čtvrtek 08.08.2013, 13:00Zápasy mládeže
Partner:
     
    59:45
    V závěru třetiny si ještě zahrají hosté přesilovou hru, Tomáš Franek je totiž za nedovolené bránění poslán na trestnou lavici.
     
    50:36
    I Olomouc si bude moci zahrát čtyřminutovou přesilovou hru. Michal Vyčesaný totiž zasáhl vysokou holí jednoho z hráčů hostů a tomu se vytvořil také jakýsi krvavý šrám.
     
    44:38
    Ohera po střetu s Lukou padl na led a těžce se s krvavým nosem zvedal. Pro Olomouckého Luku to bude čtyřminutový pobyt na trestné lavici, rozhodčí ale nejprve povolávají ledaře, aby se vyčistily krvavá místa, které Ohera způsobil, než stihl dojet na střídačku.
     
    37:23
    Franek je poslán na trestnou lavici, kde si odpyká osobní trest. Bude se hrát nadále v pěti na obou stranách.
     
    14:19
    Třinec má ale možnost jít zpátky do vedení. Za nedovolené bránění jednoho z hostů totiž získávají Oceláři dvouminutovou přesilovou hru.
     
    09:53
    Zbytečný útočný faul v podání Jaroše znamená dvouminutovou přesilovou hru pro hosty. Jaroš vyloučen za podražení.

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 5. Kofroň (Kasala), 40. Vyčesaný (Křibík, Ohera), 49. Kovařčík (Kofroň) – 14. Schejbal (Beták)


    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Cieslar) – Valíček, Mravec, Heider, Pěnčík, Walaski, Zakopjan, Franek, Jaroš, Křibík, Kovařčík, Kasala, Kofroň, Ohera, Bartoň, Vyčesaný, Pargáč, Motloch
    HC Olomouc: Motálek (Kochta) – Schejbal, Beták, Glóc, Rajnoch, Fibrich, Kocián, Baver, Zezula, Konečný, Markl, Čamek, Kočiřík, Luka, Nesvadba, Brandýs, Soukal, Horák, Hradil, Gatek.
    bahis siteleri