Kölner Haie – SKA-1946 1:4 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 4:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Plzeň 1929
Neděle 11.08.2013, 13:45 • KV Arena, Karlovy Vary - Tuhnice • O pohár hejtmana Karlovarského kraje
Partner:
     
    57:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Binias dostal ve vlastním pásmu puk na hůl a poslal jej vzduchem na prázdnou branku. Polívka si z pozice obránce klekl, aby puku zabránil a kotouč se od něj dostal k TOMÁŠI RUBEŠOVI, který obloučkem poslal puk do branky.
     
    39:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    A je to tam! Orság se tentokrát ze snajpra přeměnil v nahrávače a vyměnil si role s TOMÁŠEM RUBEŠEM. Toho v situaci dva na jednoho neomylně našel před brankou, Rubeš zamíchal pukem a poslal puk za Štekrova záda.
     
    31:51
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Dvojnásobnou přesilovku využil TOMÁŠ VRACOVSKÝ, jehož střelu ještě tečoval jeden z obránců Energie, takže puk skončil mezi Frčkovými betony.
     
    29:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Nádherná křižná přihrávka v podání Rubeše našla přesně hůl JAKUBA ORSÁGA, který střelu z první otřel o pravou tyč Štekrovy branky. Dává tak svůj druhý gól zápasu. Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    12:32
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Energie se ujímá vedení a znovu to byl JAKUB ORSÁG, jenž se prosadil přízemní střelou z pravého kruhu. Asistence: Luboš Adam, Tomáš Rubeš.

    Vladimír Koča

    Branky a nahrávky: 13. Orság (Adam, Rubeš), 30. Orság (Rubeš), 40. Rubeš (Orság), 58. Rubeš – 32. Vracovský (Pokorný)


    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Harakal) – Rulík, Binias, Blaha, Beer, Adam, Soudský – Nguyen, Janata, Pfister, Vodička, Čejka, Dimitrov, Hubáček, Troška, Trapl, Osmík, Orság, Rubeš
    HC Plzeň 1929: Štekr (Toman) – Polívka, Ivanič, Šmíd, Hůlka, Pokorný, Starý – Jakubec, Opava, Kokoška, Stráský, Vracovský, Vavřička, Hajšman, Krystl, Vlček, Beneš, Zayml

    Rozhodčí: Fagan – Belko, Gerát
    bahis siteleri