Prešov – Bardejov 3:2 (1:0 po s.n.) | Vítkovice – Zlín 5:2 (0:1 po s.n.) | Spišská N. Ves – Miskolc 4:1 (kon.)
Litvínov – Kladno 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 4:5 (0:2 po s.n.) | Piešťany – Pavlodar 3:4 (kon.)
Šumperk – Havířov 3:4 (kon.) | K. Vary – Landshut 5:3 (kon.) | Vsetín – Nový Jičín 5:3 (kon.)
Břeclav – Senica 6:0 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 8:4 (kon.) | Beroun – Kadaň 5:4 (1:0 po s.n.)
Znojmo – Jihlava 5:4 (kon.) | Litoměřice – Most 3:1 (kon.) | Olomouc – Třebíč 3:1 (kon.)
Přerov – Opava 0:7 (kon.) | Nové Zámky – SHK Hodonín 8:4 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
3:4 (2:0, 1:3, 0:1)
HC Ertis Pavlodar
sk Úterý 13.08.2013, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:35
    Pekný moment Jána Románka, dve kľučky, naznačenie pohybom, priťuknutie na ľavo Lušňákovi, jeho strelu chytá Nikkila pekným semaforom.
     
    54:01
    A po čase tutovka aj na domácej strane, keď Románek krásne našiel pred bránou Lušňáka, jeho pokus likviduje Nikkila, ktorý si následne poradil aj so Schmidtovou šancou.
     
    53:05
    Dobrá šanca hostí. Nahodený puk vyrazil Tomek pred seba, tam sa k nemu dostal asi Fabuš, trafil však len domáceho gólmana.
     
    47:00
    Piešťany mohli vyrovnať, Melichárek potiahol po pravej strane, natiahol na seba obrancu, prihral na zadnú vlnu, kde nabiehal Brňák, ten namiesto strely chcel ešte Melichárkovi vrátiť pred prázdnu bránu, jeho úmysel vystihol obranca a prihrávku zblokoval.
     
    46:13
    2 min. Škadra (PIE), vysoká hokejka.

    Hostia teraz určite aktívnejší.
     
    44:40
    Pavlodar dal gól!Domáci sa zle orientovali vo vlastnom pásme, až sa puk dostal medzi kruhy na hokejku ANDREJA PODKONICKÉHO, ten nad ľadom, popod lapačku Tomeka otáča skóre. Asistencia: Hujsa.
     
    39:25
    2 min. Podkonický (PAV), seknutie.
     
    37:26
    Pavlodar dal gól!Teraz už ale vyrovnané je, ukážkové prečíslenie 2 na 1 teraz zvládli aj hostia a strelou z prvej sa presadil STANISLAV BASOV. Asistencia: Klemeskov, Repkin.
     
    35:54
    A mohlo byť vyrovnané, Tomeka takmer prekvapila strela – nahodenie od modrej, zareagoval dobre, na poslednú chvíľu.
     
    35:15
    Pavlodar dal gól!Taký gól z ničoho nič, trochu na vrub Tomeka. Strela ANDREJA NEDOROSTA švihom z ľavého kruhu končí v piešťanskej bráne. Asistencia: Zálešák.
     
    34:10
    Dobre vypálil od modrej Cuník, netrafil však bránu, veľkú šancu mal Chylo pri pravej tyčke, Nikkila ho vychytal.
     
    31:39
    Piešťany dali gól!
    Pekný moment PETRA ŠIŠOVSKÉHO, ktorý sa na pravom kruhu uvoľnil, nakorčuľoval trochu na stred a pomedzi brankárove nohy zvyšuje na 3:1. Asistencia: Mišura.
     
    26:43
    Vyrovnať ale mohol Fabuš, pri brejku, pekne tečoval prihrávku pomedzi Tomekove nohy, ten stihol betóny spojiť včas. Ale aj so šťastím.
     
    25:20
    Pavlodar dal gól! Dobre zahratá presilovka, unavení domáci už nestíhali brániť a tak sa pred bránou presadil ANDREJ PODKONICKÝ, ktorý znižuje na rozdiel gólu. Asistencia: Hujsa, Dufuone.
     
    23:38
    2 min. Tomek (PIE), seknutie.

    Odsedí si Šišovský. Tomek sa snažil vyraziť puk pri pokuse jedného z hostí obtočiť sa spoza brány, akurát mal hokejku asi trochu vyššie a fauloval.
     
    22:48
    Mužom zápasu na domácej strane je zatiaľ Marcel Holovič. Spoza ľavého kruhu švihom obstrelil obrancu a jeho puk sa zastavil na spojnici.
     
    19:20
    Obrovskú šancu teraz spálil Zálešák, ktorý netrafil z blízka poloprázdnu bránu.
     
    14:50
    Piešťany dali gól!
    Ako sa to ale robí, teraz ukázali Basovovi v prečíslení 2 na 1 Melichárek s VLADIMÍROM NEMCOM, prvý menovaný naviazal obrancu, prihral na stred a Nemec z prvej nedal Nikkilovi šancu. Asistencie: Melichárek, Saliji.
     
    14:21
    Prečíslenie 2 na 1, zodpovednosť zobral na seba Basov, z pravej strany spravil kľučku na stred a vystrelil akurát do Tomeka. A už si len uľavil (pravdepodobne) sprostým slovom.
     
    06:43
    Po práci Salijiho a Melichárka Piešťany v pásme, Saliji aj vo veľkej príležitosti, ale sám pred Nikkilom trafil len jeho betóny.
     
    06:18
    2 min. Basov (PAV), podrazenie.

    Nejako sa nám rozvylučovalo. Piešťany hrajú ideálnu presilovku 4 na 3.
     
    05:58
    2 min. Sokolov (PAV), držanie hokejky.

    Sokolov si dáva repete.
     
    04:58
    2 min. Románek (PIE), seknutie.

    Útočný faul, skôr taký náhodný, pri snahe trafiť puk, nie úmyselný.
     
    03:16
    Piešťany dali gól!
    Vydarená presilovka končí gólom. Veľa roboty spravil Šišovský, ktorý sa na pravom kruhu pekne uvoľnil, jeho strelu brankár iba vyrazil a v skrumáži dostal puk za bránkovú čiaru napokon ANTONÍN HRUŠKA. Asistencia: Mišura, Haring.
     
    01:49
    2 min. Sokolov (PAV), nedovolené bránenie.
     
    01:13
    Ale teraz pekná akcia domácich, keď Schmidt priťukol medzi kruhmi Lušňákovi, ten strieľal z prvej, Nikkila pekný semafor. Pekný hokejový moment.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 4. Hruška (Mišura, Haring), 15. Nemec (Melichárek, Saliji), 32. Šišovský (Mišura) – 26. Podkonický (Hujsa, Dufuone), 36. Nedorost (Zálešák), 38. Basov (Klemeskov, Repkin), 45. Podkonický (Hujsa)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Drgoň, Filip, Brňák, Biro, Cuník, Škadra, Kolník, Hruška – Saliji, Nemec, Melichárek, Románek Schmidt, Lušňák, Chylo, Holovič, Stupka, Šišovský, Mišura, Haring
    HC Ertis Pavlodar: Nikkila – Rehák, Ikkonen, Basov, Sokolov, Bolf, Mirošničenko, Metalnikov, Dufuone – Klemeskov, Hujsa, Rob. Huna, Nedorost, Podkonický, Sihonen, Fabuš, Šarifijanov, Repkin, Vak, Zálešák
    bahis siteleri