Jihlava – Liberec 1:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:5 (0:3, 1:0, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 13.08.2013, 17:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava. • Zápasy mládeže
Partner:
     
    45:49
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tohle byl hodně rychlý pátý gól. Liberec se po buly ve středním pásmu dostal znovu před Krejčíka. Po vzahování se k odraženému puku dostal MATÚŠ BELOVIČ a zblízka neměl problém překonat Krejčíka. Bez asistence.
     
    45:13
    Liberec právě vstřelil branku!

    Střela Pilaře se odrazila k DOMINIKU VLKOVI, který byl mezi kruhy nedůrazně pokrytý, čehož využil a pohodlně dorazil puk do odkryté poloviny Krejčíkovy branky. Asistence: Radek Pilař, Kevin Reiniš.
     
    31:47
    Dukla právě vstřelila branku!

    A má slova o dobré početní převaze Dukly se potvrdily. Po kombinaci Březky a Sladkého se k puku dostal MAREK VANTUCH a zblízka prostřeluje Skřebského. Asistence: Jaroslav Sladký, Filip Březka.
     
    15:34
    Liberec právě vstřelil branku!

    Hosté jsou teď na koni. Pěknou kombinaci Liberce zakončuje KEVIN REINIŠ, který se trefil nad vyrážečku Krejčíka a v pravém horním rohu jihlavské branky tak nyní určitě nejsou žádné pavučiny. Asistence: Dominik Vlk, Radek Pilař.
     
    13:21
    Liberec právě vstřelil branku!

    Na tuto střelu MARKA LANGHAMMERA, který vybojoval puk mezi útočnou modrou a pravým kruhem, Krejčík asi příliš neviděl. Bílí Tygři tak vedou už o dvě branky. Bez asistence.
     
    10:34
    Liberec právě vstřelil branku!

    A je to gól pro Bílé Tygry. Jak už to tak bývá, Dukla měla doposud více šancí, ale prosadil se LIberec. Žďárský našel volného DOMINIKA HRNÍČKA, který byl úplně volný u pravé tyče a našel volné místo mezi ní a Krejčíkem. Asistence: Martin Žďárský.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 32. Vantuch (Sladký, Březka) – 11. Hrníčko (Žďárský), 14. Langhammer, 16. Reiniš (Vlk, Pilař), 46. Vlk (Pilař, Reiniš), 46. Belovič


    HC Dukla Jihlava: Krejčík (Fučík) – H. Tobola, Žáček, Dundáček, Březka, Hudec – Vala, Březina, Molnár, Střecha, Lupač, Kucírko, Sladký, Vantuch, Severa.
    Bílí Tygři Liberec: Skřebský (Sobotka) – Pálek, Šír, Pokorný, Zedek, Havlín, Jandejsek, Turek, Kupčík – Vlk, Pilař, Reiniš, Langhammer, Havlas, Kalfiřt, Žďárský, Hrníčko, Bekovič, Kratochvíl, Szalay, Škoda.

    Rozhodčí: Vokurka – Polák, Guth
    bahis siteleri