Poprad – Pavlodar 4:3 (4:0 po s.n.) | Technika Brno – Žďár n/S 6:1 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 2:2 (kon.)
Orlová – Val. Meziříčí 5:1 (kon.)
konec
HC Technika Brno
6:1 (0:0, 3:0, 3:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Středa 14.08.2013, 18:00 • Hokejová hala dětí a mládeže • Přípravné zápasy
Partner:
     
    55:35
    Technika právě vstřelila branku!
    Šestá branka v síti hostí. Tentokrát je úspěšným střelcem VLASTIMIL ODEHNAL, který propálil Černého švihem od pravého mantinelu. Černý mohl zákrok provést lépe, Hnilička nebyl přímo v gólovém prostoru. Asistence: Matůš Záborský.
     
    52:26
    Mareček dostal pěknou nabídku od Hrona, na levém křídle byl zcela sám, puk však nedokázal dotlačit za brankáře CHvátala.
     
    50:12
    Technika právě vstřelila branku!
    Šťastný gól Brňanů. Gólman Černý sice proti střele MATUŠE ZÁBORSKÉHO provedl klasický brankářský zákrok, puk mu však proputoval hned vedle levého betonu přímo do sítě. Bez asistence.
     
    47:36
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají čtvrtou branku. Fadrný po pravém křídle zatáhl puk do útočného pásma, místo střely ho však předložil na druhé křídlo najíždějícímu si JANU ČESNEKOVI, který ránou bez přípravy propálil přesouvajícího se Černého k tyči. První využitá přesilová hra v zápase. Asistence: Michal Maršálek, Jan Fadrný.
     
    46:41
    Peňas (ZNS) vyloučen za zdržování hry vystřelením kotouče mimo ledovou plochu.
     
    42:55
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny snižují skóre v dnešním zápase. JIŘÍ PLACHÝ dostal přesný pas před bránu z levého křídla od Kotlíka a puk uklidil pod betonem Chvátala do brněnské brány. Asistence: Dan Kotlík.
     
    40:20
    Do poslední třetiny nastoupil za hosty druhý brankář, Sláma přenechal místo mezi třemi tyčemi svému kolegovi Lukáši Černému.
     
    35:35
    Technika právě vstřelila branku!
    Třetí branka v síti hostujícího Slámy. Rychlá kombinační akce domácího celku, když se puk po ose Zábranský – Žalud dostal až ke zcela volnému ONDŘEJI LÁTALOVI, který puk jednoduše doklepl do volné části hostující branky. Asistence: Michal Brzobohatý, Martin Zábranský.
     
    34:19
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika přidává druhou branku v dnešním utkání. MICHAL MARŠÁLEK dostal přesný pas od Jurči před bránu, nastavil si hůl pod dobrý úhel a zakončil přesně k tyči. Asistence: Petr Jurča, Jan Česnek.
     
    32:44
    Kotlík motal domácí obránce před Chvátalem, ti mu ne a ne sebrat kotouč z hole. Kotlík se nakonec dostal k nepříjemné střele, o dorážku se snažil Man. Chvátal však úspěšný a skóre se nemění.
     
    31:09
    Technika právě vstřelila branku!
    Pěkná kombinace domácího celku znamená úvodní branku celého duelu, čekat se na ni muselo až do poloviny zápasu. Česnek pěkným křižným pasem našel JANA FADRNÉHO, který u vzdálenější tyče nikým neatakovaný jednoduše zakončil do zcela prázdné brány. Asistence: Jan Česnek.
     
    27:49
    Další faul. Za sekání putuje na trestnou lavici Maršálek. Hosté mají rázem přesilovou hru čtyři na tři, bude trvat přes půl minuty.
     
    27:34
    Za držení je vyloučen Peňas, bude se hrát 4 na 4. Za 52 vteřin se vrátí vyloučený brněnský hráč a začne přesilovka Techniky.
     
    26:26
    Lukáš Odehnal (TEC) je vyloučen za podražení.
     
    24:37
    Vlastimil Odehnal dostal luxusní nabídku do mezikruží. Napřáhl a z první trefil puk přesně. Bohužel pro něj však trefil přímo gólmana Slámu do hrudi, zamířil-li by někam jinam, byl by Sláma bez šance.
     
    18:29
    Přesilovka pro Techniku, vyloučen je právě Man.
     
    15:45
    Brzobohatý (TEC) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    15:45
    Brzobohatý po Benýškově průchodu a pěkné souhře na jeden dotek trefil branku, o gól se však jednat nemůže, protože Brzobohatý před tím fauloval.
     
    11:44
    První vyloučení v zápase. Pleva (ZNS) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    10:30
    Znovu Jurča. Tentokrát dostal přihrávku na pravý kruh, gólman byl položen na zemi, tudíž domácímu útočníkovi stačilo puk zvednout a uklidit ho do volné vrchní části. Brněnský útočník ovšem trestuhodně přestřelil.
     
    09:59
    Jurča se dostal k mezikruží k volnému puku, zavřel oči a napálil puk směr brána. Sláma si připisuje přesný zákrok, když puk vyrazil mimo.
     
    04:52
    Benýšek z pravé strany hledal na druhé straně Odehnala. Ten sice dostal přesný pas, ovšem v jasné šanci přestřelil hostující branku. To byla velká šance zápasu.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 32. Fadrný (Česnek), 35. Maršálek (Jurča, Česnek), 36. Látal (Brzobohatý, Zábranský), 48. Česnek (Maršálek, Fadrny), 51. Záborský, 56. Odehnal (Záborský) – 43. Plachý (Kotlík)


    HC Technika Brno: Chvátal (Vrba) – Habrovec (C), Maršálek, Klimeš, Benýšek, Odehnal L., Havíř, Zapletal, Žalud – Česnek, Fadrný, Jurča – Odehnal V., Štindl, Hnilička – Brzobohatý, Zábranský, Látal – Buhaj, Záborský, Boček. Trenér: Roman Kaňkovský.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (od 41. Černý) – Pleva, Šír, Smejkal, Jan, Fedoskov, Mareček, Sobotka, Vítek M., Vítek D., Kotlík, Man, Šimon, Hron, Dítě, Ludvík, Gregar, Plachý, Čejka, Peňáz, Šulc. Trenér: Martin Sobotka.

    Rozhodčí: Humpolíček – Lošťák, Linhart
    bahis siteleri