Prostějov – Poruba 2011 2:1 (kon.) | Přerov – Žilina 2:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 14.08.2013, 16:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    53:58
    Další šance pro RT TORAX na vyrovnání. Ve středu kluziště zbytečně fauluje Viktor Coufal a dostává 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    51:34
    Na druhé straně závar před Kociánem, který končí faulem. Marek Kaluža inkasuje 2 minuty za krosček a Poruba má šanci na vyrovnání.
     
    41:57
    Tak už opět můžeme pokračovat ve hře. Verdikt arbitra Mikuly je následující: Porubský Martin Buček, který si počínal nejaktivněji dostává 5 minut + do konce utkání za hrubost, dále inkasuje Jiří Šindelář 2 minuty za hákování a Lukáš Prokop 2 minuty za hrubost. Na straně Prostějova dostává 2 minuty za hrubost Martin Belay a stejný trest inkasuje i Šimon Antončík. Hanáci mají k dispozici přesilovku 4 na 3.
     
    40:19
    Poruba má k dispozici 34 vteřin dlouhou přesilovku 5 na 3! Michal Nedbálek vyhodil kotouč z obranného pásma mimo hru, což znamená menší trest za zdržování hry.
     
    38:53
    Přesilovku si zahraje také Poruba, i když Juraj Jurík se hodně diví. Extraligový sudí Mikula ukazuje 2 minuty za podražení.
     
    35:52
    Luňák byl zbytečně faulován, což neuniklo pozornosti hlavního sudího. Rostislav Vaněk dostává 2 minuty za držení protihráče. Prostějov má další přesilovku.
     
    28:38
    Před brankou se strhla menší strkanice, v níž si nejaktivněji počínal Lukáš Duba, který vyfasoval od sudího Mikuly 2 minuty za hrubost. Přesilovka pro Porubu.
     
    26:15
    V pohodě hrající Prostějov má k dispozici přesilovou hru. Marek Slavík inkasuje 2 minuty za sekání.
     
    20:23
    Viktor Coufal je dalším vyloučeným hráčem, verdikt sudího Mikuly zní nedovolené bránění. Přesilovka pro RT TORAX.
     
    16:22
    Prostějov si zahraje další přesilovku. 2 minuty za vysokou hůl dostává Lukáš Piják.
     
    09:56
    David Zachar si vysloužil 2 minuty za hákování a Jestřábi mají k dispozici zajímavou přesilovku 4 na 3. V rukavičkách se prozatím skutečně nehraje.
     
    08:45
    Rozhodčí Mikula má opět práci. Nejprve Martin Buček zbytečně atakoval soupeře, za což si vysloužil 2 minuty za napadení. Následně však v signalizované výhodě Lukáš Luňák na středu kluziště srazil k ledu Prokopa a rovněž si odsedí 2 minuty – faul kolenem. Hraje se 4 na 4.
     
    06:11
    Poruba si zahraje první přesilovku. Matouš Venkrbec, který nedávno ohlásil návrat k hráčské kariéře, vyfasoval 2 minuty za vysokou hůl.
    Branky a nahrávky: 22. Belay (Kučera), 43. Stejskal (Kořínek) – 48. Král (Šindelář, Seidler)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kocián (Vydržel) – Veselý, Kořínek, Nedbálek, Kolibár, Jedlička, Knesl, Malý, Švaříček, Kaluža – Antončík, Belay, Kučera, Černý, Šebek, Duba, Jurík, Luňák, Coufal, Venkrbec, Kryl, Stejskal.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Šindelář, Hruzík, Lhotský, Prokop L., Slavík, Vajda, Axman, Dusík – Sedlář, Krayzel, Vaněk – Buček, Vrána, Seidler – Piják, Zachar, Chaloupka – Král, Vidlák, Kysučan.

    Rozhodčí: Mikula – Řezáč, Rožánek
    bahis siteleri