IFK Helsinky – Frölunda 1:5 (kon.) | Salzburg – Plzeň 2:3 (kon.) | Mannheim – Zürich 2:5 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 16.08.2013, 19:15European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek všechno. Mnohokrát díky za pozornost a brzy na počtenou. (21:43:50)
     
    3 hvězdy jako nejlepší hráč zápasu dostává Machovský (PLZ), 2 hvězdy Roe (RBS), 1 hvězdu Novotný (PLZ).
     
    Po velikém dramatu se plný bodový zisk přece jen stěhuje na západ Čech na konto českého mistra. Indiáni si situaci v poslední třetině komplikovali vyloučeními, ale v kritických chvílích je podržel mladý gólman Machovský, který je rovněž vyhlášen první hvězdou utkání.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:07
    Aby toho nebylo málo, na trestnou lavici Plzně přisedává k Hanzlíkovi Tomáš Slovák (PLZ) a Salzburg znovu odvolává gólmana.
     
    58:49
    A obléhání bude muset na chvíli přestat. Michael Boivin (SLZ) se provinil proti pravidlům podražením, a protože se bude vhazovat v obranném pásmu domácích, Gracnar musí do branky zpátky.
     
    58:00
    Právě byly ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:41
    První hádanka vyřešena. Gracnar zůstává na střídačce a Salzburg zkusí vyrovnat v přesilovce šesti proti čtyřem.
     
    57:41
    A zcela podle předpokladů si hlavní kouč domácích vybírá oddechový čas, aby nechal své elitní útočníky odpočinout. Vymyslí s nimi způsob, jak Machovského překonat napotřetí? Zůstane Gracnar v brance?
     
    57:41
    A indiáni jim v tom nemálo pomáhají svými přestupky proti pravidlům. Na trestnou lavici se vrací zkušený bek Hanzlík (PLZ), který je vyloučen za podražení.
     
    57:30
    Domácí všechno sází na jednu kartu – tu útočnou.
     
    56:03
    Západočeši v pěti, Hanzlík je zpátky na ledě.
     
    54:57
    Ondřej Kratěna (PLZ) už do zbytku utkání nezasáhne. Dostává osobní trest do konce utkání. Pokračuje přesilovka Red Bullu.
     
    54:03
    Mistři české extraligy se ze svých prohřeškům proti pravidlům nepoučili. Jiří Hanzlík (PLZ) po krosčeku na protihráče posílá indiány znovu do čtyř.
     
    52:57
    Salzburg právě vstřelil branku!

    A drama je na světě. Tentokrát už indiáni ve čtyřech nedokázali odvrátit hrozbu a po Latusově nahrávce JOE MOTZKO vrací Red Bullu energii do žil. Asistence Manuel Latusa.
     
    51:00
    Teď to však budou mít o něco těžší. Tedy přesně o jednoho protivníka. Mozík (PLZ) se totiž vrací na trestnou lavici, tentokrát je mu pískáno nedovolené bránění.
     
    50:01
    Hra jakoby ztratila na tempu. Je vidět, že Plzeňští po domácí prohře 2:5 nechtějí nechat nic náhodě a spolehlivě brání dvougólový náskok.
     
    49:01
    I Západočeši zvládli své oslabení bezchybně a dále živí vysoké šance na plný bodový zisk.
     
    47:01
    Teď se naopak indiáni budou bránit. Obránce Mozík (PLZ) dostává menší trest za podražení.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 38. Wahl (Roe, Raffl), 53. Motzko (Latusa) – 26. Novotný (Kašpařík, Boháč), 28. Sedláček, 39. Lev (Kratěna, Hanzlík)


    EC Red Bull Salzburg: Gracnar (Brückler) – Lynch, Milam, Heinrich, Boivin, Mühlstein, Pallestrang, Pöck, Brucker – Latusa, Cullen, Motzko – Kristler, Roe, Rafl – Welser, Wahl, Keith – Obrist, Komarek, Hofer.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Hanzlík, Slovák, Seman, Jeřábek, Boháč, Mozík, Pavlíček – J. Sýkora, Kašpařík, Duda – Pletka, Lev, Kratěna – Petruška, T. Sýkora, Novotný – Sedláček, Vlček, Dvořák – Schleiss.

    Rozhodčí: Bernecker, Kellner – Johnston, Widmann
    bahis siteleri