Székesfehérvár – Nové Zámky 0:0 (16:00) | Michalovce – Bardejov 1:6 (kon.) | Poprad – Csíkszereda 5:1 (kon.)
K. Vary – Mnichov 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Salzburg II 6:1 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 4:4 (kon.)
Val. Meziříčí – Orlová 5:1 (kon.) | Děčín – Deggendorf 2:5 (kon.)
konec
HK Poprad
5:1 (3:1, 2:0, 0:0)
HSC Csíkszereda
sk Pátek 16.08.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine tohto zápasu už góly nepadli, no domáci Popradčania mali čo robiť v defenzíve, keďže takmer 11 minút hrali v početnej nevýhode. Hokejisti hosťujúcej Csíkszeredy sa síce snažili ofenzívne presadiť, no napokon sa im to nepodarilo, keďže v popradskej bráne predviedol skvelý výkon gólman Matúš Široký, ktorý síce nastúpil v 32. minúte, no má na svojom konte čisté konto.
    Popradskí hokejisti teda dominovali aj v poslednom prípravnom zápase pred bájnym Tatranským pohárom, keď s prehľadom zdolali rumunského hokejového majstra.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:02:27)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Puk majú v moci domáci Popradčania, ktorí už len vyčkávajú na záverečnú sirénu, ktorá spečatí ďalšie popradské víťazstvo.
     
    59:16
    Po pravej strane sa dobre presúval Becze a následne aj tvrdo zakončil. Gólman Široký však zasahovať nemusel, keďže puk ešte pred ním zachytil pozorný Lenďák.
     
    58:59
    Po peknej prihrávke od Vokuliča spoza hosťujúcej brány sa k puku dostal Vojtaššák, no už nemal veľa priestoru na zakončenie, a tak trafil len výstroj gólmana Kožucha.
     
    58:29
    Po ľavom krídle sa rýchlo presúval Gápa, ktorý následne aj tvrdo vystrelil, no gólman Kožuch predviedol skvelý zákrok, keď puk po lapačkovom semafóre ukryl vo svojej lapačke!
     
    57:52
    Momentálne sa hrá prevažne v strednom pásme, kde oba tímy tuho bojujú o puk. Zatiaľ sú však aktívnejší Popradčania, ktorí majú tento zápas už pevne vo svojich rukách.
     
    57:18
    Kalus sa s pukom dostal pred bránu hosťujúcej Csíkszeredy, no napokon bol neúspešný. Od puku ho odtlačil pozorný István Nagy, ktorý poslal hostí do stredného pásma.
     
    56:41
    Hosťujúci Tamás Biró poslal puk z pravej strany smerom na gólmana Širokého, no napokon bol neúspešný. Túto strieľanú prihrávku zachytil pozorný Gáborčík, ktorý poslal svojich do útoku.
     
    55:56
    Sýkora získal puk na ľavej strane a chcel v medzikruží nájsť Paukovčeka, no nepodarilo sa mu to, keďže jeho prihrávka bola napokon zblokovaná mimo hosťujúcej brány.
     
    55:25
    Ištocy sa zo svojej defenzívnej úlohy vydal do útoku predviesť dobrý forčeking a napokon poriadne potrápil rozohrávku Csíkszeredy. Pri puku sú teda opäť Popradčania.
     
    54:55
    Vojtaššák sa s pukom natlačil pred hosťujúcu bránu, no následne si mierne nerozumel so svojimi spoluhráčmi a k puku sa dostali len hokejisti Csíkszeredy.
     
    54:13
    Popradskí Kamzíci sú usadení v útočnom pásme a snažia sa ofenzívne presadiť. Momentálne sa však hostia bránia veľmi dobre. Herný prejav tohto zápasu hovorí, že už je rozhodnuté.
     
    53:38
    Marek Nagy sa s pukom dobre presúval po ľavom krídle a následne chcel na pravej strane nájsť Gápu, no pozorný obranca Hrubý puk úspešne stečoval do rohu klziska.
     
    52:51
    Popradčania hrajú už v plnom počte a ihneď sa s pukom usadili pred hosťujúcou bránou. Csíkszereda sa však dobre bránia a nedovoľuje domácim zakončovať.
     
    52:29
    Spoza pravého kruhu tvrdo pálil hosťujúci Farkaš, no jeho nekompromisná delovka nerobila Širokému problémy. Popradský gólman puk zblokoval na ochrannú sieť!
     
    51:58
    Tamás Biró tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovku napokon gólman Široký vyrazil do rohu klziska svojim ľavým betónom. Následne sa Popradčania oslobodili.
     
    51:28
    Popradskí Kamzíci opäť hrajú už v plnom počte a zatiaľ sa bránia naozaj veľmi dobre. Csíkszereda hrá už poriadne dlho v presilovej hre, no Popradčania ukazujú, že aj v týchto situáciách vedia hrať skvele.
     
    50:48
    Opäť je tu presilová hra 5 na 3 pre Csíkszeredu. Na dve minúty si za faul kolenom odchádza sadnúť domáci Vojtaššák.
     
    50:05
    Kósa tvrdo pálil spoza kruhov, no gólman Široký bol aj tentokrát v strehu a puk svojim pravým betónom vyrazil na zadný mantinel! Následne sa Popradčania oslobodili vyhodením puku.

    Branky a nahrávky: 15. Vojsovič (Vojtaššák, Gáborčík), 17. Sýkora (Paukovček, Drábek), 18. Ištocy (Vokulič), 25. Drábek (Paukovček, Sýkora), 27. Gápa (Sýkora, Beluš) – 18. Trancá


    HK Poprad: Sedlačko (32. Široký) – Lenďák, Brejčák ("C"), Kasík, Gáborčík, Nitriansky – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, Beluš, Kalus – Gápa, Vojsovič, M. Nagy – Ištocy, Vokulič, Vojtaššák.
    HSC Csíkszereda: Kožuch (Ruczuj) – Hrubý, Góga, Vasiliev, Zs. Molnár, Kósa, Flinta, Bors, Salló – I. Nagy ("C"), Szőcs, T. Biró ("A") – Škovira, Trancá, Becze – Novák, Farkaš, Moldován – O. Biró, Z. Molnár, Rokaly.

    Rozhodčí: Tomáš Orolin – Ľubomír Pavela, Roman Bednár
    bahis siteleri