Šumperk – Vsetín 3:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Břeclav 1:4 (kon.) | Klášterec nO – Salzburg II 4:7 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 19.08.2013, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • Přípravné zápasy
Partner:
     
    54:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Akce jako blesk z čistého nebe! Domácí se dostávájí do vedení, když se před brankou Petra Hromady zjevil z ničeho nic úplně sám domácí obránce ALEŠ HOLÍK a nekompromisně poslal kotouč k radosti všech domácích fandů do sítě. Bez asistence
     
    29:18
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští zaskakují Draky rychlým útokem. Dva šumperští hokejisté se srazili na brankovišti a Valaši toho neváhali využít. Kubo poslal kotouč na pravé tyčce postaveného JOSEFA DAŇKA, jenž svou druhou brankou v zápase vyrovnává na 2:2. Asistence: Kubo.
     
    25:44
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí využívají své početní výhody, přestože to v jejím začátku nevypadalo vůbec slavně. Jakub Peslar poslal přihrávku z levé strany na úplně volného ADAMA ČERVENKU, který puk po ledě pohodově dopravil do sítě. Asistence: Půhoný.
     
    12:51
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Vsetína! Hosté se na delší dobu usadili v útočné třetině a hned z toho pramení sladký úspěch zelenožlutých. Krásnou přihrávku zpoza branky obdržel na svou hůl k modré čáře JOSEF DANĚK a střelou zápěstím nedal Štůralovi nad vyrážečkou šanci. Asistence: Fili Okuliar.
     
    07:07
    Draci právě vstřelili branku!
    Napodruhé už se ale šumperský obránce TOMÁŠ SEDLÁK trefuje! Piřhrávku od levého mantinelu poslal přesně na jeho hůl Karel Richter a prvně zmiňovaný Sedlák už neměl problém zakončit kotouč za Hromadova záda. Asistence: Richter, Žálčík.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 8. Sedlák (Richter, Žálčík), 26. Červenka (Půhoný), 55. Holík – 13. Daněk (Okuliar), 30. Daněk (Kubo)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) – Holík, Novotný, Gewiese, Peslar, Sedlák, Starý, Navrátil, Tesařík; Staněk, Moskal, Plášek – Haas, Půhoný, Červenka – Brunec, Richter, Žálčík – Skoumal, Chomič, Janeba
    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Farda, Žák, Báchor, Tichý, Okuliar, Tesařík, Vrba, Valentík; Gromus, Pokorný, Ambruz – Baroš, Valigura, Kajaba – Brezáni, Podešva, Vítek – Štrbík, Daněk, Kubo

    Rozhodčí: Jeřábek – Matěj, Zouhar
    bahis siteleri