Kladno – Rokycany 2:1 (kon.) | Karlovy Vary – Sokolov 3:3 (4:3 po pen.) | Třebíč – Znojmo 0:5 (kon.)
Prostějov – Zlín 2:2 (0:3 po pen.) | Vlašim – Vltavín 6:1 (kon.) | Štěchovice – Dukla Praha 1:4 (kon.)
konec
SK Kladno
2:1 (0:1)
FC Rokycany
Úterý 20.08.2013, 17:00 • Stadion Františka Kloze, Kladno • Pohár FAČR
Předzápasové kurzy
     
    89
    Kladno posiluje defenzívu na závěr zápasu. Do hry jde Štoncner, který nahrazuje útočníka Tótha.
     
    87
    Poslední změna na straně Rokycan. Krčála nahrazuje Špic.
     
    84
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Střídající DUŠAN HOLEČEK převzal přihrávku do běhu, skvěle si míč ještě předkopl dopředu a nekompromisní pravačkou zacílil přesně k tyči.
     
    81
    Rokycany podruhé střídají. Pavel Aubrecht si připravil náhradu v podobě Cibulky, který vyměnil Hellera.
     
    78
    Samek se po centru z rohového kopu od Šímy dostal na bližší tyčce k hlavičce, usměrnil jí přitom jen těsně nad Vildovu bránu.
     
    75
    Druhé střídání Kladna. P. Růžicku nahrazuje Holeček.
     
    74
    Velká příležitost Rokycan! Veselinovič poslal centr na hlavu úplně volného Černého, jenž měl dostatek času na střelu, trefil ovšem smolně tyčku.
     
    72
    Kladno je v laufu! Perfektní kolmici mezi obránce si od T. Procházky zpracoval Zelenka, který ale před gólmanem Vildem neuspěl. Ten si skvěle vyběhl a vykryl útočníkův úhel.
     
    69
    Střídání na straně hostů. Ze hřiště odchází P. Aubrecht, na jeho místo přichází Černý.
     
    68
    Veselinovič (ROK) dostává druhou žlutou kartu Rokycan.
     
    68
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se nakonec dočkalo vyrovnání. Po dobře zahraném rohovém kopu tečoval míč nohou ve středu pokutového území TOMÁŠ PROCHÁZKA, který ještě spolu s Hanzlíkem nikým nehlídaný nakonec překonal Vilda.
     
    61
    Rusňák teď z nenadání vypálil zhruba z padesáti metrů, a protože gólman Sedlák byl hodně daleko od své branky, měl velký problém zakročit.
     
    60
    Adam Heller (ROK) nenechal míč na pokoji po odpískání, a protože je to už poněkolikáté, neváhal Berka s první žlutou kartou utkání v tento moment.
     
    57
    První střídání tohoto zápasu. Na hřiště přichází kladenský Zelenka, dolů jde J. Růžička.
     
    53
    Veselinovič měl hodně prostoru ve středu pole, pak přihrál Hellerovi, ten si ale nezkušeně nepohlídal ofsajd. Kladenský stadion jinak začíná zkrápět silný déšť.
     
    43
    Tóth ve velké příležitosti! Chyběl mu možná jen krůček k tomu, aby dosáhl na pěknou přihrávku ze středu pole. Nakonec se šance možná i zalekl, gólman Vild se míče také nedotkl, takže z toho bude jen odkop od branky.
     
    39
    Skvělý zákrok Vilda! Bartoš pošťouchl míč na J. Růžičku, jenž se snažil technicky hostujícího gólmana obstřelit, ten však konečky prstů vyrazil do zámezí.
     
    36
    Vražedné spálení šance! P. Růžička měl před malým pokutovým územím celkem dost času přesně zamířit, jenže trefil pouze boční síť.
     
    35
    Rokycany právě vstřelily branku!
    Tak to je velký šok pro Kladno, soupeř se ujal z ničeho nic vedení. MLADEN VESELINOVIČ ukličkoval domácí obranu, až si nakonec stačil narovnat míč na svou levačku, a přesnou ránou ke vzdálenější tyčce skóroval.
     
    13
    První větší možnost zatím bezbranných Rokycan! Heller byl najednou za obranou, z brány ale stačil vyrazit gólman Sedlák, který míč za svá záda nepustil.
     
    1
    Obrovská šance Kladna hned na úvod! Centr z pravé strany od P. Růžičky sice zpracovával těžko J. Růžička, nakonec ale dokázal zakončit. Brankář Vild mu střelu polapil, nakonec musel z brankové čáry vykopávat do bezpečí Hereit.

    Patrik Sandev

    Branky: 68. T. Procházka, 84. Holeček – 35. Veselinovič

    Karty:   60. Heller (ROK), 68. Veselinovič (ROK)


    SK Kladno: Sedlák – Koiš, Samek, Hanzlík, Rada – Bartoš, T. Procházka, J. Růžička (57. Zelenka), Šíma – P. Růžička (75. Holeček), Tóth (89. Štoncner)
    Na lavičce: Stočes, Krupička, Obrcián

    Trenér: Ivan Pihávek

    FC Rokycany: Vild – Žáček, J. Procházka, Vaníček, Krčál (87. Špic) – Hereit – Rusňák, L. Aubrecht, Veselinovič – P. Aubrecht (69. Černý), Heller (81. Cibulka)
    Na lavičce: Kroc, Vojáček

    Trenér: Pavel Aubrecht

    Rozhodčí: O. Berka – Jan Váňa, Ulrich

    Diváci: 155
    bahis siteleri