Aktobe – Dynamo Kyjev 2:3 (kon.) | Dinamo Tbilisi – Tottenham 0:5 (kon.) | Karabach – Frankfurt 0:2 (kon.)
Kubaň Krasnodar – Feyenoord 1:0 (kon.) | Jablonec – Real Betis 1:2 (kon.) | Minsk – Standard 0:2 (kon.)
Atromitos – Alkmaar 1:3 (kon.) | Maccabi Haifa – Astra Giurgiu 2:0 (kon.) | Kalju – Dněpropetrovsk 1:3 (kon.)
Molde – Kazaň 0:2 (kon.) | Salzburg – Žalgiris Vilnius 5:0 (kon.) | Esbjerg – Saint-Étienne 4:3 (kon.)
St. Gallen – Spartak 1:1 (kon.) | Kukësi – Trabzonspor 0:2 (kon.) | Elfsborg – Nordsjaelland 1:1 (kon.)
Hafnarfjördur – Genk 0:2 (kon.) | CS Pandurii – Braga 0:1 (kon.) | Tromsø – Besiktas 2:1 (kon.)
Apollon Limassol – Nice 2:0 (kon.) | Swansea – Ploiesti 5:1 (kon.) | Partizan Bělehrad – Thun 1:0 (kon.)
Rijeka – Stuttgart 2:1 (kon.) | Vojvodina – Šeriff Tiraspol 1:1 (kon.) | Černomorec Oděsa – Skënderbeu 1:0 (kon.)
Udinese – Liberec 1:3 (kon.) | Waregem – APOEL 1:1 (kon.) | Grasshoppers – Fiorentina 1:2 (kon.)
Rapid – Dila Gori 1:0 (kon.) | Sevilla – Śląsk 4:1 (kon.) | Estoril – Pasching 2:0 (kon.)
konec
CS Pandurii Târgu Jiu
0:1 (0:0)
SC Braga
Čtvrtek 22.08.2013, 20:00 • Cluj Arena (Cluj-Napoca, ROU) • Evropská liga (předkola)
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Přece jen ještě jedno střídání na straně Bragy. Je otázkou, zda se vůbec Pedro dotkne míče, ale každopádně nahrazuje Micaela.
     
    90+1
    Ve druhém poločase rozhodčí nastavuje pět minut!
     
    90+1
    Domácí hrají samozřejmě na maximální riziko a to sebou nese mezery v defenzívě, jednu z nich málem Braga potrestala, ale Stanca skvělým výběhem vše zlikvidoval.
     
    87
    V pokutovém území vznikla znovu pořádná mela, míč se odrážel od hlav několika hráčů a nakonec si ho našel brankář Eduardo, který možná uklidní hru.
     
    85
    Nyní chybělo opravdu málo a mohlo být vyrovnáno! Míč se od Baiana (BRG) málem odrazil do portugalské sítě, ale naštěstí pro hosty stál přesně v dráze letu míče další z hráčů, který ho dále nepustil.
     
    82
    Buleicä (CSP) se krásně opřel do míče a jeho levačka zatočila míč velmi blízko pravé tyče, kulatý nesmysl však přece jen prolétl kolem tyče z té špatné strany.
     
    80
    Poslední střídání na domácí straně je zde, ze hřiště odešel právě Breeveld a na jeho post se postaví Adrovič.
     
    79
    Na hřišti se nám začíná jiskřit a jako první to odnáší Breeveld (CSP), který nenačasoval ideálně svůj skluz a zasáhl nohu soupeře.
     
    73
    Braga dnes podruhé střídá. Odchází kapitán Alan, který předal kapitánskou pásku novému muži na hřišti Custódiovi.
     
    70
    Tak nyní to opravdu vypadalo na nedovolený zákrok na hraně pokutového území, možná by z toho byla i penalta. Rozhodčí však nechává ve hře pokračovat a tak to Joäozinhovi nyní prošlo opravdu jen tak tak. Toto rozhodnutí se pochopitelně nelíbí příznivcům estonského týmu, kteří nyní hodně hlasitě pískají.
     
    64
    Dnes poprvé střídá také Braga, na hřiště jde Pardo a naopak utkání končí pro Agru.
     
    56
    Nakonec nezůstane jen u jednoho střídání, opět se jedná o změnu v domácím týmu. Ze hřiště již odešel Mamele a nahradil jej Sipo.
     
    55
    V 55. minutě dochází vůbec k prvnímu střídání v zápase. Ze hřiště jde Nicoarä, který malou chvíli viděl žlutou kartu a místo něj si zahraje Buleicä.
     
    52
    Přesně tak se i děje, kromě domácího hráče vidí žlutou kartu i Yazalde. Ten se tak do zápisu dostává kromě gólu i tímto karetním postihem.
     
    52
    Ještě před rozehráním míče se ve středu hřiště do sebe pustili Nicoarä (CSP) a právě Yazalde. Oba z nich uvidí žlutou kartu.
     
    51
    Braga právě vstřelila branku!

    Tak nakonec celá akce Bragy přece jen končí brankou. Po tvrdé střele Micaela se rozezvučela za překonaným Stancou tyč, ale odražený míč se dostal opět jen k hostujícímu hráči, který před bránou našel nohu YAZALDEHO a ten usměrnil kulatý nesmysl do sítě.
     
    45
    V prvním poločase se nastavuje jedna minuta.
     
    37
    Alan rozehrál rohový kop na krátko a míč se poté postupně dostával podél pokutového území až na druhou stranu. Ve chvíli, kdy to vypadalo, že má Momčilovič vše pod kontrolou, tak se před něj prodral Luíz Carlos (BRG) a míč ještě zastihl před brankovou čarou. Carlos se zorientoval velmi rychle a z prudkého úhlu zkusil vystřelit, ale bránu minul. Momčilovič si při dalším podobném souboji dá jistě větší pozor.
     
    31
    Jednoznačně největší šance nekončí brankou! Po dobrém centru došlo na zakončení na bližší tyči, ale skvělým zákrokem dokázal míč vyrazit na roh gólman Eduardo. Jeho reflexivní zákrok byl nyní pro Bragu velmi důležitý.
     
    22
    Následně vznikl v pokutovém území portugalského klubu ještě větší zmatek a domácí příznivci vytváří na stadionu neuvěřitelný kotel. Braga je pod tlakem a to se pochopitelně estonskému příznivci musí líbit.
     
    6
    Breeveld (CSP) se dostal po rohovém kopu ke střele z dobrých pětadvaceti metrů a jeho projektil jen tak prosvištěl nad břevnem! V ochozech to jenom tak zahučelo a Breeveldův pozdrav si vysloužil potlesk diváků.

    Jozef Valenčík

    Branky: 51. Yazalde

    Karty:   52. Nicoarä (CSP), 79. Breeveld (CSP) – 52. Yazalde (BRG)


    CS Pandurii Târgu Jiu: Stanca – Ungurusan, Erico, Mamele (56. Sipo), Christou, Momčilovič – Nicoarä (55. Buleicä), Anton, Breeveld (80. Adrovič) – Pereira – Matulevičius
    SC Braga: Eduardo – Joäozinho, Coelho, Santos, Baiano – Carlos, Mauro – Micael (90+6. Coelho), Agra (64. Pardo) – Alan (73. Custódio), Yazalde

    Rozhodčí: Meyer – Henschel, Bornhorst
    Čtvrtek 29.08.2013
    Braga - CS Pandurii 0:2

    Branky: 15. Buleică, 117. Ciucur

    Karty:   26. Baiano (BRG), 29. Santos (BRG), 74. Luíz Carlos (BRG) – 36. Erico (CSP), 68. Ungurușan (CSP), 79. Nicoară (CSP), 105. Christou (CSP), 118. Momčilović (CSP)

    bahis siteleri