Dukla Praha – Mladá Boleslav 1:1 (kon.) | Sparta – Příbram 4:0 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
1:1 (0:0)
FK Mladá Boleslav
Pátek 23.08.2013, 18:00 • Juliska, Praha 6 - Dejvice • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Dukla naposledy vystřídala. Ze hřiště odešel Berger, vběhl na něj Marek.
     
    89
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši se přece jen dočkali vyrovnání. Po centru z pravé strany se od Johany dostal míč v šestnáctce k MARTINU NEŠPOROVI, který tvrdou ranou prostřelil brankáře Radu.
     
    87
    Stoprocentní příležitost také na druhé straně! Malý uvolnil Pázlera, který obešel i brankáře Millera, vhodný okamžik k zakončení či přihrávce na volné spoluhráče ale prováhal. Jeho pokus byl zablokovaný a Dukla bude zahrávat rohový kop.
     
    85
    Obrovská šance na vyrovnání! Jarolím odcentroval z pravé strany do pokutového území, Johana hlavou přiklepl míč zcela volnému Bořilovi, jehož ránu reflexivním zákrokem vytáhl na roh Rada.
     
    81
    Druhé střídání na straně Dukly. Z trávníku odešel Néstor Albiach, přišel na něj Pázler.
     
    77
    Mladá Boleslav měla velkou šanci srovnat! Štajner z pravé strany načechral balon do pokutového území, kde hlavičkoval zapomenutý Nešpor, Rada ale Duklu zachránil od inkasované branky.
     
    76
    Poslední střídání na straně Mladé Boleslavi. Místo Kysely si zahraje Štoček.
     
    75
    Dukla poprvé vystřídala. Trávník opustil Kalouda, vběhl na něj Malý.
     
    69
    Dukla měla velkou šanci na zvýšení náskoku! Pospěch uvolnil Hlinku, ten ještě celou akci vyšperkoval pěknou přihrávkou na nabíhajícího Néstora Albiacha, který se pokusil přelobovat brankáře Millera, což se mu ale nepodařilo.
     
    66
    První žlutou kartu utkání uviděl Néstor Albiach z Dukly.
     
    63
    Ze hřiště odešel také Štípek, kterého nahradil Jeslínek.
     
    63
    Dvojnásobné střídání na straně Mladé Boleslavi. Trávník opustil Chramosta, na jeho místo nastoupil Bořil.
     
    63
    Povedenou ránu vyslal z přibližně 20 metrů Berger, míč prosvištěl nad břevnem!
     
    57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Radost na Julisce – domácí jdou do vedení! Néstor Albiach odcentroval z levé strany, Pospěch se pár metrů od branky natlačil do koncovky, orazítkoval však jen pravou tyč. Od ní se míč odrazil přesně do míst, kde stál JOSÉ ANTONIO ROMERA, který s dorážkou zblízka neměl problémy.
     
    39
    Velká šance Dukly! Pospěch důraznou hrou vybojoval míč pro Bergra, který ale tváří v tvář brankáři Millerovi neuspěl. Gólman Boleslavi jeho pokus zblízka vyrazil.
     
    28
    Šance i na druhé straně! Néstor Albiach centrem z levé strany našel v pokutovém území volného Pospěcha, který hlavičkoval k levé tyči. Brankář Miller však jeho pokus kryl.
     
    25
    Obrovská šance Boleslavi! Štajner získal kousek za šestnáctkou míč, místo střely našel parádní přihrávkou na pravé straně pokutového území Nešpora, který křížnou ranou o kousek minul pravou tyč Radovy brány.
     
    15
    Po rohovém kopu Fabiána hosté málem udeřili. Míč, který se kroutil do branky, přizvedl hlavou Božič. Na brankové čáře ho však obrana Dukly odvrátila do bezpečí.
     
    9
    První zajímavá příležitost, kterou si vytvořili domácí. Akci rozjel z levé strany Vrzal, míč se nakonec dostal až napravo k Bergrovi, který před bránou hledal centrem Pospěcha. Ten se přes Johanu nakonec dostal k zakončení. V tísni ale mířil nepřesně.

    Tereza Švandová

    Jan Švanda

    Branky: 57. Romera – 89. Nešpor

    Karty:   66. Albiach Roger (DUK)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 9:12.
    FK Dukla Praha: Rada – Romera, Štětina, Božič, Vrzal – Hlinka, Gedeon (C), Kalouda (75. Malý) – Berger (90. J. Marek), Pospěch, Albiach Roger (81. Pázler)
    FK Mladá Boleslav: Miller – Kysela (76. Štoček), Johana (C), Kúdela, Fabián – Štípek (63. Jeslínek), Ščuk, Jarolím, Štajner – Chramosta (63. Bořil), Nešpor

    Rozhodčí: Mikel – Nádvorník, Blažej

    Diváci: 2150
    bahis siteleri