Chomutov B – Motor ČB 1:5 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 0:7 (kon.) | K. Vary – Chomutov B 3:2 (kon.)
Chomutov – Motor ČB 2:6 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 0:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov B
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 24.08.2013, 08:30 • SD ARÉNA • O pohár statutárního města Chomutov
Partner:
     
    44:16
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pátou branku Budějovic střílí MICHAL JURKA. Asistence: Lukáš Matys.
     
    43:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!

    To už je pro Severočechy kruté. Chomutovští, jakoby zápas vzdali, čehož využil ERIK BAHULA, který přidává čtvrtý gól Motoru. Asistence: Kryštof Švagr.
     
    37:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!

    Budějovice navyšují svůj náskok na dvě branky, když se po kombinaci prosadil TOMÁŠ VOCHOZKA. Asistence: Oliver Pánek a Daniel Klusáček.
     
    23:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!

    To bylo rychlá odveta. Jihočeši jsou porduhé v utkání do vedení. Schmidmayer přenesl kotouč na druhou stranu kluziště, kde číhal volný Bláha, jenž celou situaci vyšperkoval ještě přihrávkou na MARTINA REMIÁŠE, který uklidil kus černé gumy do poloodkryté barnky. Asistence: Karel Schmidmayer, Michal Bláha.
     
    22:55
    Piráti Chomutov B vstřelili branku!
    Aktivita Pirátů nese ovace. Chomutovští mladíci se přeci jen dočkali. PETR CHLAN postupoval úplně sám na brankáře Němce a krásnou kličkou a následnou bekhendovou střelou vyrovnává. Bez asistence.
     
    13:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!

    MARTIN POSPÍŠIL střelou z dolní hranice mezikruží trefuje jediné volné místo v jinak dobře obsazené bráně Poláška. Asistence: Jiří Kubeš.

    Petr Horčička

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 23. Chlan – 14. Pospíšil (Kubeš), 24. Remiáš (Schmidmayer, Bláha), 37. Vochozka (Pánek, Klusáček), 43. Bahula (Švagr), 45. Jurka (Matys)


    Piráti Chomutov B: Polášek (Pavlát) – Novák, Petržílka, Hajič, Dvořák, Špiegl, Seemann, Dejmek, Kulich, Jindra, Palička, Hřebíček, Svoboda, Lauko, Kobližek, Chlan, Ondřej, Kharboutli, Jírovec.
    Banes Motor České Budějovice: Němec (Ousjannikov) – Tintěra, Brabec, Dudáček, Dvořák, Jurka, Klusáček, Kubeš, Švagr, Bahula,Bláha, Tlačil, Škroleta, Kondelík, Kouba, Matys, Pospíšil, Remiáš, Schmidmayer, Vochozka, Pánek.

    Rozhodčí: Danilec – Wohlrab, Kordina

    Diváci: 20
    bahis siteleri