Wallachian Puck - 3. ročník (kon.)
konec
Třetí hrací den

Neděle 25.08.2013, 08:00 • Zimní stadion Na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Wallachian Puck
     
    SPARTA PRAHA SE STÁVÁ VÍTĚZEM TŘETÍHO ROČNÍKU WALLACHIAN PUCKU!

    Konečné pořadí

    1. HC Sparta Praha
    2. Kometa Brno
    3. MHC Martin
    4. VHK Vsetín
    5. HK Ružinov Bratislava
    6. HC Zubr Přerov
    7. HS Dinamo Riga
    8. HC PSG Zlín (16:28:46)
     
    8. záp
    Sparta vítězí nad Kometou Brno 3:1 a stává se mistrem třetího ročníku Wallachian Pucku! Pražané byli v zápase lepší a první místo si zcela zaslouží. Kometa Brno nakonec obsadí druhé místo.

    Branky a nahrávky: 14. Haš (Čajka), 15. Arnošt (Mrázek), 26. Mrázek (Čajka) – 7. Gajarský (Zábranský).
     
    7. záp
    Je nejspíš rozhodnuto! Petr Čajka vybídl ke skórování MATĚJE MRÁZKA a ten se střelou do šibenice nemýlí – Sparta vede 3:1, Brno by teď musel vstřelit za tři a půl minuty tři branky.
     
    7. záp
    Z ledu se teď těžce zvedá jeden z hráčů Komety, bude z toho vyloučení Sparty. Dominik Arnošt dostává 1+5 minut za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    7. záp
    Sparta sice docílila trefy, ale nakonec je z toho vyloučení, protože hráč Pražanů Alexander Vorobjev sekl po lapačce Dostála. Naopak je tu tedy šance pro Kometu.
     
    7. záp
    Po poločase vede Sparta 2:1. Co se bude dít dále?
     
    7. záp
    Rychlé přečíslení devět vteřin před koncem zakončuje DOMINIK ARNOŠT střelou pod víko! Kometa musí otočit zápas, pokud chce pomýšlet na triumf.
     
    7. záp
    Sparta se přece jen dočkala! Po obléhání Dostálovy branky se nejlépe orientoval HUGO HAŠ a poslal kotouč nad bezmocným brankářem Komety – 1:1!
     
    7. záp
    Adam Gajarský v totožné situaci, kdy mu byl poslán puk od Zábranského. Tentokrát se však zaskvěl gólman Pražanů, Jan Škorpík.
     
    7. záp
    Sparta je ve velkém tlaku! Střelu Radka Procházky kryje Dostál. Obehraná píseň.
     
    7. záp
    Lukáš Dostál čaruje! Pika dostal přihrávku před v podstatě prázdnou branku, ale brněnský gólman se včas přesunul a vymrštil lapačku, kde ukryl kotouč.
     
    7. záp
    Arnošt dostal nabito mezi kruhy, ale Dostál opět betonem odmítá srovnání!
     
    7. záp
    Příliš mnoho hráčů na ledě, Sparta si zahraje přesilovou situaci.
     
    7. záp
    Libor Zábranský vyslal krásnou žabkou do úniku ADAMA GAJARSKÉHO, který proměňuje a v této chvíli je vítěz Kometa!
     
    7. záp
    Patrik Prymula pálí z první do betonu Lukáše Dostála.
     
    8. záp
    Střela Libora Zábranského trefila beton brankáře Sparty, Kometa pokračuje v tlaku.
     
    8. záp
    První přesilovku si zahraje Kometa, je vyloučen Flídr (SPA).
     
    8. záp
    PŘED NÁMI JE VELKÉ FINÁLE! O CELKOVÉ PRVENSTVÍ SI TO ROZDÁ SPARTA PRAHA S KOMETOU BRNO! Pražskému týmu bude stačit i remíza.
     
    7. záp
    Máme za sebou předposlední zápas turnaje, ve kterém se bojovalo o sedmé místo, které nakonec vybojoval tým Rigy, když poprvé na turnaji zvítězila poměrem 6:2. Na výsledku se opět podílelo hlavně trio Sejejs, Vitolinš a Polcs. Zlín s omlazenou sestavou tak na turnaji končí poslední, ale stydět se za své výkony rozhodně nemusí.

    Branky a nahrávky: 21. Mynář (Sebera, Suhrada) 26. Suhrada – 4. Vitolinš ( Sejejs, Polcs), 10. Sejejs Ni. (Lininš), 21. Sejejs Ni. ( Topolevs) 26. Sejejs Ni. (Vitolinš, Polcs), 27. Tože (Marcinkevičs D.) 29. Polcs
     
    7. záp
    Dinamo předvádí krásný hokej! A to, že hraje o předposlední místo, je podle mého pouze jakási daň za hezkou a kombinační hru. RUDOLFS POLCS si pohrál se třemi obránci a mezi nohy završuje účet utkání!
     
    7. záp
    Nádherná akce Rigy! A konečně se prosazuje druhá formace! Dominiks Marcinkevičs obkroužil branku a chytrou přihrávkou po brankovišti našel před prázdnou brankou ROBERTSE TOŽEHO, který vsítil svůj první gól na turnaji a bere si gumovou pryž jako suvenýr – 5:2 pro Rigu!
     
    7. záp
    Ale opět máme rychlou odpověď Rigy! A kdo jiný než jeden z trojice nejproduktivnějších útočníků, NILS SEJEJS, který vymetl pavučinky a zkompletoval tak hattrick!
     
    7. záp
    JIŘÍ SUHRADA prošel obranou Rigy jako nůž máslem a snižuje na 3:2!
     
    7. záp
    Riga bleskově odpovídá, na 3:1 po střele Topolevse zvyšuje NILS SEJEJS!
     
    7. záp
    Arturs Šilovs neudrží ani dnes čisté konto, i přes to, že by si to zasloužil. Mezi nohy mu propadla lehká střela PETRA MYNÁŘE – 2:1!
     
    7. záp
    Jablko nepadá daleko od stromu, Šimon Jenáček po vzoru svého otce odmítl protihráče a protlačil se ke střele, ale nakonec byl faulován.
     
    7. záp
    Riga odskakuje na dvoubrankový rozdíl! Po střele Lininše kotouč doklepl za záda bezmocného zlínského brankáře NILS SEJEJS – Riga se mílovými kroky přibližuje předposlednímu místu!
     
    7. záp
    Arturs Šilovs opět ukazuje svou šikovnost v brance, když skvěle chytil nájezd Sebery.
     
    7. záp
    V čase 3:43 Sejejs a Polcs vykombinoval akci na RAIMONDSE VITOLINŠE a ten střelou od tyče otevírá skóre utkání – 1:0 pro Rigu!
     
    7. záp
    Před námi jsou poslední dva zápasy turnaje. Už nyní je jasné, kdo bude bojovat o které místo. O první místo budou bojovat Sparta Praha s Kometou. Třetí už je jistě Martin, čtvrtý Vsetín, pátý Ružinov Bratislava, šestý Přerov a o to nebýt osmý, tedy poslední nyní svedou bitvu hokejisté Rigy se Zlínem. Beranům stačí i remíza, Riga však musí zvítězit. Máme tady tedy souboj o 7. místo.
     
    6. záp
    Svůj poslední zápas na turnaji mají za sebou hráči Přerova a Bratislavy. Slovenští hokejisté ve vyrovnaném zápase nakonec berou dva body za vítězství, když vstřelil ve 14. minutě vítěznou trefu Škultéty. Na medailové příčky sice ani jeden tým nedosáhne, ale za předvedené výkony se rozhodně stydět nikdo nemusí.

    Branky a nahrávky: 8. Indrák – 2. Škorec (Gergel) 14. Škultéty (Kováč)
     
    6. záp
    Ružinov využívá vyloučení Skřečka! Jakub Kováč napřáhl od modré a jeho střelu dorazil ANDREJ ŠKULTÉTY! Ten strhává vedení na stranu Bratislavy minutu a půl před koncem poločasu!
     
    6. záp
    Hanáci srovnávají krok! Do úniku se dostal DANIEL INDRÁK, který propasíroval kotouč za záda Repka – 1:1!
     
    6. záp
    Na modrou nabil FILIPU ŠKORECOVI Gergel a slovenský obránce s nechtěnou tečí hráče Přerova posílá Ružinov do vedení – 1:0!
     
    6. záp
    Před námi je šesté utkání dne. Přerov změří síly s týmem Ružinov Bratislava.
     
    5. záp
    Páté utkání a zároveň poslední zápas Vsetína, který bojoval s Kometou Brno je u konce. Vsetín prohrál poměrem 3:2, což znamená, že letos nedosáhne ani na bronz. O prvenství se v posledním zápase dnešního dne porve Sparta právě s Kometou Brno.

    Branky a nahrávky: 4. Gajarský (Zábranský, Kunc) 27. Svoboda (Gajarský) 28. Novák (Masár) – 15. Paťava, 22. Štědrý (Dobiáš).
     
    5. záp
    Vsetín na ledě se šesti bruslaři! Půl minuty do konce utkání.
     
    5. záp
    Kometa během patnácti vteřin otáčí stav utkání! JAN NOVÁK se prohnal po levém křídle a klinicky přesnou trefou na vzdálenější tyč strhává vedení na stranu Komety!
     
    5. záp
    Krásná akce Komety znamená vyrovnání! Gajarský přehrál na MATĚJE SVOBODU, který neměl problém doklepnout do prázdné klece – srovnáno 2:2!
     
    5. záp
    Mikulenčák překvapil napadáním na modré útočníka Komety, který poté našel Dobiáše a ten vybídl ke skórování JANA ŠTĚDRÉHO a ten šancí nepohrdl – 2:1 vede domácí VHK!
     
    5. záp
    Dvě velké šance na obou stranách. Nejprve vypadla Dostálovi střela Dobiáše a chvíli byla bez dohledu na brankové čáře, nakonec však jeden z obránců puk odklidil. Na druhé straně se protlačil Kunc ke střele a trefil břevno.
     
    5. záp
    Po první půli je stav 1:1. Utkání je velmi vyhrocené, druhý poločas nabídne určitě zajímavou podívanou. Sledujte náš online přenos.
     
    5. záp
    Je srovnáno! Po rychlém výpadu Dobiáše se ke krkolomné dorážce dostal DANIEL PAŤAVA, který dotlačil puk za Dostála – 1:1 je to patnáct vteřin před koncem prvního poločasu!
     
    5. záp
    Adam Zetocha našel před brankou Paťavu, který promáchl. Mohlo být srovnáno!
     
    5. záp
    Kometa využívá přesilovou hru a jde do vedení 1:0. ADAM GAJARSKÝ vymetl horní růžek Chrásteckého branky!
     
    5. záp
    Další šance Paťavy s Půčkem. Prvně jmenovaný byl při zakončení faulován a bude z toho přesilovka pro Vsetín.
     
    5. záp
    Do úniku se řítil Paťava s Půčkem, ale Dostál byl na svém místě.
     
    5. záp
    V pátém utkání dnešního dne se proti sobě postaví domácí Vsetín a Kometa Brno.
     
    4. záp
    Čtvrté utkání mezi Martinem a Zlínem bylo nebývale napínavé, ačkoliv měli být slovenští hráči jasnými favority. Ševci soupeře náležitě potrápili, ale necelé tři minuty před koncem inkasovali v oslabení a na 3:1 pečetil v powerplay skóre Lavička. Zlín tak sehraje utkání o to nebýt poslední s Rigou, která má po dvou bodech stejně jako Berani.

    Branky a nahrávky: 1. Nezník (Minko), 28. Štrbák ( Minko, Nezník), 29. Lavička – 3. Suhrada (Mynář)
     
    4. záp
    Je rozhodnuto! Vyhozením přes celé hřiště trefuje opuštěnou klec MATÚŠ LAVIČKA – Martin tak udržuje šanci na medaili. Pokud zvítězí Kometa, bude slovenský celek bronzový.
     
    4. záp
    Obrovský tlak Martina konečně přináší ovoce! Minko našel zcela volného ADAMA ŠTRBÁKA, který na takzvanou dřevěnou nohu brankáře Horáka střílí branku – 2:1 pro Martin!
     
    4. záp
    Martin dostává tři minuty před koncem výhodu přesilové hry. Využije ji?
     
    4. záp
    Velké šance na obou stranách. Šimon Jenáček z pozice obránce ukázal šikovné ruce a Richter měl co dělat, aby chytil kotouč. Na druhé straně ujížděl Adam Štrbák. Tomáš Horák v brance Zlína, to je čaroděj!
     
    4. záp
    Viliám Béreš jen těsně netrefil, následná střela Bučka pak končí opět těsně mimo. Zlín má hodně štěstí a skvělého Horáka!
     
    4. záp
    Brankář Zlína to takzvaně zavřel. Tomáš Horák je ve své kleci výtečný, nyní pokryl další dva pokusy Štrbáka a Volka.
     
    4. záp
    Jiří Suhrada vypálil z první po přihrávce od Sebery, ale Richter připraven.
     
    4. záp
    V poločase máme na Lapači celkem překvapivou remízu 1:1, ovšem vzhledem k vyrovnanosti to tak nečekané není.
     
    4. záp
    Tým z města obuvi mohl jít do nečekaného vedení. To by ovšem musel Bouček zužitkovat krásný pas napříč pásmem od jednoho ze svých spoluhráčů. Šance na druhé straně pro Martin, vyloučen Šimon Jenáček.
     
    4. záp
    Ševci, ač většinu času v obranném pásmu, podniknou sem tam nějaký výpad, jako nyní Šimon Jenáček. Neuspěl.
     
    4. záp
    Oliver Minko v obrovské šanci, když se zjevil sám před Kořenkem, který skvěle zastavil. Martin se prozatím velmi trápí se zlínským outstiderem. Vyrovnanost turnaje budiž dokázána.
     
    4. záp
    Zlín srovnává krok! Po střele jednoho ze zlínských hráčů zazvonila tyč a nadobro doklepl puk do sítě JIŘÍ SUHRADA.
     
    4. záp
    První gól utkání. MARIÁN NEZNÍK tvrdou střelou posílá Martin do vedení ve vlastním oslabení.
     
    4. záp
    Zlín si zahraje první přesilovou hru.
     
    4. záp
    Do boje jde dnes podruhé tým Martina, který změří síly s celkem Zlína.
     
    3. záp
    Třetí utkání dnešního dne je minulostí a šlo o napínavou bitvu až do poslední vteřiny. Riga po poločase vedla 4:1, ale ve druhém poločase polevila a to ji stálo vedení. Vedení Lotyšům vrátil ve 24. minutě Polcs, ale šest vteřin před koncem tečoval střelu Kuby do vlastní klece obránce Rigy a bylo vyrovnáno. Riga tak nadále je na turnaji bez vítězství jako jediný tým.

    Branky a nahrávky: 9. Mohapl, 18. Barveníček (Skřeček), 19. Lašák (Mohapl), 20. Zmeškal, 30.Kuba – 5. Polcs (Vitolinš), 8. Polcs (Vitolinš), 12. Sejejs Ni., 15. Vitolinš (Polcs, Sejejs Ni.), 24. Polcs (Sejejs Ni.)
     
    3. záp
    Šest vteřin před koncem srovnává stav na 5:5 střelou od modré DOMINIK KUBA, velká radost na straně Přerova. Krutá remíza pro Dinamo, oj to bude mrzet!
     
    3. záp
    Velká šance Přerova! Lašák hledal před brankou Zmeškala, který na kotouč nedosáhl.
     
    3. záp
    Přerov je na ledě se šesti bruslaři!
     
    3. záp
    Polcs nyní málem ukradl kotouč z hole Rachůnkovi a vsítil svou čtvrtou branku, obránci však byli obětaví a puk zblokovali.
     
    3. záp
    Opět Zmeškal v šanci, ale vynikající Ipatjevs mu už podruhé zamezil skórovat z bekhendového blafáku.
     
    3. záp
    A je tady opět vedení Rigy! Nils Sejejs ujel s RUDOLFSEM POLCSEM, prvně jmenovaný si krásně počkal a poté nasměřoval přihrávku na zcela volného kolegu, který tak kompletuje hattrick – 5:4 pro Dinamo!
     
    3. záp
    Velké šance na obou stranách. Nejprve neproměnil nájezd Tože, následně se minul prázdné branky Lininš a na druhé straně Zmeškal svůj blafák přetáhl!
     
    3. záp
    Po krásném protiútoku a přihrávce Vitolinše se řítil sám na branku Polcs, ale Matěj Rachůnek mu skvělým zákrokem zamezil vstřelit hattrick a také branku na 5:4.
     
    3. záp
    Přerov srovnává krok paradoxně ve vlastním oslabení! LUKÁŠ ZMEŠKAL vzal celou situaci na sebe a po individuálním sólu dává branku na 4:4!
     
    3. záp
    A je zaděláno na drama! Maxmilián Mohapl našel v přesilovce MARTINA LAŠÁKA, který střelou pod lapačku snižuje na rozdíl jediné trefy!
     
    3. záp
    Po nádherné přihrávce od Skřečka se prosazuje bekhendem mezi nohy JAN BARVENÍČEK, který tak snižuje na 4:2!
     
    3. záp
    Riga za deset vteřin "využila" oslabení, v akci dva na jednoho nahrál Polcs RAIMODNSI VITOLINŠOVI, který střelou z první mezi nohy zvyšuje už na 4:1! Takové je i poločasové skóre.
     
    3. záp
    Opět je tady branka v podání Dinama Rigy! Akci opět řídila úvodní formace. Polcs teď pro změnu našel NILSE SEJEJSE, který z dorážky zvyšuje opět na dvoubrankový náskok!
     
    3. záp
    Po skrumáži před brankou se nakonec prosazuje lobem přes Ipatjevse MAXMILIÁN MOHAPL a je to 2:1!
     
    3. záp
    Riga vede 2:0! Krásnou spolupráci a přihrávku Vitolinše zužitkoval střelou podél Rachůnka dnes již podruhé zakončující RUDOLFS POLCS!
     
    3. záp
    A Riga se ujímá vedení, nejlepší útok Dinama, Sejejs – Vitolinš – Polcs, se znova prosazuje. Po přihrávce lotyšského centra otevírá skóre RUDOLFS POLCS!
     
    3. záp
    Nils Sejejs opět v šanci, po přihrávce od Vitolinše pálil z mezikruží, ale brankář připraven.
     
    3. záp
    Nils Sejejs okamžitě testuje připravenost přerovského brankáře, který kotouč kryje.
     
    3. záp
    Zubr dnes přijel bez svého nejlepšího hráče, Karla Pláška, kterého nahradil v sestavě Jiří Krátký.
     
    3. záp
    Je před námi třetí utkání dne, které sehrají týmy Přerova a Rigy.
     
    2. záp
    Skončil nám druhý zápas finálového hracího dne. Pražská Sparta remizovala s domácím Vsetínem 1:1, ačkoliv byla citelně lepším týmem na hřišti. Pro Vsetín je konečný bod cenný, ale k zisku vítězství na turnaji nejspíš stačit nebude.

    Branky a nahrávky. 9. Pika (Čech) – 28. Paťava (Janošek)
     
    2. záp
    Ojedinělý brejk znamená vyrovnání. Po dlouhém obléhání byl vyslán krásnou přihrávkou od Janoška DANIEL PAŤAVA, který kličkou do bekhendu po vzoru Martina Procházky zavěsil do víka – je srovnáno!
     
    2. záp
    Vojtěch Dobiáš nyní jen stěží opouští led. Drží se za koleno, to by byla velmi citelná ztráta.
     
    2. záp
    Vsetín se nemůže dostat k výraznější šanci, Sparta zatím v poklidu drží vedení.
     
    2. záp
    Po první půli drží Sparta nejtěsnější vedení, které zajistil Jevgenij Pika. Kdo bude úspěšnější, otočí Vsetín utkání?
     
    2. záp
    Půček předvedl přehled a našel Ondračku na modré, který ale dobrou střeleckou pozici prováhal a nastřelil pouze obránce Sparty.
     
    2. záp
    Po buly se dostal k zakončení Zetocha s Půčkem, ale Mičána nepřekonali. Zakázané uvolnění Sparty. Vsetín se na delší chvíli usadil v obranném pásmu Pražanů.
     
    2. záp
    Domácí si zatím nevytvořili souvislejší tlak, i také proto na začátku 12. minuty prohrávají se Spartou 0:1.
     
    2. záp
    Valašský útok 3P se pokoušel o srovnání, ale před brankou tomu chybí hlavně důraz.
     
    2. záp
    Nyní byl však i vsetínský brankář krátký na střelu JEVGENIJE PIKY, který posílá Pražany do vedení!
     
    2. záp
    Richard Běhula teď zachránil Vsetín od první pohromy díky skvělému přesunu.
     
    2. záp
    V úniku kdo jiný než Vojtěch Dobiáš. Tentokrát míří nad.
     
    2. záp
    První střela na branku v podání Vsetína, Mičán byl pozorný proti pokusu Půčka. Poté opět přišel na řadu vsetínský motor, Vojtěch Dobiáš, který dvakrát velmi nebezpečně vyzkoušel pozornost pražského gólmana.
     
    2. záp
    Sparta drtí Vsetín v jeho obranném pásmu. Valaši mnohdy neví, kde jim hlava stojí. Běhula přikryl nyní kotouč.
     
    2. záp
    Sparta začala náporem, střela Arnošta trefila tyč Běhulovy branky.
     
    2. záp
    Fanoušci a rodiče obou táborů se pomalu scházejí na tribuny, rolba dojíždí poslední kolo, týmy se pomalu připravují... Nezbývá než říct: pojďme na to!
     
    2. záp
    Čeká nás pikantní souboj, který dost napoví o tom, kdo z následujících mužstev bude bojovat o celkové prvenství. Vsetín sehraje zápas se Spartou Praha, který zatím na turnaji kraluje. Podaří se Valachům jako prvním pražský celek porazit?
     
    1. záp
    První zápas dnešního posledního hracího dne je za námi. Ve slovenském souboji uspěli nad bratislavskými hráči hokejisté Martinu, kteří zaslouženě zvítězili 3:0. V na oku vyrovnaném souboji měli hráči Martinu více brankových šancí, kterých dokázali využít, což jim v konečném účtování vyneslo dva body za výhru.

    Branky a nahrávky: 2. Volko (Bače), 9. Béreš (Bače), 27. Volko (Bače).
     
    1. záp
    Adam Štrbák se hnal z pozice levého křídla do zakončení, ale jeho pokus o natlačení nevyšel, střela letí mimo Repka.
     
    1. záp
    Max Čajkovič ukazuje, že na svůj věk nemá jen dobré myšlení, ale také tvrdou střelu. Nyní vystrašil Richtera těsně za modrou, ovšem vedle.
     
    1. záp
    Zdá se, že je rozhodnuto. Róbert Bače přidává třetí přihrávku na branku, kterou vystřelil pod víko MARTIN VOLKO a ten dává pro změnu svůj druhý gól v utkání – 3:0 – Martin!
     
    1. záp
    Akci Škultétyho s Habalou scházela přesná přihrávka, na druhé straně uháněl sám na Repka Štrbák, ale brankář Ružinova výtečně zasáhl.
     
    1. záp
    Šance na snížení jako stvořená. Oliver Minko vyloučen za sekání.
     
    1. záp
    Max Čajkovič ukázal všem přítomným na svůj věk velký přehled, když si počkal a žabkou našel Vitaloše, který ještě přehrál na modrou. Odtud šla střela, jež byla sice ztečována, ovšem mimo branku.
     
    1. záp
    Martin Bučko předvádí na pozici obránce velmi dobré výkony. Svůj styl švédského komplexního obránce teď prokázal v útočném výpadu, který zakončil kličkou do bekhendu. Repko připraven.
     
    1. záp
    Po první půli je to na Lapači prozatím 2:0 pro Martin a řekněme, že se tak děje zaslouženě. Jdeme na druhou část, podaří se Ružinovu podobný kousek jako včera proti Vsetínu a srovná krok?
     
    1. záp
    Jakub Kováč po včerejších dvou brankách se Spartou dostal střeleckou slinu, jeho další tvrdá rána trefuje nad branku Richtera.
     
    1. záp
    Habala se na chvíli zjevil s kotoučem před Richterem, ale jeho pokus neměl gólové parametry.
     
    1. záp
    Martinský útok Štrbák – Volko – Minko zle zatápí obraně Ružinovu, nyní tomuto triu nebyl uznán gól pro úmyslné kopnutí nohou.
     
    1. záp
    Róbert Bače si připisuje druhou asistence, když krásně posunul na VILIÁMA BÉREŠE, který střílí svou první branku na turnaji podél klečícího Repka. 2:0 pro Martin!
     
    1. záp
    Utkání nepostrádá, i přes brzké ráno, dobrou atmosféru, kterou tvoří rodiče obou celků. A ani náboj a šance, v jedné z nich se nyní ocitl Škultéty po přihrávce Vitaloše, nedal. Na druhé straně se hnal dopředu Volko se Štrbákem, ale výborný Repko zamezil druhé brance.
     
    1. záp
    Martin otevírá skóre úvodní duelu! Po přihrávce od Bačeho se, ač blokovanou střelou, prosazuje MARTIN VOLKO!
     
    1. záp
    První utkání sehrají dva zástupci slovenského hokeje na turnaji, MHC Martin a Ružinov Bratislava. Kdo si v tomto souboji povede lépe?
     
    Hezké dobré ráno ze zimní stadionu Na Lapači. Dnešním dnem končí třetí ročník Wallachian Pucku. Vítěz bude znám nejpozději kolem čtvrté hodiny odpolední, kdy se dohraje poslední zápas mezi Spartou Praha a Kometou Brno. Výsledky zatím napovídají tak, že by tyto dva celky mohly být právě ti, kteří se o prvenství porvou. Dnešní den bude více než zajímavým, sledujte to s námi.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 08:00.

    Filip Bazala

    Dominik Tobola