Tisková konference Rytířů Kladno (kon.) | Tisková konference Bílých Tygrů Liberec (kon.)
Tisková konference HC Olomouc (kon.) | Tisková konference Horácké Slavie Třebíč (kon.)
Tisková konference HC Dukla Jihlava (kon.)
konec
Tisková konference Bílých Tygrů Liberec

Pátek 06.09.2013, 09:00Tiskové konference
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:00.
     
    Tisková konference Bílých Tygrů Liberec před novou sezonou bude mít dle programu, který máme k dispozici zejména marketingový nádech. Za klub jsou přítomní tiskový mluvčí Martin Kadlec a marketingová ředitelka Markéta Fáberová.
     
    Hlavním bodem dnešního tiskového briefingu je nový design dresů. Zůstávají dvě tradiční varianty, modrá a bílá, které ale od letošní sezony ozdobí "tygří pruhy". Tento návrh vzešel z dílny fanoušků, kteří toto vylepšení navrhovali a klub je vyslyšel.
     
    Po dvou letech se extraliga také vrací k tomu, že týmy budou na domácím ledě hrát ve světlé variantě dresů. "V našem fanshopu se dlouhodobě prodávají lépe bílé dresy, proto tuto změnu vítáme, fanoušci v ochozech se jistě budou cítit zase o něco více spojeni s týmem," sdělili zástupci klubu v narážce na samotný název klubu a rozšířenosti dresů mezi fandy.
     
    Letní příchody zvučných posil, které byly představeny jednotlivě a tak dnes prostor nedostaly, také pocítil klub i jinak než na ledě. "V současné chvíli, kdy do prvního domácího zápasu zbývá více než týden, jsme překročili prodejnost permanentních vstupenek v řádu desítek. Nejčerstvější údaj ukazuje, že se prodalo 2 878 permanentek." komentoval tiskový mluvčí.
     
    Vliv zajisté měla také nedávno rozběhnutá věrnostní akce, kdy každý permanentkář, který si vstupenku zakoupil v minimálně třech posledních ročnících, má právo na jednu vstupenku zdarma na každé extraligové utkání.
     
    Poslední informací, která se přímo dotkne návštěvníků libereckého hokeje, je změna začátku zápasů hraných ve všední dny. Úvodní buly se posune již na 18:00, čímž vedení klubu reaguje na množící se podněty ze strany fanoušků. Zejména těch s dětmi, pro které nebyl pozdější začátek zápasů nijak příjemný.
     
    To je z dnešní předsezonní tiskové konference Bílých Tygrů Liberec vše. Děkujeme za pozornost a u dalších s hokejem spojených událostí na shledanou. (10:40:12)

    Martin Zíta

    bahis siteleri