Mannheim – IFK Helsinky 3:2 (kon.) | Djurgården – Brynäs 5:2 (kon.) | Färjestad – Frölunda 2:1 (kon.)
Kuopio – JYP 0:3 (kon.) | Ingolstadt – Jokerit 2:4 (kon.) | Bern – Fribourg 4:2 (kon.)
konec
Adler Mannheim
3:2 (1:2, 2:0, 0:0)
IFK Helsinky
Sobota 07.09.2013, 12:00 • SAP Arena • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    23:46
    Mannheim právě vstřelil branku! To je brilantní nástup domácího týmu do druhé třetiny a rázem je skóre 3:2 pro Adler! Přesilovou hru využil YANICK LEHOUX. Asistence: Mike Vernace, Jochen Hecht
     
    21:12
    Mannheim právě vstřelil branku! Adler nedokázal využít přesilovou hru, ale domácím to vůbec nemusí vadit. Srovnat skóre se podařilo FRANKU MAUEROVI. Asistence: Jochen Hecht, Denis Reul.
     
    17:14
    Mannheim právě vstřelil branku! Adler se dočkal a kýžené snížení stihl ještě v první dvacetiminutovce. Na modré čáře napřáhl DOMINIK BITTNER a jeho tvrdá střela rozvlnila síť.
     
    11:21
    Helsinky právě vstřelily branku!
    A už je to dokonce o dvě branky. COREY ELKINS dokázal procedit kotouč skrz Endrase. Asistence: Jason DeSantis, Braden Birch.
     
    06:01
    Helsinky právě vstřelily branku!
    Adler zatápí soupeřově obraně, ale je to finský tým, který jde do vedení. Skóre dnešního duelu otevírá TONY SALMELAINEN. Asistence: Iiro Pekarinen.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 18. Bittner, 22. Mauer (Hecht, Reul), 24. Lehoux (Vernace, Hecht) – 7. Salmelainen (Pekarinen), 12. Elkins (DeSantis, Birch)


    Adler Mannheim: Endras (Brückmann) – Reul, Vernace, Sifers, Wagner, Bittner, Kettemer, Grimshaw, Goc – Buchwieser, Kink, Hecht – Mauer, Lehoux, Plachta – Arendt, El-Sayed, Höfflin – Ackermann
    IFK Helsinky: Thiessen (Ore) – Birch, DeSantis, Eklund, Nyqvist, Gillies, Söderholm, Tarkkanen, Teppo – Salmelainen, Kuparinen, Puustinen – Fata, Elkins, Pekarinen – Leinonen, Block, Partanen – Nari, Nykopp, Stloukal

    Diváci: 5.500
    bahis siteleri