Liberec – Chodov 2:4 (kon.) | Bonusia Ostrava – Jihlava 5:1 (kon.) | Tatran – Olomouc 4:2 (kon.)
Židenice – Vítkovice 1:8 (kon.) | ELITE PRAHA – Bohemians - NE 1:11 (kon.) | Královské Vinohrady – Ne 4:19 (kon.)
konec
Crazy girls FBC Liberec
2:4 (0:0, 0:2, 2:2)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 08.09.2013, 13:00ČEZ Extraliga žen
     
    57:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gól v oslabení! To je nečekaná situace, která už ale zřejmě na výsledek mít žádný vliv nebude. SIMONA KABELÁKOVÁ střelou z půlky hřiště překvapuje Provázkovou. Asistence: Hana Koníčková.
     
    54:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je to všechno naprosto jasné. S tím už liberecké holky neudělají vůbec nic. Čtvrtý hřebíček do jejich rakve totiž zatloukla LUCIE PAULOVIČOVÁ a stává se tak první dvougólovou střelkyní zápasu. Asistence: Jana Lacková.
     
    46:17
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jenže už je zase všechno úplně jinak! Prakticky hend po buly se do šance dostala PETRA BERÁNKOVÁ a přesnou ranou do šibenice vrací pražskému týmu dvoubrankový náskok. Asistence: Jana Vojáčková. Tak to je možná rozhodující moment celého zápasu.
     
    45:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    To už je ale minulost! ZUZANA HUBÁČKOVÁ se na pravé straně dokázala uvolnit a prošla až před Provázkovou, které nasadila bekhendovou kličku a je tu opět drama! Bez asistence.
     
    36:47
    Chodov právě vstřelil branku!
    No a hned je to z pohledu Chodova veselejší. Nenápadné nahození GABRIELY TOŽIČKOVÉ končí k překvapení všech přítomných v liberecké brance! Asistence: Petra Beránková.
     
    34:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak přece jen je kouzlo brankářky Vokaté odčarováno. Teď už ovšem gól padnout musel. Vaníčková sice ještě před prázdnou brankou minula, dorážející LUCIE PAULOVIČOVÁ už ale zacílila přesně. Asistence: Kristýna Vaníčková.

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 46. Hubáčková, 58. Kabeláková (Koníčková) – 35. Paulovičová (Vaníčková), 37. Tožičková (Beránková), 47. Beránková (Vojáčková), 55. Paulovičová (Lacková)


    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá – Kabeláková, Helmová, Moťková, Imlaufová, T. Hubáčková – Mlejnková, Šípová, Z. Hubáčková, Krauskopfová, Koníčková, Leierová, Urbanová, Ježková, Bečková, Dostálíková.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Klabanová) – Koubová, Dvořáková, Steinbachová, Tožičková, Kuchařová, Jiřičková, Vojáčková, Paulovičová, Beránková, Svobodvá, Matoušková, Polívková, Vaníčková, Lacková, Bachmeierová.

    Rozhodčí: D. Bezucha, M. Bezucha