Liberec – Chodov 2:4 (kon.) | Bonusia Ostrava – Jihlava 5:1 (kon.) | Tatran – Olomouc 4:2 (kon.)
Židenice – Vítkovice 1:8 (kon.) | ELITE PRAHA – Bohemians - NE 1:11 (kon.) | Královské Vinohrady – Ne 4:19 (kon.)
konec
FBC ČPP Bonusia Ostrava
5:1 (0:0, 1:0, 4:1)
FBŠ AL INVEST Jihlava
Neděle 08.09.2013, 15:00 • SH Sareza Ostrava • ČEZ Extraliga žen
     
    49:19
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Hostující hráčky se také dočkávají branky, když k bližší tyčce skóruje přesnou střelou LENKA RAABOVÁ. Asistence: Andrea Doležalová.
     
    47:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hráčky domácího celku se nějak moc rozstřílely. Další branku přidává po kličce do forhendu ROMANA KIECKOVÁ. Asistence: Nikol Škopková.
     
    46:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Brankářka Jihlavy teď pustila velmi laciný gól, když se kolem její branky obtočila IVANA THEUEROVÁ a zasunula míček do jihlavské branky. Bez asistence.
     
    45:17
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Třetí branka Ostravy je na světě! Před brankou Topičové zůstala TEREZA KALNAYOVÁ, která dostala míček za brankovou čáru a navyšuje tak vedení Bonusie. Asistence: Nikol Škopková.
     
    43:27
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Další skvělá akce ostravských hráček! Na konci této akce stála VERONIKA SZCZUROVÁ, která svou střelu propasovala kolem bližší tyčky a prostřelila tak Topičovou. Bez asistence.
     
    38:31
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Konečně se domácí hráčky dočkávají branky, kterou vstřelila svým únikem ROMANA KIECKOVÁ. Ta potřetí unikla hráčkám Jihlavy a zakončila vedle nohy Topičové. Asistence: Tereza Kalnayová.

    Petr Blakala

    Branky a nahrávky: 39. Kiecková (Kalnayová), 44. Szczurová, 46. Kalnayová (Škopková), 47. Theuerová, 48. Kiecková (Škopková) – 50. Raabová (Doležalová)


    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Kouřilová (Rousová, Šulejová) – Kahánková, Kiecková, Ursiniová, Matějová, Viciánová, Bořucká, Sielecká, Škopková, Nováčková, Kadlecová, Kalnayová, Sluková, Nguyenová, Pernická, Theuerová, Szczurová, Némethová
    FBŠ AL INVEST Jihlava: Topičová (Frühbauerová) – Svobodová, Jandátová, Krupková, Raabová, Petrušová, Přibylová, Mácová, Sůvová, Sedláčková, Stránská, Urbanová, Gajdušková, Slavíková, Doležalová, Dunstová

    Rozhodčí: Tomáš Podlesný, Martin Petřík