Novokuzněck – Vladivostok 1:2 (po pr.) | Novosibirsk – Chabarovsk 3:2 (4:3 po s.n.)
po s.n. (4:3)
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
Amur Chabarovsk
Středa 11.09.2013, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HK Sibir Novosibirsk. Vítěznou branku vstřelil JEVGENIJ KUGRYŠEV.
     
    45:46
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté chvíli po buly srovnávají brankový účet dnešního duelu. Po nahození Vladimíra Loginova od modré čáry vznikl před domácím brankářem velký závar, ve kterém se jako první zorientoval MIKHAIL FISENKO a pod padajícím Gajdučenkem dopravil puk do jeho sítě. Asistence: Jevgenij Orlov.
     
    39:01
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hostující tým snižuje stav zápasu těsně před druhou sirénou. DYLAN REESE dostal na levou stranu přesnou křižnou střílenou přihrávku od Salcida, kterou mu stačilo poslat jen do protipohybu brankáře Gajdučenka. Byla to doopravdy milimetrová trefa. Bez asistence.
     
    36:30
    Sibir právě vstřelil branku!
    Pěkná akce domácího celku přináší druhou branku v utkání. Lehtera našel zadovkou v mezikruží dobře postaveného NIKOLAJE LEMTJUGOVA, který si puk srovnal z bekhendu na forhend a nikým neatakovaný ho poslal do horní části hostující brány. Jarvinen byl bez šance. Asistence: Jori Lehtera.
     
    11:18
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení v zápase. DIMITRIJ KUGRYŠEV obkroužil bránu hostí, zasunout puk za beton Jarvinena se mu ale nepodařilo. K puku se však dostal následovně, když ho Jarvinen vyrazil jen před sebe po střele Kudroce od modré. Tentokrát mu stačilo do něj jen klepnout a puk se se štěstím dostal až do brány Amuru. Asistence: Konstantin Alexejev.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 12. Kugryšev (Alexejev), 37. Lemtjugov (Lehtera), rozh. náj. Kugryšev – 40. Reese, 46. Fisenko (Orlov)


    HC Sibir Novosibirsk: Gajdučenko (Hudáček) – Bělov, Kudroc, Alexejev, Kutuzov, Karavajev, Ožiganov, Ignatovič – Lehtera, Enlund, Romanov – Kugryšev, Kopejkin, Koskiranta – Monja, Sannikov, Ignatuškin – Šumakov, Karamnov, Lemtjugov, Butuzov.
    Amur Chabarovsk: Jarvinen (Jerjomin) – Reese, Salcido, Ježov, Bykov, Loginov V., Bilalov – Muršák, Tarasov, Petružálek – Korotkov, Junkov, Stěpanov – Fisenko, Orlov, Krjukov – Lugin, Litovčenko, Smurov.

    Rozhodčí: Komarov, Ščenjov – Šichanov, Matjuša
    bahis siteleri