Omsk – Mytišči 4:3 (kon.) | Barys – Petrohrad 2:5 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čerepovec 3:1 (kon.)
Jekatěrinburg – Jaroslavl 0:4 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | N.Novgorod – Nižněkamsk 0:2 (kon.)
Viťaz – Ufa 2:3 (kon.) | Spartak Moskva – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Doněck – Riga 2:4 (kon.)
Minsk – Lev 1:3 (kon.)
konec
HC Donbass Doněck
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
Dinamo Riga
Čtvrtek 12.09.2013, 18:00 • Arena Družba (4 130) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Riga právě vstřelila branku!
    Je hotovo, do prázdné brány upravuje výsledek KYLE WILSON, který tak v tomto zápase dosáhl hattricku. Bez asistence.
     
    58:49
    Laco je na střídačce, Donbass to zkusí v šesti.
     
    55:29
    Nepříjemnost pro hosty. Marcel Hossa vyhodil kotouč ze své třetiny a znamená to jediné, oslabení.
     
    47:52
    Doněck právě vstřelil branku!
    Ještě zde bude zřejmě drama. Využitá přesilovka a znovu v tom měl prsty Václav Nedorost. Ten si najel před bránu z pravého kruhu a nebyl rozhodně sobec. Podíval se na lépe najetého JEVGENIJE DADOOVA, který prostřelil marně se přesunujícího Sedláčka. Asistence: Václav Nedorost, Maxim Jakucenja.
     
    46:56
    Wilson je potrestán za podražení, přesilovka pro domácí tým.
     
    34:29
    Skvěle Jakub Sedláček, který se čím dál tím víc zlepšuje a dostává do formy. Tři tutovky v řadě dokázal zlikvidovat. Nejprve po střele Wirtanena, neujala se ani dorážka Petterssona. A pak se chytil za hlavu i Lukáš Kašpar, který to zkusil po vzoru Roberta Reichela, když si vyjel zpoza brány a chtěl zasunout puk, nepovedlo se.
     
    32:12
    Riga právě vstřelila branku!
    Dlouho se nic nedělo, až domácí obrana zaváhala, pustila na modré čáre pronikajícího KYLE WILSONA, který předvedl na Lacovi exkluzivní blafák. Parádně provedený k pravé tyči a Dinamo vede již 3:1. Pochvalu zaslouží přesný pas od Pavlovse. Oba aktéři této akci mají jíž po dvou bodech. Wilson dva góly a jeho kolega dvě asistence. Asistence: Vitalijs Pavlovs.
     
    25:36
    Až teď přichází jeho první zákrok a šance stála za to. Zpoza brány centroval Hossa na Wilsona, který kotouč ihned napálil na bránu a Laco nadvakrát skvěle zasáhl a nekapituloval potřetí. Hodně důležitý zákrok v těchto chvílích.
     
    19:54
    Ještě jedno vyloučení, Meija potrestán za sekání. Domácí tak začnou druhou třetinu přesilovkou.
     
    17:59
    V závěru ještě přesilovka, konkrétně pro Dinamo Riga. Za podražení je vyloučen český obránce Jan Kolář.
     
    16:06
    Navrátilec Nedorost vyjel z trestné a krásně zadovkou vyslal do brejku Blagoje. Sedláček mu dobře zmenšil úhel a vytáhl puk ramenem nad bránu.
     
    14:00
    Za podražení jde na trestnou Václav Nedorost. Dinamo si tak zahraje přesilovou hru.
     
    07:41
    Riga právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné. Hosté opět udeřili a Laco neměl šanci. KYLE WILSON obral u levého rohu o kotouč obránce Razina a v pohodě se rozjel na bránu. Kotouč pak napálil do šibenice a Riga vede velice rychle 2:1. Kouč domácích Nazarov si ihned bere oddechový čas. Asistence: Gunars Skvorcovs.
     
    06:07
    Riga právě vstřelila branku!
    No podívejme se, je vyrovnáno. Z rychlé protiakce se prosadil slovenský reprezentant MARCEL HOSSA, který se natlačil před bránu, položil si na led svého krajana Laca a poslal kotouč do horní části brány. Velice rychlá odpověď na nepovedený úvod duelu. Asistence: Vitalijs Pavlovs.
     
    04:47
    Doněck právě vstřelil branku!
    Je tu úvodní gól dnešního zápasu. Domácí hráli přesilovku po vyloučení Pavlovse za vysokou húl a dokonale toho využil VÁCLAV NEDOROST, který šikovně tečoval nahození Dadonova od modré čáry. Využitá přesilovka a ukrajinský tým vede 1:0. Jakub Sedláček měl zakrytý výhled a puk viděl velice špatně. Asistence: Jevgenij Dadonov, Maxim Jakucenja.
     
    03:37
    Ještě je třeba doplnit, že byl vyloučen Pavlovs za vysokou hůl.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 5. Nedorost (Dadonov, Jakucenja), 48. Dadonov (Nedorost, Jakucenja) – 7. Hossa (Pavlovs), 8. Wilson (Skvorcovs), 33. Wilson (Pavlovs), 60. Wilson


    HC Donbass Doněck: Laco (Berezin) – Kolář, Piganovič, Bartulis, Razin, Wilson, Podhradský, Silnickij – Wirtanen, Pettersson, Blagoj – Laine, Robitaille, Kašpar – Dadonov, Nedorost, Jakucenja – Šalimov, Běluchin, Kvitčenko. Trenér: Andrej Nazarov.
    Dinamo Riga: Sedláček (Cimermanis) – Ozolinš, Redlihs, Sotnieks, Robinson, Cibulskis, Lavinš, Kuzmenkovs, Siksna – Pavlovs, Hossa, Wilson – Meija, Dzerinš, Cipulis – Indrašic, Bukarts, Szczechura – Skvorcovs, Sarkanis, Kuzmenkovs, Upitis. Trenér: Artis Abols.

    Rozhodčí: Gašilov, Kiseljov – Lazarev, Palej
    bahis siteleri