Kladno – Karviná 10:1 (kon.) | Vlašim – Třinec 7:3 (kon.) | Ústí n/L – Pardubice 0:9 (kon.)
Most – Hr. Králové 2:1 (2:1 po s.s.) | Kert Park Praha – Jihlava 3:4 (0:1 po s.s.) | Plzeň – Letohrad 4:0 (kon.)
konec
HBC Kladno
10:1 (3:0, 3:0, 4:1)
HbK Karviná
Sobota 14.09.2013, 14:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga
     
    43:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Deset! Nepotřebujeme nic dodávat. ALPIQ zakončuje svou jízdu dnešním utkáním zlatou tečkou. Soukupova střela byla tečována DAVIDEM ŠRÁMKEM, který z blízkosti překonává Horváta. Asistence: Radek Soukup.
     
    41:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Troufám si tvrdit, že se ALPIQ požene za desátým gólem. Tentokráte střela MARTIN NEDVĚDA z velké dálky, která neměla takovou razanci, nakonec skončila za zády Horváta, který měl zakrytý výhled. Asistence: Radek Soukup.
     
    38:25
    Karviná právě vstřelila branku!
    Čestný záasah hostů do utkání, Jirotka přichází o čisté konto. MARTIN KURZ nakonec dorazil míček do poloodkryté branky. Asistence: David Heczko.
     
    36:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Šícha vystřelil, Horvát neudržel míček v lapačce. A protože nebyl MARTIN ŠPAČEK dobře hlídaný, nadvakrát pod beton hostujícího gólmana přidal osmou branku. Asistence: Petr Šícha.
     
    30:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sedmá branka v síti Karviné. Možná že MARTIN KOHOUT dorážel vysokou holí, rozhodčí však gól unávají. Asistence: Radek Soukup.
     
    24:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Vypadá to na velký debakl pro Karvinou. Kladenští využívají přesilovku. Po pěkné kombinaci se prosazuje DANIEL HNÍZDIL. Asistence: Daniel Nosek, Martin Kohout.
     
    21:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pátý gól v síti Vaška. Štěpáníkova rána sice skončila vedle, v rohu hřiště však míček převzal Kohout, jenž našel skrz brankoviště u levé tyčky DAVIDA ŠRÁMKA a ten prázdnou branku neminul. Asistence: Martin Kohout.
     
    19:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští přetavují tlak v zaslouženou branku. PETR ŠÍCHA byl na konci celé pěkné kombinace, jeho střela brnkla o tyčku a zapadla do brány Vaška. Asistence: Martin Špaček, David Šrámek.
     
    14:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nahození od Čermáka sice Vašek s problémy vyrazil, ale pouze do míst, kde stačil dorazit MILAN SCHNAUBELT. Asistence: Daniel Čermák, Daniel Nosek.
     
    06:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle smrdělo gólem a taky se tak stalo. Špatná rozehrávka Karviné darovala MICHALOVI DĚDIČOVI střeleckou pozici, ze které se obvykle nemýlí. Posunul si míček na modrou, tvrdě vypálil a Vaše nemohl nic dělat. Bez asistence.
     
    01:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nenápadná akce Kladna a hned je z toho vedení. Tengle gól možná jde na vrub gólmana Vaška, jelikož DAVID ŠRÁMEK našel tu nejmenší skulinku v jeho betonech. Asistence: Martin Špaček, Radek Soukup.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 2. Šrámek (Špaček, Soukup), 7. Dědič, 15. Schnaubelt (Čermák, Nosek), 20. Šícha (Špaček, Šrámek), 22. Šrámek (Kohout), 25. Hnízdil (Nosek, Kohout), 31. Kohout (Soukup), 37. Špaček (Šícha), 42. Nedvěd (Soukup), 44. Šrámek (Soukup) – 39. Kurz (Heczko)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Dědič, Nedvěd, Soukup, Čermák, Izaj – Rejthar, Štěpáník, Šícha, Šrámek, Pražák, Schnaubelt, Nosek, Kohout, Hnízdil, Špaček
    HbK Karviná: D. Vašek (16. Horvát) – Tomiczek, Pilch, M. Vašek, Heczko, Němcová – Kurz, Hercig, Škabraha, Kozma, Řehůřek, Kasperlík, Konečný, Kubica, Pietrasz

    Rozhodčí: Kettner, Pečený

    Diváci: 96
    bahis siteleri