Znojmo – Innsbruck 10:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
10:3 (2:0, 4:2, 4:1)
HC TWK Innsbruck
Sobota 14.09.2013, 17:15 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    58:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo dovršilo desítku, VOJTĚCH ŽEMLIČKA zajišťuje Orlům obrovský úspěch. Asistence: Jakub Švanda.
     
    55:58
    Orli právě vstřelili branku!
    A je to tu! LUKÁŠ NOVÁČEK za jediný zápas nastřílel tolik gólů, kolik nastřílel nejlepší střelec ligy za celá tři utkání. V pádu vystřelil a zlomil hokejku, puk se i přesto dokutálel za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Hačecký.
     
    51:10
    Orli právě vstřelili branku!
    V mele před Paulweberovou bránou se nejlépe zorientoval RADOVAN HOLUB, který bekhendem zasunul puk do brány. Asistence: Vojtěch Žemlička a Ondřej Šťáva.
     
    47:51
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Hosté vstřelili svůj první gól při hře pěti na pět. K odraženému kotouči se dostal DENNIS TESCHAUER, který z úhlu zakončil do odkryté brány. Znojemská obrana trochu zaspala. Asistence: Fabio Schramm.
     
    41:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo ještě navyšuje skóre. MATYÁŠ HLOŽEK přidal další gól na účet domácích. Asistence: Zbyněk Horák.
     
    37:08
    Orli právě vstřelili branku!
    LUKÁŠ NOVÁČEK zvyšuje počet svých dnes vstřelených branek na čtyři, když využil početní výhodu dvou mužů. Asistence: Ondřej Šťáva a Vojtěch Žemlička.
     
    35:16
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Hosté své přesilovky bleskově využívají. Přesný zásah zaznamenal MARIO HUBER. Asistence: Andreas Strobl.
     
    31:46
    Orli právě vstřelili branku!
    Po skvělé kombinaci na modré čáře se ke střele odhodlal Šťáva, jeho střelu tečoval LUKÁŠ NOVÁČEK, který si tímto vybojoval hat-trick. Puk následně zapadl přesně nad Paulweberův beton. Asistence: Ondřej Šťáva a Michael Theimer.
     
    28:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí přesilovku rychle využívají. Od modré napřáhl LUKÁŠ NOVÁČEK, který prostřelil absolutně vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Aleš Pelikán a Michael Theimer.
     
    24:53
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    A Žraloci početní výhody využívají. Po střele od modré tečoval kotouč FABIO SCHRAMM, který touš usměrnil mezi betony přesouvajícího se Novotného. Asistence: Clemens Paulweber.
     
    23:03
    Orli právě vstřelili branku!
    A Znojmo se může radovat! Jen chvíli po uplynutí oslabení se k puku před bránou dostal TADEÁŠ CÍLEK, který puk zasunul do skuliny u tyčky. Asistence: Tomáš Hačecký.
     
    13:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Vojtěch Žemlička má dnes povedené utkání. Na modré vybojoval kotouč, se kterým zajel téměř do rohu kluziště. Odtud přihrál LUKÁŠI NOVÁČKOVI, který z mezikruží propálil tři před sebou stojící hráče a brankáře. Asistence: Vojtěch Žemlička.
     
    06:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak toto byl zřejmě gól roku! VOJTĚCH ŽEMLIČKA se vrhl sám doprostřed tří bránících hráčů. Odtud se ale rychle uvolnil a ujížděl sám na Paulwebera, kterého překonal bekhendovou střelou nad rameno! Asistence: Michael Theimer.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 7. Žemlička (Theimer), 14. Nováček (Žemlička), 24. Cílek (Hačecký.), 29. Nováček (Pelikán, Theimer), 32. Nováček (Šťáva, Theimer), 38. Nováček (Šťáva, Žemlička), 42. Hložek (Horák), 52. Holub (Žemlička, Šťáva), 56. Nováček (Hačecký), 59. Žemlička (Švanda) – 25. Schramm (Paulweber C.), 36. Huber (Strobl), 48. Teschauer (Schramm)


    HC LERAM Orli Znojmo: Novotný (Sochor) – Theimer, Cílek, Šťáva, Michalica, Hloupý, Švanda – Žemlička, Nováček, Holub – Hložek, Horák, Pelikán – Kacetl, Cerovečki, Košťál – Hačecký, Indruch.
    HC TWK Innsbruck: Paulweber P. (Litterbach) – Saringer, Ebner, Pittl, Schennach, Huber, Niescher, Schwaighofer, Bär – Schramm, Teschauer, Paulweber C. – Hummer, Huber, Oberrauch – Kuchinka, Strobl, Csics.
    bahis siteleri