Košice – Ružomberok 2:2 (kon.) | Dunajská Streda – Trnava 1:4 (kon.) | Trenčín – Zlaté Moravce 5:0 (kon.)
Senica – B. Bystrica 1:1 (kon.) | Myjava – Žilina 1:1 (kon.)
konec
MFK Košice
2:2 (1:0)
MFK Ružomberok
sk Úterý 17.09.2013, 15:30Niké liga
     
    90+
    Ružomberok dal gól!

    V nadstavenom čase hostia vyrovnávajú! Tak toto je neuveriteľné, tesne pred hvizdom hlavného arbitra do píšťalky prekonáva Tofiloskiho TAWAMBA KANA a Ružomberok v zaujímavom stretnutí napokon vyrovnáva!
     
    73
    Košice dali gól!

    Viazanko posielal loptu priamo pred Lešňovského, kde mu nabuehal Haskič, ale ten sa napokon k zakončeniu nedostal. Loptu si v páde nešťastne do vlastnej brány zrazil Maslo. Gól predsa len pripísaný NERMINOVI HASKIČOVI, aj keď z nášho uhla pohľadu sa lopty zrejme nedotkol.
     
    58
    Ružomberok dal gól!

    Domáci nezvládli situáciu na opačnej strane a je vyrovnané! Ružomberčania sa natlačili do šestnástky, MILOŠ LAČNÝ v páde priťukol loptu a nasmeroval ju tak priamo pod brvno, na čo Tofiloski nedokázal zareagovať.
     
    2
    Košice dali gól!

    Neuveriteľné, na opačnej strane po prvej útočnej akcii Košičanov padá prvý gól stretnutia! Hosťujúca obrana sa vracala pred nabiehajúcimi Košičanmi, loptu na kopačke mal ONDREJ DUDA a bez dlhého vymýšľania volil strelu tesne spoza hranice šestnástky. Nikolič nedokázal včas zareagovať a tvrdá rana skončila v sieti.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 2. Duda, 73. Haskič – 58. Lačný, 90+. Kana

    Karty:   29. Kavka (KOS), 38. Duda (KOS), 45+2. Sekulić (KOS), 57. Hovančík (KOS), 83. Haskič (KOS) – 60. Ďubek (RUZ), 71. Zreľák (RUZ)   74. Hovančík (KOS)   20. Nikolič (RUZ)


    MFK Košice: Tofiloski – Kavka, Sekulić, Ostojić, Bukata – Duda, Šinglár (C) (62. Dordevič), Hovančík, Viazanko – Pačinda (80. Urban), Diaby (56. Haskič).
    MFK Ružomberok: Nikolič (22. Lešňovský) – Maslo (81. Serečin), Greššák, Práznovský (60. Nagy), Nosek – Kana, Almaský, Ďubek (C), Zošák – Zreľák, Lačný.

    Rozhodčí: Jaška – Sluk, Ferenc
    bahis siteleri