Košice – Ružomberok 2:2 (kon.) | Dunajská Streda – Trnava 1:4 (kon.) | Trenčín – Zlaté Moravce 5:0 (kon.)
Senica – B. Bystrica 1:1 (kon.) | Myjava – Žilina 1:1 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
1:1 (1:0)
MŠK Žilina
sk Úterý 17.09.2013, 18:30 • Spartak Myjava, Myjava • Niké liga
     
    Stretnutie, ktoré sme Vám bohužiaľ bližšie sprostredkovať nemohli sa skončilo remízou 1:1. (20:20:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Posledné striedanie, odchádza Šulek, prichádza Pelegríni.
     
    87
    Mihálik prenecháva miesto Gubovi.
     
    83
    Škvarku nahrádza Gergel.
     
    79
    Druhú žltú kartu v tomto stretnutí vidí Kosík z Myjavy.
     
    71
    Hostia striedajú tiež, namiesto Paura už vychádza na trávnik Jelić.
     
    70
    Namiesto Kukoľa prichádza Bruško.
     
    59
    Prvé striedanie domácich, odchádza Daniel, prichádza Kuračka.
     
    47
    Žilina dala gól!
    Vyrovnávajúci gól takisto dve minúty po začatí hry strieľa AKAKPO!
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Po polčase je stav 1:0, keď sa hneď v úvode stretnutia presadil Pekár.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    37
    Prvú žltú kartu v dnešnom stretnutí vidí Akakpo.
     
    20
    Dvadsať minút hry je za nami, okrem rýchleho gólu sa na trávniku nič svetaborné neudialo.
     
    2
    Myjava dala gól!
    Hneď v úvode zápasu zaskočili Myjavčania hostí rýchly gólom ŠTEFANA PEKÁRA, ktorý otvára skóre zápasu.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 10. kole najvyššej futbalovej súťaže na Slovensku – Corgoň ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z myjavského futbalového štadióna, kde proti sebe od 18:30 narazia tímy Spartak Myjava a MŠK Žilina.

    Domáci tím Spartak Myjava sa po deviatich odohraných zápasoch momentálne nachádza na skvelej druhej priečke, kde má na svojom konte 19 bodov a gólové skóre 20:16 za šesť výhier, jednu remízu a len dve prehry. Pred Myjavčanmi sídli na čele tabuľky tím ŠK Slovan Bratislava, ktorý má rovnaký počet bodov, no má o niečo priaznivejšie gólové skóre. Na tretej priečke momentálne sídli tím FK Senica, ktorý však stráca na Myjavu len jeden bod.
    V prvom kole aktuálneho ročníka Corgoň ligy sa futbalisti Spartaka predviedli na domácej pôde, kde privítali tím FK Dukla Banská Bystrica, no ten ich napokon po skvele zahranom prvom polčase zneškodnil debaklom 4:0 (3:0). V druhom kole sa futbalisti Myjavy predviedli na pôde Nitry, kde po vyrovnanom zápase napokon dokázali domácich hráčov zdolať najtesnejším možným výsledkom 1:0 (0:0). Tretie kolo prinieslo Myjave na ich štadión tím FC Spartak Trnava, ktorý odohral celkom dobrý zápas, no napokon nestačil na domácich Kopaničiarov, ktorí zdolali svojho súpera suverénnym rozdielom 6:2 (4:2). Následne Myjavčania ukázali svoje sily na bratislavských Pasienkoch, kde ich však úradujúci majster Corgoň ligy – tím ŠK Slovan Bratislava zdolal poriadnym debaklom 5:0 (2:0). Po poriadnom debakli v Bratislave si Myjavčania napravili svoju reputáciu na domácom štadióne, kde privítali tím FK Senica, no tento zápas, nazývaný aj kopaničiarsko-záhorácke derby skončil napokon nerozhodnou remízou 2:2 (1:1). Myjavčania sa v šiestom kole ukázali na pôde tímu AS Trenčín, kde po prvom polčase prehrávali výsledkom 0:1, no napokon sa vzchopili a dokázali domácich Trenčanov zdolať v pomere 3:2 (0:1). V siedmom sa myjavskému Spartaku podarilo na domácej pôde suverénne triumfovať proti nováčikovi Corgoň ligy z Dunajskej Stredy. Domáci po defenzívnom prvom polčase vyhrávali 1:0, no následne sa rozbehli a napokon vyhrali v pomere 4:1 (1:0). Predposledné kolo prinieslo do Myjavy tím MFK Košice, ktorý však z kopaníc neodchádzal s veľkou radosťou. Myjavčania tento zápas zvládli a napokon vyhrali tesným rozdielom 1:0 (0:0). Myjavčania v poslednom kole ukázali svoje herné kvality na pôde tímu MFK Ružomberok, kde po dobrom výkone napokon vyhrali výsledkom 3:0 (1:0).

    MŠK Žilina má za sebou tiež deväť odohraných zápasoch, no momentálne tento tím obsadzuje len ôsmu priečku s 12 bodmi a gólovým skóre 17:16. Žilinčania majú na svojom konte túto tabuľkovú štatistiku za tri výhry, tri remízy a rovnako tri prehry. Pred Žilinou momentálne sídli tím FK Dukla Banská Bystrica, ktorý má na svojom konte tiež 12 bodov, no má o niečo lepšie skóre. Za Žilinou disponujú deviatou priečku futbalisti Zlatých Moraviec, ktorí majú na ôsmu priečku jednobodové manko.
    Žilinčania sa v úvode corgoňligovej sezóny predviedli na pôde tímu MFK Ružomberok, kde predviedli celkom dobrý výkon a napokon dokázali remízovať v pomere 2:2 (1:1). Následne sa Žilinčania predviedli na pôde nováčika Corgoň ligy – FK DAC Dunajská Streda, kde po góle Piačeka v prvom polčase napokon vyhrali veľmi tesne – 1:0 (1:0). V treťom kole privítali Žilinčania na svojej pôde tím FC ViOn Zlaté Moravce, ktorý napokon dokázali po dobre zahranom druhom polčase zdolať výsledkom 3:1 (0:0). Následne sa žilinským futbalistom podarilo v Banskej Bystrici zahrať veľmi dobrý zápas, keď po prvom polčase vyhrávali už 2:0, no následne domáci zabrali naplno a zápas sa skončil nerozhodnou remízou 3:3 (0:2). Žilinčania si v ďalšom kole pripísali na svoje konto ďalší bod za remízu, keď na domácej pôde prehrávali po prvom polčase už 1:3, no následne dokázali zabrať a vyrovnali na konečných 4:4 (1:3) proti tímu FC Nitra. Žilinskí futbalisti v šiestom kole ukázali svoje sily na pôde Spartaku Trnava, kde sme mohli vidieť veľmi vyrovnaný zápas, po ktorom však domáci napokon zdolali Žilinčanov najtesnejším rozdielom 1:0 (0:0). V poradí už siedme kole prinieslo do Žiliny úradujúceho majstra Corgoň ligy – tím ŠK Slovan Bratislava, ktorý však domáci futbalisti po skvelom výkone napokon dokázali zdolať výsledkom 2:0 (1:0). Predposledné kolo priviedlo žilinských futbalistov na pôdu Senice, kde hostia hrali síce vyrovnanú partiu, no v druhom polčase napokon domáci zabrali a dokázali vyhrať tesným výsledkom 2:1 (1:1). V poslednom odohranom zápase – deviatom kole sa Žilinčania predviedli na domácom štadióne, kde však napokon nestačili na výber tímu AS Trenčín, ktorý odišiel domov s troma bodmi po výhre 3:1 (1:1).

    Podarí sa Myjavčanom naplno bodovať už potretíkrát v rade alebo Žilinčania prekvapia domácich futbalistov dobrou hrou a uhrajú aspoň bod?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:30.

    Jakub Mitter

    Branky: 2. Pekár – 47. Akakpo

    Karty:   79. Kosík (MYJ) – 37. Akakpo (ZIL)


    TJ Spartak Myjava: Solnička – Siva, Lukšík, Černáček, Častulín – Daniel (59. Kuračka), Kukoľ (70. Bruško), Šulek (90. Pelegríni), Marček – Pekár, Kosík.
    Náhradníci: Székely – Kuračka, Bruško, Pelegríni, Vavák, Urgela, Ferenčík.

    MŠK Žilina: Dúbravka – Akakpo, Piaček, Mabouka, Pečovský – Pich, Paur (71. Jelić), Hučko, Škvarka (83. Gergel) – Majtán, Mihálik (87. Guba).
    Náhradníci: Le Giang – Nunes, Gergel, Bello, Guba, Jelić.

    Rozhodčí: Dušan Sedlák – Peter Bóllo, Peter Jenčura
    bahis siteleri