Rádio Krokodýl Brno – Slavia 2:4 (kon.)
konec
FC Rádio Krokodýl Brno
2:4 (0:2)
SK Slavia Praha
Pondělí 23.09.2013, 20:00 • Tatran Bohunice - Brno • 1. Futsal liga
     
    40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Do prázdné brány se trefuje DAVID FILINGER. Hosté si tak odvezou plný počet bodů. Bez asistence.
     
    35
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    MARTIN NOSKO dostává Brno do hry! Domácí futsalista si naběhl na centrovaný míč z pravé strany, uvolnil se před bránu a bezpečně k levé tyči prostřelil Krajču. Tak nás ještě zřejmě čeká napínavý závěr zápasu. Asistence: Michal Ševčík.
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Místo vyrovnání však přichází trest v podání hostů. PETR OLIVA se dostal k odraženému míči a nikým neatakován zakončil přesně doprostřed brány. Každičké zaváhání brněnské obrany soupeř nemilosrdně trestá. Asistence: Martin Brychta.
     
    29
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen je sníženo. Domácí se konečně dočkali zasloužené odměny. MICHAL ŠEVČÍK využil krásné přihrávky před bránu od Nedělníka a ranou z voleje propálil konečně brankáře Slavie, který tentokrát už neměl šanci zasáhnout. Asistence: Jiří Nedělník.
     
    11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Agromeli hrálo dobře, snažilo se tlačit a mělo šance. Jenže rychlý kontr Pražanů využívá MICHAL VEJVODA, který dostal přesný pas na zadní tyč a taková nabídka se neodmítá. Sára se natahoval po míči, ale už neměl šanci zasáhnout. Vejvoda pálil téměř do prázdné branky. Asistence: David Filinger.
     
    3
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je tu úvodní gól zápasu. MARTIN BRYCHTA se dostal před volnou bránu, kde byl pouze brankář a pak už nikdo. Obrana ho nechala bez povšimnutí a hostující hráč v pohodě zavěsil. Asistence: Jindřich Eisenreich

    Roman Zajíček

    Branky: 29. Ševčík (Nedělník), 35. Nosko (Ševčík) – 3. Brychta (Eisenreich), 11. Vejvoda (Filinger), 30. Oliva (Brychta), 40. Filinger

    Karty:   16. Nosko (AGB) – 34. Vejvoda (SLA)


    FC Rádio Krokodýl Brno: Sára, Sýkora – Nedělník, Outrata, Ševčík, Vrána, Mica, Tůma, Slavík, Kalina, Nosko. Trenéři: Jiří Prokeš, Martin Harnach, Robert Kalvoda.
    SK Slavia Praha: Krajč, Kučera – Brychta, Čonka, Eisenreich, Hrdina, Vejvoda, Filinger, Oliva, Sop, Konya, Míča, Krátký, Matějka, Kučera. Trenéři: Jiří Baborák, Patrik Mičkal.

    Rozhodčí: Zdeněk Petr (Třebíč), Michal Gasnárek (Ratíškovice). Delegát: Petr Hoffman (Kunštát)

    Diváci: 140
    bahis siteleri