Rádio Krokodýl Brno – Slavia 2:4 (kon.)
konec
FC Rádio Krokodýl Brno
2:4 (0:2)
SK Slavia Praha
Pondělí 23.09.2013, 20:00 • Tatran Bohunice - Brno • 1. Futsal liga
     
    40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Do prázdné brány se trefuje DAVID FILINGER. Hosté si tak odvezou plný počet bodů. Bez asistence.
     
    39
    Brno hraje vabank. Gólman šel do útoku, brána zeje prázdnotou.
     
    37
    Perfektní přihrávka Mici na opuštěného Kalinu. Festival šancí nebere konce. Vysoký hráč z metru netrefuje prázdné zařízení. Agromeli si možná vybírá i nováčkovskou daň. Co dnes nedalo, to je může hodně mrzet.
     
    37
    Domácí bojují o vyrovnání. Micova utěšená pumelice mířila do levého horního rohu, brankář Krajč však předvedl zákrok dne. Tygřím skokem jej vyráží na roh.
     
    35
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    MARTIN NOSKO dostává Brno do hry! Domácí futsalista si naběhl na centrovaný míč z pravé strany, uvolnil se před bránu a bezpečně k levé tyči prostřelil Krajču. Tak nás ještě zřejmě čeká napínavý závěr zápasu. Asistence: Michal Ševčík.
     
    34
    Žlutou kartu vyfasoval za faul na Ševčíka Michal Vejvoda. Je to již čtvrtý faul celku z našeho hlavního města.
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Místo vyrovnání však přichází trest v podání hostů. PETR OLIVA se dostal k odraženému míči a nikým neatakován zakončil přesně doprostřed brány. Každičké zaváhání brněnské obrany soupeř nemilosrdně trestá. Asistence: Martin Brychta.
     
    29
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen je sníženo. Domácí se konečně dočkali zasloužené odměny. MICHAL ŠEVČÍK využil krásné přihrávky před bránu od Nedělníka a ranou z voleje propálil konečně brankáře Slavie, který tentokrát už neměl šanci zasáhnout. Asistence: Jiří Nedělník.
     
    25
    Festival zahozených šancí pokračuje. Nosko měl před sebou znovu prázdnou bránu, Krajč byl daleko pryč, nakonec mu pomohl odkopem z prázdné sítě Hrdina. Následovala dorážka opět jen do připravených bloků.
     
    24
    Důkazem je tisíciprocentní tutovka Slavíka, který udělal kličku brankáři a mohl zavěsit do prázdné brány, místo toho zakončil nepochopitelně vedle. I taková šance dá nedat, neuvěřitelné.
     
    20
    Kalina a následně Outrata nedávají dvě jasné příležitosti. Krajč měl i štěstí, domácí ho pokaždé trefili. Neuvěřitelné, co Agromeli nedokáže proměnit.
     
    16
    Martin Nosko je prvním potrestaným hráčem dnešního zápasu za faul na pronikajícího Filingera.
     
    16
    Slavia mohlá vést už 3:0. Opět se urodil rychlý brejk, který táhl Hrdina. Výborný brankář Sára vystihl jeho záměr a změnu skóre prozatím nepřipustil.
     
    12
    Dalo by se říct, jeden hraje a druhý se směje. Gólovka pro Tůmu, který ani nadvakrát nepřekonal ležícího Krajče. Agromeli mělo další tutovky, ale Slavia stále odolává. Hraje velice zkušeně, čeká na chyby a brejky, zatím to vychází do puntíku.
     
    11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Agromeli hrálo dobře, snažilo se tlačit a mělo šance. Jenže rychlý kontr Pražanů využívá MICHAL VEJVODA, který dostal přesný pas na zadní tyč a taková nabídka se neodmítá. Sára se natahoval po míči, ale už neměl šanci zasáhnout. Vejvoda pálil téměř do prázdné branky. Asistence: David Filinger.
     
    7
    Obrovská šance a opět v ní byl Slavík, kterému přiťukl míč Kalina. Domácí útočník to zkusil prudkou střelou mezi nohami brankáře, ten naštěstí pro Slavii zachytil míč v pravou chvíli.
     
    3
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je tu úvodní gól zápasu. MARTIN BRYCHTA se dostal před volnou bránu, kde byl pouze brankář a pak už nikdo. Obrana ho nechala bez povšimnutí a hostující hráč v pohodě zavěsil. Asistence: Jindřich Eisenreich
     
    2
    První velká šance zápasu. Nedělník střílel z dálky na teč, kde byl Nosko, ale ten těsně nedosáhl.

    Roman Zajíček

    Branky: 29. Ševčík (Nedělník), 35. Nosko (Ševčík) – 3. Brychta (Eisenreich), 11. Vejvoda (Filinger), 30. Oliva (Brychta), 40. Filinger

    Karty:   16. Nosko (AGB) – 34. Vejvoda (SLA)


    FC Rádio Krokodýl Brno: Sára, Sýkora – Nedělník, Outrata, Ševčík, Vrána, Mica, Tůma, Slavík, Kalina, Nosko. Trenéři: Jiří Prokeš, Martin Harnach, Robert Kalvoda.
    SK Slavia Praha: Krajč, Kučera – Brychta, Čonka, Eisenreich, Hrdina, Vejvoda, Filinger, Oliva, Sop, Konya, Míča, Krátký, Matějka, Kučera. Trenéři: Jiří Baborák, Patrik Mičkal.

    Rozhodčí: Zdeněk Petr (Třebíč), Michal Gasnárek (Ratíškovice). Delegát: Petr Hoffman (Kunštát)

    Diváci: 140
    bahis siteleri