Vsetín – SHK Hodonín 1:5 (kon.) | Jablonec n/N – Sokolov 1:5 (kon.) | Klatovy – Žďár n/S 5:4 (kon.)
Jindř. Hradec – Klášterec nO 2:5 (kon.) | Tábor – Kobra 1:3 (kon.) | Milevsko – Nymburk 3:6 (kon.)
Vrchlabí – Bílina 6:3 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 6:2 (kon.) | Děčín – Mor. Budějovice 1:2 (kon.)
Orlová – Frýdek-M. 2:8 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | Prostějov – Nový Jičín 4:2 (kon.)
Břeclav – Přerov 2:7 (kon.) | Technika Brno – Poruba 2011 5:1 (kon.)
konec
Technika Hockey Brno
5:1 (1:1, 4:0, 0:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 25.09.2013, 18:00 • HHDM - Brno • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    33:58
    Technika právě vstřelila branku!
    Radek Tihlář má pro dnešní večer dohráno. Po velice laciné brance ho střídá Michal Gleich. JAN ČESNEK na zkušeného porubského brankáře nahodil kotouč z levé strany kluziště a neuvěřitelné podcenění této střely znamená v hostující síti pátý gól. Touš mu proletěl kolem ramene a zapadl do sítě. I takové branky někdy padají. Asistence: Jan Fadrný, Petr Štindl.
     
    29:37
    Technika právě vstřelila branku!
    Brankostroj Brna pokračuje. Je zde další branka v síti Tihláře. Obránce Klimeš střílel z pravého kruhu, brankář kotouč pouze vykopl před sebe a volný KAREL BENÝŠEK přesnou střelou překonal padajícího porubského brankáře. Během čtyř minut nasázala Technika již tři góly a udělala rázný krok k zisku tří bodů. Jsme však stále ještě v půlce zápasu. Asistence: Tomáš Klimeš, Jan Habrovec.
     
    28:37
    Technika právě vstřelila branku!
    Při vyrovnané hře 4/4 je zde další gól Brňanů. Opět se potvrdilo pravidlo "nedáš-dostaneš". Místo Krayzelova vyrovnání přichází trest z hole VLASTIMILA ODEHNALA, jenž dorazil střelu obránce Havíře. Viděl dobře, kde je puk a důrazným způsobem se protlačil přes obránce k zakončení. Brno tak vede už o dva góly. Asistence: David Havíř.
     
    25:33
    Technika právě vstřelila branku!
    Jenže, Šindelář už byl na ledě a šel spolu se spoluhráči střídat. Uvolnil se tak prostor pro JANA FADRNÉHO, jenž si vybruslil z levé strany kruhů, natlačil se až před Tihláře a překonal jej střelou nad levý beton. Technika tak otáčí skóre zápasu, vede 2:1. Asistence: Jan Habrovec, Jan Česnek.
     
    16:50
    Technika právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. V signalizované výhodě se prosazuje střelou z bezprostřední blískosti PETR ŠTINDL, který zužitkoval přesně přihrávky Odehnala. Autor vyrovnávací branky udělal přesně to, co se nepovedlo před chvíli na druhé straně Vaňkovi. Rozvlnil tedy síť po krásné střele do šibenice. V Brně je vyrovnáno a začínáme zase od začátku. Asistence: Vlastimil Odehnal, Karel Benýšek.
     
    13:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hostům se přesilovka podařila dokonale. Šindelář nahodil kotouč od modré a před bránou stal dobře postavený ROSTISLAV VANĚK, jenž do kotouče jen tak trkl a ten pak proskotačil mezi betony bezmocného Chvátala. Brněnský brankář nestačil reagovat na změnu směru. Poruba tak v Brně vede. Asistence. Jiří Šindelář, Luděk Krayzel.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 17. Štindl (Odehnal, Benýšek), 26. Fadrný (Habrovec, Česnek), 29. Odehnal (Havíř), 30. Benýšek (Klimeš, Habrovec), 34. Česnek (Fadrný, Štindl) – 14. Vaněk (Šindelář, Krayzel)


    Technika Hockey Brno: Chvátal (Novák) – Klimeš, Štindl, Zapletal, Havíř, Habrovec, Košecký, Dittrich – Česnek, Fadrný, Jurča – Odehnal V., Benýšek, Hnilička – Brzobohatý, Zábranský, Látal – Pargáč, Bělohlávek, Buhaj – Čtvrtníček. Trenér: Roman Kaňkovský.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (od 34. Gleich) – Wolf, Šindelář, Javín, Prokop, Slavík, Peslar, Vajda, Hruzík – Krayzel, Vaněk, Pavlačka – Vrána, Seidler, Buček – Chaloupka, Zachar, Piják – Kysučan. Trenér: Tomáš Sršeň.

    Rozhodčí: Netopil – Maťašovský, Musil

    Diváci: 191
    bahis siteleri