Vsetín – SHK Hodonín 1:5 (kon.) | Jablonec n/N – Sokolov 1:5 (kon.) | Klatovy – Žďár n/S 5:4 (kon.)
Jindř. Hradec – Klášterec nO 2:5 (kon.) | Tábor – Kobra 1:3 (kon.) | Milevsko – Nymburk 3:6 (kon.)
Vrchlabí – Bílina 6:3 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 6:2 (kon.) | Děčín – Mor. Budějovice 1:2 (kon.)
Orlová – Frýdek-M. 2:8 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | Prostějov – Nový Jičín 4:2 (kon.)
Břeclav – Přerov 2:7 (kon.) | Technika Brno – Poruba 2011 5:1 (kon.)
konec
HC Technika Brno
5:1 (1:1, 4:0, 0:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 25.09.2013, 18:00 • HHDM - Brno • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:23
    Vlastimil Odehnal mohl dát šestý gól. Jel sám na bránu, ale nepovedl se mu bekhendový blafák a Gleich nemusel zasahovat.
     
    53:58
    Ještě je zde vyloučení pro domácího hráče. Za hákování je potrestán bek Tomáš Klimeš.
     
    49:30
    ...byl tam i faul Petra Seidlera, který hákoval Odehnal a Technika bude hrát přesilovku.
     
    46:48
    Miroslav Javín nemá špatné minuty. Nyní si vytvořil dvě dobré příležitosti, ale výtečný Chvátal zasáhl a nedovolil změnu ve skóre. Poruba chce snížit, leč se to nedaří.
     
    37:58
    Za zdržování hry je potrestán Vrána. Početní výhoda pro brněnský tým.
     
    33:58
    Technika právě vstřelila branku!
    Radek Tihlář má pro dnešní večer dohráno. Po velice laciné brance ho střídá Michal Gleich. JAN ČESNEK na zkušeného porubského brankáře nahodil kotouč z levé strany kluziště a neuvěřitelné podcenění této střely znamená v hostující síti pátý gól. Touš mu proletěl kolem ramene a zapadl do sítě. I takové branky někdy padají. Asistence: Jan Fadrný, Petr Štindl.
     
    32:39
    Pavlačka potrestán za hákování a Technika má další šanci rozšířit svou sbírku vstřelených gólů.
     
    29:37
    Technika právě vstřelila branku!
    Brankostroj Brna pokračuje. Je zde další branka v síti Tihláře. Obránce Klimeš střílel z pravého kruhu, brankář kotouč pouze vykopl před sebe a volný KAREL BENÝŠEK přesnou střelou překonal padajícího porubského brankáře. Během čtyř minut nasázala Technika již tři góly a udělala rázný krok k zisku tří bodů. Jsme však stále ještě v půlce zápasu. Asistence: Tomáš Klimeš, Jan Habrovec.
     
    29:21
    Dvě tutovky měl k dispozici Jurča, který nejprve pálil nepřesně a poté nechal vyniknout Radka Tihláře. Domácí ale ožili a po třetím gólů dominují.
     
    28:37
    Technika právě vstřelila branku!
    Při vyrovnané hře 4/4 je zde další gól Brňanů. Opět se potvrdilo pravidlo "nedáš-dostaneš". Místo Krayzelova vyrovnání přichází trest z hole VLASTIMILA ODEHNALA, jenž dorazil střelu obránce Havíře. Viděl dobře, kde je puk a důrazným způsobem se protlačil přes obránce k zakončení. Brno tak vede už o dva góly. Asistence: David Havíř.
     
    28:31
    A Luděk Krayzel jde na trestnou za hákování. Technika je každopádně ve čtyřech, stejně tak Poruba.
     
    28:23
    V obrovské šanci byl Luděk Krayzel, který sám před bránou netrefuje poskakující kotouč. Dnes měli v tomto aspektu domácí kliku už podruhé.
     
    27:08
    Za hákování je vyloučen Jan Fadrný a více jak minutu budou hrát hosté přesilovku 5/3, to je velká šance.
     
    26:15
    Poruba má šanci na vyrovnání. Zapletal je potrestán za nedovolené bránění.
     
    25:33
    Technika právě vstřelila branku!
    Jenže, Šindelář už byl na ledě a šel spolu se spoluhráči střídat. Uvolnil se tak prostor pro JANA FADRNÉHO, jenž si vybruslil z levé strany kruhů, natlačil se až před Tihláře a překonal jej střelou nad levý beton. Technika tak otáčí skóre zápasu, vede 2:1. Asistence: Jan Habrovec, Jan Česnek.
     
    23:22
    Šindelář je potrestán za nedovolené bránění, druhá přesilovka v zápase pro brněskou Techniku.
     
    23:02
    Luděk Krayzel málem nastartoval k velkému úniku a tutovce. Dostal se s pukem od červené čáry a výborný čtecí smysl Chvátala zabránil v sólo akci tohoto zkušeného hráče. Brněnský gólman totiž vystartoval daleko ze svého území a puk odpálil do bezpečných míst.
     
    19:22
    Dlouho to nevydrželo a je zde další faul v brněnském provedení. Na trestnou usedá Tomáš Klimeš za nedovolené bránění.
     
    17:23
    Skóre se mohlo znovu měnit. Ostravský Buček nedokázal poskakující puk uklidit do sítě. Teď měli domácí velký kus štěstí. Kdyby to trefil, jistojistě by se měnilo stav utkání.
     
    16:50
    Technika právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. V signalizované výhodě se prosazuje střelou z bezprostřední blískosti PETR ŠTINDL, který zužitkoval přesně přihrávky Odehnala. Autor vyrovnávací branky udělal přesně to, co se nepovedlo před chvíli na druhé straně Vaňkovi. Rozvlnil tedy síť po krásné střele do šibenice. V Brně je vyrovnáno a začínáme zase od začátku. Asistence: Vlastimil Odehnal, Karel Benýšek.
     
    14:55
    Rostislav Vaněk byl v další obrovské šanci. Najel si z levého kruhu před Chvátalovu bránu a z dobré palebné pozice přestřeluje horní tyč brněnské klece. Mířil dobře, chtěl dát puk pod víko, což se naštěstí pro Techniku nestalo.
     
    13:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hostům se přesilovka podařila dokonale. Šindelář nahodil kotouč od modré a před bránou stal dobře postavený ROSTISLAV VANĚK, jenž do kotouče jen tak trkl a ten pak proskotačil mezi betony bezmocného Chvátala. Brněnský brankář nestačil reagovat na změnu směru. Poruba tak v Brně vede. Asistence. Jiří Šindelář, Luděk Krayzel.
     
    12:31
    Filip Košecký vyloučen za hákování, další trest pro brněnského hráče a samozřejmě přesilovka pro hosty. Dnes již druhá.
     
    09:27
    Vyloučení také pro hosty. Za podražení jde posedět za katr Petr Seidler, který měl před malou chvíli velkou šancí. Opět byl nepokrytý před Chvátalovou bránou, ale domácí strážce svatyně se v ní roztáhl a ucpal prostor u své tyče.
     
    07:41
    První vyloučení zápasu, za hákování je potrestán brněnský Lukáš Hnilička.
     
    05:34
    Nyní už se hosté usadili v útočném pásmu na podstatně delší dobu. Nejprve se před Chvátala natlačil Vaněk, ale trefil jen betony brněnského brankáře. Následně pálil ještě Vrána, nicméně ani tento pokus nebyl úspěšný. Chvátal vše viděl a ukryl kotouč pod svými betony.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 17. Štindl (Odehnal, Benýšek), 26. Fadrný (Habrovec, Česnek), 29. Odehnal (Havíř), 30. Benýšek (Klimeš, Habrovec), 34. Česnek (Fadrný, Štindl) – 14. Vaněk (Šindelář, Krayzel)


    HC Technika Brno: Chvátal (Novák) – Klimeš, Štindl, Zapletal, Havíř, Habrovec, Košecký, Dittrich – Česnek, Fadrný, Jurča – Odehnal V., Benýšek, Hnilička – Brzobohatý, Zábranský, Látal – Pargáč, Bělohlávek, Buhaj – Čtvrtníček. Trenér: Roman Kaňkovský.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (od 34. Gleich) – Wolf, Šindelář, Javín, Prokop, Slavík, Peslar, Vajda, Hruzík – Krayzel, Vaněk, Pavlačka – Vrána, Seidler, Buček – Chaloupka, Zachar, Piják – Kysučan. Trenér: Tomáš Sršeň.

    Rozhodčí: Netopil – Maťašovský, Musil

    Diváci: 191
    bahis siteleri