Kladno – Chomutov 4:5 (po pr.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 7:1 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 9:2 (kon.)
HC Plzeň – Písek 14:1 (kon.) | Olomouc – Zlín 1:5 (kon.) | Warriors Brno – Třinec 1:3 (kon.)
Slavia – Kometa Brno 2:0 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
14:1 (7:0, 5:0, 2:1)
IHC Králové Písek
Čtvrtek 26.09.2013, 17:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:27
    Písek právě vstřelil branku!

    93 sekund byl Krasanovský od čistého konta, ale na tohle byl i při své výšce krátký. Spoluhráči ho nechali řešit brejkovou situaci dvou na jednoho, která končí střelou JANA MATIÁŠKA k tyči. Asistence Oliver Vostarek.
     
    56:29
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Přesilovkový kolotoč končí u ŠTĚPÁNA HANZLÍKA, který neomylně pálí zleva do protipohybu Koláře. Asistence Petr Eret.
     
    52:30
    Jan Šergl (PIS) se provinil hrubostí a už odjíždí na trestnou lavici. Přesilovka pro Plzeň.
     
    50:18
    Plzeň právě vstřelila branku!

    PETRU KODÝTKOVI je hattrick málo, a tak přidává ještě jednu trefu navíc. Asistence David Kvasnička a Josef Roubal.
     
    44:41
    Samostatný únik píseckého týmu likviduje Krasanovský a stále drží čisté konto.
     
    41:20
    Už třetí špatné střídání zaznamenali sudí a opět přerušují hru. Podruhé se píská na písecké straně.
     
    40:01
    Do třetí třetiny vystřídá Hausera Kristián Kolář.
     
    39:08
    Síly na ledě se srovnají. Roman Rákosník (PIS) byl přistižen při podražení.
     
    38:17
    Petr Kodýtek (PLZ) dostává menší trest za sekání.
     
    38:05
    Přihrávka za obranu našla Hakla, který po čtyřech krocích dojel až před Krasanovského. Jeho střelu na lapačku ale plzeňský gólman vyráží nad.
     
    37:14
    Kantnerova druhá tyčka v utkání. Z jeho pohledu je to na góly a brankové konstrukce nerozhodně – 2:2.
     
    35:54
    Před Hauserem střelu od modré do branky ztečoval Hanzlík, ale branku rozhodčí Sýkora neuzná, neboť jí bylo dosaženo vysokou holí.
     
    33:47
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Panečku! Rychloakce jak z hokejové učebnice. Nejprve Kantner přejel modrou čáru příliš rychle, a tak indiáni s postupným útokem museli začít znovu ze středního pásma. Vzali to ale velice zkrátka, Kodýtek si s pukem najel doleva, odkud přesnou a prudkou přihrávkou našel na druhou tyč sjíždějícího MATYÁŠE KANTNERA, který chladnokrevně zacílil přesně. Asistence Petr Kodýtek.
     
    31:33
    Hanzlíkova teč končí jen těsně mimo.
     
    29:52
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Zdá se, že kapitán PETR KODÝTEK něco dnes přihodí do klubové kasy. Zblízka poslal puk obloučkem znovu za Hausera, a zkompletoval tak hattrick. Asistence Matyáš Kantner.
     
    28:27
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Plzeňští si zapíšou třetí využitou přesilovku v tomto duelu, naopak Písečtí zaokrouhlují počet inkasovaných branek na deset. A to ještě nejsme ani v polovině řádné hrací doby. Do střelecké listiny dnešního utkání se zapisuje i plzeňská dvaadvacítka PETR ERET.
     
    28:02
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Teď už ale devátou branku indiánům zapišme. Jejím autorem je MATYÁŠ KANTNER, který krok před brankovou čárou zleva vypálil do zpola odkryté klece. Puk se o hokejku vracejícího se Hausera odráží do branky. Asistence Petr Kodýtek a Vojtěch Kovařík.
     
    27:26
    Aby toho na Písecké nebylo málo, teď špatně vystřídali. A darovali tak Plzni svým trestem pro příliš mnoho hráčů na ledě téměř minutu a půl trvající možnost přesilovky pěti proti třem.
     
    26:53
    Roman Rákosník (PIS) si při bránění rychlého průniku zprava počínal nedovoleně a sudí Sýkora mu právem nadělil dvouminutový trest za podražení.
     
    23:48
    Eret s Hanzlíkem v situaci dvou na jednoho. Hanzlík si poklepal hlasitě o nahrávku, která přišla, ale už se mu puk nepodařilo usměrnit na Hauserovu branku s řádnou razancí.
     
    21:50
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Osvědčená spolupráce první lajny končí střelou, ještě Hauserem vyraženou, a dorážkou PETRA KODÝTKA. Ten se dnes do střeleckých listin zapisuje podruhé. Plzeň využívá přesilovku.
     
    21:26
    A přesilovka pro indiány. Vostarkovi (PIS) je pískán faul kolenem.
     
    19:12
    Petr Eret (PLZ) dostává menší trest za hákování.
     
    17:49
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Co dodat. Herní převaha indiánů není až tak markantní, jaký je rozdíl ve skóre. Jsou ovšem i takové dny, kdy se vám daří, na co sáhnete. Naprosto opačný pohled na věc mají jistě Písečtí. Nastřelené tyčky jsou zapomenuty, přesně do černého zacílil MAREK RUBNER. Asistence Jan Bednář.
     
    16:30
    Po střele Matyáše Kantner zvoní pravá tyčka Hauserovy branky!
     
    14:47
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Písecké špatně zahraná přesilovka řádně srazila do kolen a ubrala jim ještě více na rychlosti. Toho prakticky ihned po návratu Josefa Roubala do hry využili indiáni, kteří svého soupeře zmáčkli v pásmu a je z toho další branka v hostující síti. Tentokrát se domácí radují po trefě ŠTĚPÁNA HANZLÍKA.
     
    11:41
    Plzeňané špatně střídali a jsou potrestáni dvěma minutami pro příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    10:54
    Plzeň právě vstřelila branku!

    A další branka v hostující síti. DAVID KRYSTL se nijak neunáhlil, po objetí soupeřovy klece využil místečka u Hauserovy tyčky a puk po zemi poslal popáté do branky.
     
    10:39
    Plzeň právě vstřelila branku!

    S Píseckými už to vypadá opravdu nedobře. Nedůslednosti a nepřesnosti před vlastním brankovištěm je stojí další inkasovanou branku. Na Hanzlíkovu střelu ještě vyzrál Hauser sám, ale proti následné střele JAKUBA POURA z mezikruží byl krátký. Asistence David Kvasnička.
     
    08:34
    Plzeň právě vstřelila branku!

    A už je to o tři branky. PETR KODÝTEK zamířil přesně a Hauser jen zůstal v rozkleku ještě dlouho po plzeňské radosti. Asistence Josef Roubal.
     
    06:02
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Vteřinu před návratem Řehoře zpět do hry indiáni využívají přesilovou hru díky trefě MATĚJE KRÁSNÉHO. Asistence Marek Rubner.
     
    04:03
    Patrik Řehoř (PIS) se provinil podražením a oslabuje svůj tým.
     
    01:46
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Ale byli to domácí, kdo prchl do vedení. Po zásahu DAVIDA ROUBALA puk doletěl obloučkem až do branky. Asistence David Kvasnička.
     
    00:37
    Až hrozivé zmatky provázejí úvodní momenty na plzeňské straně. Po prvním trápení s rozehrávkou se sice puk na malý okamžik ocitl za Hauserovou brankou, ale pak indiáni nezvládli uhlídat útočnou modrou a Šergl pláchl po levém křídle do samostatné akce. Proti jeho přízemní střele vykopl Krasanovský pravý beton včas.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 2. Roubal D. (Kvasnička), 7. Krásný (Rubner), 9. Kodýtek (Roubal J.), 11. Pour (Kvasnička), 11. Krystl, 15. Hanzlík, 18. Rubner (Bednář), 22. Kodýtek, 29. Kantner (Kodýtek, Kovařík), 29. Eret, 30. Kodýtek (Kantner), 34. Kantner (Kodýtek), 51. Kodýtek (Kvasnička, Roubal J.), 57. Hanzlík (Eret) – 59. Matiášek (Vostarek)


    HC Plzeň 1929: Krasanovský – Kačena, Bednář, Váchal, Sysel, Kvasnička, Erhart, Krystl, Hanzlík, Krásný, Rubner, Kantner, Kodýtek, Eret, Straka, Roubal D., Kovařík, Roubal J., Pour.
    IHC Králové Písek: Hauser (od 41. Kolář) – Hřebíček, Kozák, Rákosník Robin, Linhart, Novotný, Hora, Rákosník Roman, Řehoř, Hakl, Schwamberger, Váňa, Vanišová, Vostarek, Tejko, Pecka, Marek, Strnad, Šergl, Matiášek.

    Rozhodčí: Sýkora – Kotyza, Malý
    bahis siteleri