Kladno – Chomutov 4:5 (po pr.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 7:1 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 9:2 (kon.)
HC Plzeň – Písek 14:1 (kon.) | Olomouc – Zlín 1:5 (kon.) | Warriors Brno – Třinec 1:3 (kon.)
Slavia – Kometa Brno 2:0 (kon.)
po prodl.
Rytíři Kladno
4:5 (2:2, 0:0, 2:2 - 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 26.09.2013, 12:00 • ČEZ Stadion • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    65:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto! Dejmek nabil na modrou TOMÁŠI HAJIČOVI, který o modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ladislav Dejmek.
     
    54:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Máme tu opět vyrovnaný stav! Svoboda zpoza branky volného JANA JINDRU, který sice napoprvé neuspěl, ale podruhé už Stahla překonal. Asistence: Jan Svoboda.
     
    48:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z dalšího útoku už se jim skórovat podařilo a platilo přitom pořekadlo "Já na bráchu, brácha na mě", kdy si bratři Svobodové vyměnili několikrát kotouč až nakonec MATYÁŠ SVOBODA poslal puk za Stahlova záda. Asistence: Jan Svoboda, Ondřej Buchtela.
     
    44:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Čečetka našel na pravém kruhu z druhé vlny najíždějícího KRYŠTOFA HRABÍKA, který nikým neatakovaný prostřelil Pavláta. Asistence: Michal Čečetka, Daniel Smrž.
     
    43:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    DANIEL MALÝ si jako správný kapitán vzal kotouč do parády, udělal si z hostujících hráčů slalom a přesnou ranou do šibenice poslal Rytíře do vedení. Bez asistence.
     
    15:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté hned z buly vyrovnávají! Po vyhraném vhazování Dejmka se ujal puku JAROSLAV KULICH, jenž využil nekoncentrovanosti Rytířů a bleskurychle vyrovnal. Asistence: Ladislav Dejmek.
     
    15:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři jdou do vedení. Po méně vydařené pasáži přišla nenápadná akce domácích, kterou z prostoru pro vhazování zakončil ADAM KALAJ. Asistence: Adam Kubík.
     
    4:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Brejkovou situaci 2 na 1 vyřešili tak, jak se patří Čečetka s LUKÁŠEM VYŠÍNEM, jež z voleje vyrovnává na 1:1. Asistence: Michal Čečetka.
     
    3:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté to zkoušeli podobně, a i když to ze začátku vypadalo, že o kotouč přijdou, nakonec ze schrumáže vydoloval puk Novák, který jej poslal volnému MAYTÁŠI SVOBODOVI a ten už neměl problém překonat kladenského gólmana. Asistence: Adam Novák.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 5. Vyšín (Čečetka), 16. Kalaj (Kubík), 44. Malý, 45. Hrabík (Čečetka, Smrž) – 4. Novák (Matyáš Svoboda), 16. Kulich (Dejmek), 49. Svoboda Matyáš (Svoboda Jan, Buchtela), 55. Jindra (Svoboda Jan), 66. Hajič (Dejmek)


    Rytíři Kladno: Stahl (Roll) – Smrž, Kubín, Kiml, Kryll, Malý (c) – Soukup, Rejzek, Vyšín, Sagan, Hrabík, Svoboda V., Haspeklo, Kalaj, Čečetka, Pospíšil, Kubík, Dostál
    Piráti Chomutov: Pavlát (Polášek) – Buchtela, Jírovec, Dvořák, Hajič, Petržílka, Studený, Novák – Šilar, Stínil, Svoboda J., Lauko, Kulich, Svoboda M., Kharboutli, Bukač, Palička, Dejmek, Koblížek, Jindra, Chlán

    Rozhodčí: Pokorný – Ondráček, Štěchmiler
    bahis siteleri