Znojmo – Innsbruck 5:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:3 (1:0, 3:2, 1:1)
HC TWK Innsbruck
Sobota 28.09.2013, 17:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Partner:
     
    58:58
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Hosté ještě na poslední chvíli bojují. ALEXANDER HÖLLER poslal kotouč za brankovou čáru mezi nohama domácího gólmana.
    Asistence: Florian Pedevilla.
     
    58:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo zvyšuje svůj náskok na tři branky! JAN ŠEDA zachytil kotouč ve středu kluziště, odkud trefuje prázdnou bránu.
    Bez asistence.
     
    38:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo odskakuje soupeři na rozdíl dvou branek! Orli se dostali do přečíslení a ADAM HAVLÍK prostřeluje gólmana ránou k tyčce. Asistence: Oldřich Horák.
     
    36:25
    Orli právě vstřelili branku!
    MARTIN PODEŠVA hledal přihrávkou podél brankoviště dobře najetého Bartoše. Ten se k puku ani nedostal, ale hostující bránící hráč si bruslí sám srazil puk do brány. Asistence: Adam Havlík.
     
    28:57
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Tentokrát už hosté využívají svou přesilovku. JUSTIN DONATI namířil puk nad levý beton Hoviho a puk zastavila až síť. Asistence: Shane Sims a Stefan Pittl.
     
    23:36
    Orli právě vstřelili branku!
    I v oslabení se Orli dostali do přečíslení. Jiří Beroun našel svou přihrávkou ANTONÍNA BOŘUTU, jenž střelou nad lapačku skóruje. Asistence: Jiří Beroun.
     
    21:19
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Jurík vybojoval puk za klecí Hoviho, který posléze přihrál na ALEXANDERA HÖLLERA, jenž z hranice brankoviště prostřeluje domácího gólmana. Asistence: Lukáš Jurík a Daniel Frischmann.
     
    08:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Parádní akce PATRIKA NOVÁKA. Ten si po křídle najel do útočného pásma a nádhernou střelou do horního růžku nedal brankáři šanci. Bez asistence.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 9. Novák, 24. Bořuta (Beroun), 37. Podešva (Havlík), 39. Havlík (Horák), 59. Šeda – 22. Höller (Jurík, Frischmann), 29. Donati J. (Sims, Pittl), 59. Höller (Pedevilla)


    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Horák, Pavlikovský, Thomas, Štach, Sova, Bořuta, Magovac, Müller – Lattner, Pucher, Jarůšek – Podešva, Bartoš, Havlík – Beroun, Šeda, Beránek – Procházka, Fiala, Novák.
    HC TWK Innsbruck: Munro (Machreich) – Pedevilla, Sims, Lindner, Malík, Pittl, Hörtnagl, Huber – Donati T., Donati J., Mössmer – Höller, Jurík, Salazar – Hanschitz, Schennach, Frischmann – Echtler, Stenier, Steinacher.

    Rozhodčí: Kaspar, Kellner – Hütter, Loicht
    bahis siteleri