Chrudim – Jonsdorfer 5:4 (kon.)
konec
HC Chrudim
5:4 (3:2, 2:0, 0:2)
EHC Jonsdorfer Falken
Sobota 28.09.2013, 18:00 • Zimní stadion, Chrudim • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:46
    Jonsdorfer hraje v pěti a snaží se srovnat!
     
    57:46
    Nyní to již s Jonsdorfem vypadá špatně. Za katr putuje tentokrát James Ross (JON) za držení.
     
    55:20
    Hosté si nyní hodně komplikují situaci. Na trestnou lavici odchází Martin Sekera (JON) za hákování.
     
    51:59
    Jonsdorfer právě vstřelil branku!
    A máme zde definitivně zaděláno na drama! Hosté se také dostali do protiútoku, CHRISTIAN RÖSLER nejprve vystřelil z pravé strany. Ament puk vyrazil před sebe, díky čemuž ho sám autor první střely dojel a po zemi procpal puk do sítě – 3:4! Bez asistence.
     
    51:35
    Marek Dvořák mohl definitivně rozhodnout, v protiútoku dva na jednoho se pokusil poslat křižnou přihrávku, puk se k němu vrátil a on následně trefil tyč!
     
    41:24
    Jonsdorfer právě vstřelil branku!
    Hosté úvodního tlaku využívají ve třetí branku! Hned několik střel mířilo na brankáře Amenta, přesně se ujala až rána MARTINA SEKERY – 5:3! Asistence: Martin Lamich.
     
    38:29
    Na ledě nám trochu vzplanuly v závěru třetiny emoce. Po tvrdém zákroku dostává Fabian Weise (JON) dvě minuty + desetiminutový trest za naražení zezadu. Ve stejném čase dostává po čtyřech minutách za hrubost David Holub (CHR).
     
    31:12
    Michael Urban (CHR) vzápětí oslabuje své mužstvo, když je potrestán za nedovolené bránění.
     
    31:09
    Chvíli na to ale hosté hrubě chybovali v rozehrávce, doslova namazali puk na hůl Radima Zrůsta, který mohl dokonat hattrick! Jeho dělovka od modré příklepem těsně přeletěla břevno Wolfermannovy branky!
     
    30:26
    Znovu se bude trestat na straně hostí, Martin Pěkný (JON) dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    25:57
    Christopher Schimming (JON) dnes podruhé putuje za katr, tentokrát za trest definovaný jako hákování. Podaří se Chrudimi využít i další přesilovku?
     
    23:12
    Nyní bude hrát přesilovou hru německý celek. Za hru vysokou holí totiřž putuje na trestnou lavici Zdeněk Formánek (CHR).
     
    20:59
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Úvod do prostřední periody vyšel chrudimským hokejistům na jedničku! Po další akci překonává brankáře Wolfermanna RADIM ZRŮST, který se stejně jako Jiří Polák prosadil dnes již dvakrát – 5:2! Bez asistence.
     
    20:31
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Krátce po začátku druhé části domácí využívají přesilovou hru a poprvé v duelu navyšují svůj náskok na dva góly! Po dobré práci na brankovišti dopravil puk do branky RADEK SLAVÍK – 4:2! Asistence: David Cvrček a Luděk Vích.
     
    19:57
    V samotném závěru dostává Christopher Schimming (JON) menší trest za podražení.
     
    19:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Šestnáct vteřin před první sirénou se Chrudimští potřetí v zápase dostávají do vedení! Po skrumáží před brankou se k volnému kotouči dostal RADIM ZRŮST a z bezprostřední blízkosti se nemýlil – 3:2! Asistence: Roman Seidler a Martin Dvořák.
     
    17:20
    Emoce vzrůstají, za nesportovní chování dostává osobní desetiminutový trest chrudimský Tomáš Langr (CHR).
     
    16:25
    Z nenápadné akce nakonec vyplynula velmi zajímavá příležitost. Radek Slavík z otočky trefil do ruky Davida Holuba, od něhož střela naprosto změnila směr. Brankář Wolfermann měl, co dělat, aby stihl na změnu směru včas zareagovat!
     
    15:07
    Jonsdorfer právě vstřelil branku!
    Ani tentokrát ale náskok chrudimskému mužstvu příliš dlouho nevydržel! Po buly na druhé straně zůstal před brankou úplně osamocen MARIO HÄNNEL, který nadvakrát propasíroval puk do branky – 2:2! Asistence: Martin Sekera a Martin Lamich.
     
    14:30
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nyní už ale ne! Po vhazování došlo před brankou Jonsdorferu k závaru, v němž se nejlépe zorientoval JIŘÍ POLÁK, který přesnou dorážku uklidil volný puk do sítě – 2:1! Bez asistence.
     
    08:30
    Chrudimští se oklepali a po mírném tlaku si zahrají úvodní přesilovou hru dnešního zápasu. Na lavici hanby totiž putuje za sekání Julian Wagner (JON).
     
    06:17
    Jonsdorfer právě vstřelil branku!
    Dvě minuty po vedoucím gólu přichází vyrovnání hostujícího celku! Nejprve trefil z mezikruží břevno Lamich, následně ten samý hráč našel zpoza branky na brankovišti volného MARIO HÄNNELA, který z první umístil kotouč do branky – 1:1! Asistence: Martin Lamich a Martin Sekera.
     
    04:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Paradoxně první povedená akce domácího týmu končí vedoucím gólem! Skvělou práci předvedl na brankovišti Zdeněk Formánek, ač byl tvrdě bráněn jedním z hostujících obránců, zadovkou v pádu posunul kotouč na najíždějícího JIŘÍHO POLÁKA. Ten tahem poslal puk přímo do šibenice a Chrudimské dostal do jednobrankového vedení – 1:0!
     
    00:56
    Nyní však vznikla před chrudimskou brankou mnohem nebezpečnější příležitost, zpoza branky se do brankoviště dostal Martin Lamich, dobrou kličkou se zbavil domácích obránců, ale následným bekhendovým zakončením těsně minul chrudimskou branku!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 5. Polák (Formánek), 15. Polák, 20. Zrůst (Seidler, Dvořák), 21. Slavík (Cvrček, Vích), 21. Zrůst – 7. Hännel (Lamich, Sekera), 16. Hännel (Sekera, Lamich), 42. Sekera (Lamich), 52. Rösler


    HC Chrudim: Ament (Chalupa) – Švadlenka, Vích, Polák, Formánek, Dobiáš, Turčáni, Dvořák, Cvrček, Budínský, Seidler, Ondráček, Langr, Urban, Zrůst, Brychta, Slavík, Holub
    EHC Jonsdorfer Falken: Wolfermann – Schäfer, Wagner, Fischer, Ross, Weise, Lamich, Schimming, Brezina, Sekera, Kohl, Hähnel, Schwarz, Rösler, Lilik, Kohls, Reichardt, Pěkný

    Diváci: 35
    bahis siteleri