W. Brémy – Norimberk 3:3 (kon.) | Braunschweig – Stuttgart 0:4 (kon.)
konec
Eintracht Braunschweig
0:4 (0:1)
VfB Stuttgart
Neděle 29.09.2013, 17:30Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    86
    Stuttgart naposled střídá. Na poslední minuty přijde na trávník Cacau, který vystřídá střelce druhého gólu Alexandru Maxima.
     
    86
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Ještě jeden gól v domácí síti. Ibrahima Traoré si zaběhl za obranu a pak narýsoval před bránu přesnou přihrávku na střídajícího MARTINA HARNIKA (2), kterému stačilo nastavit nohu. Smutný konec pro Braunschweig.
     
    79
    ...Druhým střídajícím je Domi Kumbela. Na trávníku se objeví Marc Pfitzner.
     
    79
    Dvojité střídání domácích. Ze hry odchází Kevin Kratz a nahrazuje ho Orhan Ademi...
     
    76
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Je hotovo. IBRAHIMA TRAORÉ (1) se konečně dočkal, narazil si s Christianem Gentnerem, ten mu míč vrátil parádně za obranu a Traoré se střelou na bližší tyč nemýlil.
     
    74
    Stuttgart podruhé střídá. Ze hry odchází mladík Timo Werner a na hřiště přichází Martin Harnik.
     
    63
    Traoré se dobře prosadil ke střele zpoza vápna. Mířil šikovně k tyči, kterou ale nakonec přízemní střela jen těsně minula.
     
    61
    Traoré se dostal do velké šance, když se propracoval do zakončení tváří tvář brankáři Petkovićovi, ten ho ale vychytal a s odraženým míčem už si poradili obránci.
     
    50
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Domácí sice začali aktivně, ale nebylo jim to nic platné. Naopak z první útočné akce skóroval Stuttgart. Ibrahima Traoré pálil zhruba z osmnácti metrů. Jeho skákavou střelu brankář Petković pouze vyrazil. K dorážce se pak dostal ALEXANDRU MAXIM (3) a byl úspěšný.
     
    46
    Jedno střídání si však připravil i Stuttgart. Ze hry odešel Arthur Boka a na hřiště vyběhl Konstantin Rausch.
     
    46
    Trenér Braunschweigu připravil o přestávce jednu změnu. Na hřiště přišel Thorsten Oehrl, který nahradil Simeona Jacksona, kterému se v první půli moc nedařilo.
     
    44
    Arthur Boka (STU) si vyšlápl na Bolanda a za svůj nedovolený zákrok vidí první žlutou kartu utkání.
     
    40
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí opravdu velmi kruté. Hosté zahrávali standardní situaci a Alexandru Maxim posadil míč na hlavu VEDADA IBIŠEVIĆE (6), který rozvlnil síť.
     
    36
    Bellarabi vymyslel dobrou přihrávku na spoluhráče a Caligiuri se dostal k zakončení ve vápně. Kirschbaum musel vytáhnout perfektní zákrok a míč vytáhl levou rukou mimo tři tyče.
     
    27
    Braunschweig zahrával rohový kop a po následném centru se do dobré šance dostal Kumbela. Jeho skákavé zakončení hlavou šlo ovšem těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    2
    Ibrahima Traoré ukázal svoji velkou fotbalovou šikovnost. Uvolnil se na pravém křídle a hnal se ze strany směrem k bráně. Zpětnou přihrávkou našel ve vápně Ibiševiće, jehož střelu musel brankář Petković nadvakrát likvidovat.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 40. Ibišević (Maxim), 50. Maxim (Traoré), 76. Traoré (Gentner), 86. Harnik (Traoré)

    Karty:   44. Boka (STU)


    Eintracht Braunschweig: Petković – Elabdellaoui, Bičakčić, Doğan, Reichel – Boland, Kratz (79. Ademi), Caligiuri – Bellarabi, Kumbela (79. Pfitzner), Jackson (46. Oehrl).
    Náhradníci: Davari – Kessel, Theuerkauf, Perthel, Pfitzner, Ademi, Oehrl.

    VfB Stuttgart: Kirschbaum – Sakaj, Schwaab, Rüdiger, Boka (46. Rausch) – Werner (74. Harnik), Kvist, Maxim (86. Cacau), Gentner, Traoré – Ibišević.
    Náhradníci: Müller – Haggui, Rausch, Khedira, Harnik, Cacau, Abdellaoue.

    Rozhodčí: Felix Brych – Mark Borsch, Stefan Lupp – Christian Dingert
    bahis siteleri