Mladá Boleslav – Most 8:3 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 1:0 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Beroun 1:3 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 3:0 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 2:0 (kon.) | Olomouc – Benátky n/J 8:2 (kon.)
Šumperk – Kadaň 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Medvědi Beroun 1933
Pondělí 30.09.2013, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Řekněme si to otevřeně. Za hru ze třetí třetiny si Rebelové body nezasloužili a Medvědi tak po právu poráží celek z Vysočiny stejným rozdílem, jako předtím Motor.

    Dámy a pánové. Z naší redakční kanceláře se s vámi s přáním hezkého zbytku dne loučí Richard Wagner. (20:02:30)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Tak ještě ofsajd Rebelů. Návštěva, která v Kotlině zbyla je menší, jak na přátelském zápase juniorů.
     
    58:48
    Beroun právě vstřelil branku!
    Jak během několika vteřin zajistit hromadný odchod cca pěti set lidí? Jednoduše. Stačí ztratit kotouč v útočné třetině právě tak, jako to předvedli domácí. Hrací guma se odrazila od obránce Havlíčkova Brodu, sebral ji ZDENĚK KUBICA a uháněl na prázdnou bránu. Marek Drtina pak v zoufalé snaze o zachránění situace uklouzl a Kubica měl snadnou pozici. Bez asistence.
     
    58:27
    Daniel Dolejš na střídačce, branka Rebelů je prázdná! Buly před Cikánkem...
     
    58:27
    Tak jsem to málem zakřikl! Petr Polodna vypálil z ostrého úhlu, Cikánek jeho pokus pouze vyrazil a následně ještě zkoušel procpat puk podruhé za jeho záda, ale neúspěšně.

    Rebelové si berou time-out.
     
    57:55
    Člověk by čekal od rebelů nějakou snahu o vyrovnání, ale ta zatím nepřichází. Domácí jen kombinují bez valného efektu.
     
    57:16
    Konečně se Rebelové prokousali až k Cikánkovi, ale menší závar nic nepřinesl. Následně puk vyletěl mezi střídačky. Buly na středovém kruhu.
     
    56:55
    Medvědi již v plném počtu. Kdyby na světelné tabuli neběžel trest, těžko bychom hádali, že se jednalo o přesilovou hru domácího celku.
     
    56:20
    To se stalo i nyní. Medvědi navíc zdržují hru u mantinelu poblíž vlastní střídačky. Z tribun se začíná pomalu ozývat pískot.
     
    55:51
    Útok Rebelů je mdlý. Neodkáže se pořádně prosadit do útočné třetiny a Beroun v poklidu vyhazuje kotouče až k Dolejšovi.
     
    55:07
    Medvědi dvakrát po sobě donutili Daniela Dolejše k tomu, aby rozehrál. Fanoušci Rebelů se dožadují "bůra", ale to jim zřejmě nebude splněno.
     
    54:46
    Rebelové mají přesilovku a velkou šanci na srovnání, pokud tedy nebudou útočit stejným stylem, jako doposud. V závěru výhody střílel Martin Vágner, Cikánek jeho pokus vykopl betonem. Na trestnou lavici už klouže Jan Dresler (BER) za hákování.
     
    54:02
    Nejprve obránci Havlíčkova Brodu odpálili kotouč před dojíždějícím hráčem, který mohl střílet z mezikruží a jejich následná akce je k nevoli diváků posouzena jako ofsajdová.
     
    53:36
    V rohu kluziště zůstal ležet jeden z domácích. Místní hlasatel využívá toho času k oznámení výše návštěvy. V Kotlině je dnes 732 diváků.
     
    53:15
    Rebelům se vůbec nedaří přechod do finální fáze a Beroun tak akce domácích v poklidu brání. Havlíčkobrodští by měli pomalu něco vymyslet, čas kvapí...
     
    52:45
    Rozhodčí se usignalizuje... Rebelové znovu vyhazují kotouč na zakázané uvolnění. Daniel Dolejš tak bude muset být znovu v pozoru. Hra upadla do velkého podprůměru.
     
    52:33
    Další icing v podání havlíčkobrodského hokejového týmu vrací hru před brankáře Daniela Dolejše.
     
    52:26
    Domácím se nepovedlo udržet v pásmu. Velké problémy měl na modré Karol Korím. ve střední třetině pak odpálil hrací předmět na zakázané uvolnění David Dvořáček.
     
    51:24
    Vhazovalo se ve střední pásmu, Pavel Musil vyhrál buly a následné nahození Martina Vágnera sebral jeden z hostů a poslal jej k Dolejšovi.
     
    50:48
    Rebelové dlouho kombinovali a nejvíce potíží nadělala berounské obraně střela Tomáše Semráda, jíž Lukáš Cikánek vykopl jen před sebe, kde neúspěšně doráželo hned několik hráčů Havlíčkova Brodu. Gólman Medvědů pak přerušil svým zákrokem hru.
     
    49:50
    Medvědi vyhazují kotouč a Lukáš Endál rozjíždí útočnou akci od svého maskovaného muže.
     
    49:37
    Pavel Musil, který hraje svůj první ostrý špíl v tomto roce, byl masírován v rohu pásma a sudí Stanislav Mertl trochu váhal, ale nakonec zvedl ruku a vyloučil Václava Kolaříka (BER) za krosček.
     
    48:50
    Lukáš Cikánek přerušuje hru. Ladislav Rytnauer nahodil kotouč na zadní mantinel. Puk se odrazil na brankoviště, kde byla nastavená lapačka strážce medvědí svatyně.
     
    48:07
    Střela Bohumila Janka od modré čáry nadělala hostující obraně značné problémy, jelikož byla sražena a následně se několik Rebelů snažilo o dorážku, ale marně. Beroun pak zachyboval a píská se ofsajd.
     
    47:46
    Ke střele z levého kruhu se prokousal Daniel Vrdlovec, ale na Daniela Dolejše si nepřišel. Na druhé straně to zkoušel Lukáš Endál, ale taktéž narazil na připraveného gólmana, který podržel hrací gumu na hrudi.
     
    47:16
    Medvědi jsou v plném počtu, ale Rebelové mají puk, s nímž míchají před Cikánkem. Ke střelám však nedochází. Berounští výborně napadají.
     
    47:03
    Medvědi se osvobodili. Domácí se však rychle vrátili na své pozice a od modré to zkusil přímočaře Tomáš Kolafa, ale Lukáš Cikánek pokryl jeho střelu na hrudi.
     
    46:21
    Tak nyní již Havlíčkobrodští v pásmu. Brankář Cikánek musel likvidovat lehké nahození, ale nadvakrát jej zkrotil a kotouč podržel v rukavici.
     
    46:04
    A z oslabení Středočechů ubudou další vteřinky. Rebelové totiž nedokázali přejít do pásma a píská se tak zakázané uvolnění. Buly u Dolejše.
     
    45:45
    Beroun dokázal ihned po buly vyhodit až k Dolejšovi. Domácí následně kombinovali, ale v pravém rohu pásma nedokázali dobře nahrát a Medvědi opět vyhodili.
     
    45:08
    Rebelové budou hrát přesilovku. Kapitán Medvědů Lukáš Špelda (BER) míří na lavici hříšníků za hákování. Domácí si přejí gól.
     
    44:22
    Zbyněk Hrdel zkusil od levého hrazení pozornost Daniela Dolejše, ale ten nakonec na zem ani nemusel. Následně nahodil jeho parťák puk tak, že se odrazil od hole jeho spoluhráče a obloučkem doplachtil až do ochranné sítě. Buly ve středním pásmu.
     
    44:02
    Ihned po buly se domácímu týmu povedlo vystřelit. Berounský brankář podržel tuto střelu v lapačce a bude se tak opět pouze vhazovat.
     
    43:59
    Havlíčkobrodští vytvořili závar před brankou Lukáše Cikánka, který nakonec nemusel vůbec zasahovat. Beroun se ubránil, ale opět jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    43:40
    Domácí celek je na tom lépe a neustále se drží před Lukášem Cikánkem. Medvědi zahrávají další icing. Gólman Rebelů Dolejš ještě nemusel v této třetině zasahovat.
     
    43:29
    Po zisku puku a přejetí modré čáry to zkoušel Lukáš Havel, ale jeho střela trefila jen chrániče bránícího hráče domácího celku. Beroun následně vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    42:29
    Po střele z pravého křídla se bude vhazovat. Díky zákroku Lukáše Cikánka se ocitl kotouč v ochranné síti. Berounský muž s maskou musí být v pozoru, Rebelové jsou směrem dopředu aktivnější.
     
    41:40
    Domácí tým se snaží něco vymyslet. To se jim však nedaří. Tempo hry je ospalé a ani jeden z celků se nedokáže dostat do správného rytmu.
     
    41:00
    Havlíčkobrodští se po úvodních peripetiích natlačili před Cikánkovu klec a nakonec si několikrát vystřelili, ale pokaždé nepřesně. Hostující brankář nemusel zasahovat.
     
    40:20
    Rebelové měli problémy s přechodem středního pásma a vyhazují na zakázané uvolnění. Beroun tak bude vhazovat před brankou Daniela Dolejše.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V prostřední části došlo k obratu ve skóre, který zajistili Zdeněk Kubica a vyrovnávající Vladislav Kubeš. Lídr soutěže se tak opět nachází v pozici, kterou zná z každého zápasu v letošním ročníku.

    Pokud neskončí zápas remízou, tak závěrečná, třetina začne v 19:21.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Tak ze spodku levého kruhu to ještě zkoušel Lukáš Endál, ale jeho střela z poměrného úhlu skončila na připraveném Cikánkovi. Rebelové již vyrovnat nestihnou.
     
    39:37
    Ještě to vyzkoušeli Berounští, ale na modré čáře přišli o hrací předmět a klouzající kotouč pak v poklidu pokryl pod lapačku domácí muž s maskou.
     
    39:01
    Beroun právě vstřelil branku!
    Medvědi v přesilovce otáčejí skóre a domácí tribuny jsou hodně nespokojené. Berounští měli neskutečný tlak a rotací si vytvořili trvalý nápor. Ten nakonec po několika nezdařených pokusech a výborných zákrocích Daniela Dolejše vygradoval v dorážku ZDEŇKA KUBICI, který zblízka pokořil domácí oporu. Asistence: Jakub Marek.
     
    38:20
    Po střele z levého kruhu, která mířila mimo a odrazila se zpět před bránu na druhé straně, dorážel Jan Dresler, ale domácí muž s maskou se parádně přesunul a betonem jeho šanci vykopl!
     
    37:55
    Od modré čáry vypálil Petr Šenkeřík, ale střelu mladého obránce, jenž se do Berouna dostal přes Slavii, do šibenice vychytal bryskním zákrokem lapačkou Daniel Dolejš!
     
    37:43
    Na domácí lavici je plno jako v budce na zastávce, když prší. Petr Polodna (HBR) dostal osobní trest na deset minut za protesty. Asi zapomněl, že již není kapitán, ale pouze zástupce...
     
    37:43
    Tak moc dlouho ne... Nejprve vykopl Semorádovu střelu z pravého kruhu Cikánek betony před sebe, kde se ujali kotouče Berounští a jejich akce vyústila ve faul domácího Karola Koríma (HBR) – nedovolené bránění. Rebelové hrají ve třech, Medvědi ve čtyřech.
     
    37:18
    Domácí vyhráli buly a Medvědi v zoufalé snaze vyhodili jen na zakázané uvolnění. Ještě se sluší dodat, že se hraje čtyři na čtyři.
     
    37:03
    Máme zde vzájemné vyloučení. Do pásma projel Martin Vágner, jeho nahrávku před bránu skvěle odrazil rybičkou Jiří Jebavý. Následně se do sebe u mantinelu pustili dva hráči, kteří již sedí na místě pro potrestané. Za Beroun sedí Zbyněk Hrdel (BER) za hákování. Ze Rebely Lukáš Endál (HBR) za držení hole.
     
    36:24
    Dvouminutový trest svítí i na straně hostů. Na lavici hříšníků míří Pavel Malý (BER). Ten odsedí trest za hráčskou lavici, která byla potrestána za nesportovní chování. Lahev na ledě ale nečekejte. Pouze se hosté tak vehementně hádali, až dostali trest.
     
    36:24
    Ladislav Rytnauer mohl unikat sám na branku, ale mezi kruhy byl přerušen hvizdem rozhodčího. Vypadalo to, že zřejmě píská ofsajd, ale nakonec je to trest za příliš mnoho hráčů na ledě pro Havlíčkobrodský celek. Trest odpykává Tomáš Chlubna (HBR).
     
    35:55
    Rebelové uspěli na buly a po menších peripetiích nahodili hrací předmět na Lukáše Cikánka, který jej podržel v lapačce, načež jej vyklepal a hraje se dál.
     
    35:42
    Střelu Jakuba Marka z pravého kruhu vykopl Dolejš betonem do volného prostoru, kde odpálili puk domácí beci. Následně vznikla mela na modré čáře a je pískán ofsajd.
     
    34:58
    Medvědi dlouho kombinovali, ale k ničemu, jelikož se jim nepovedlo ohrozit na životě Daniela Dolejše. Následně domácí celek vyhazuje.
     
    34:06
    Pavel Musil (HBR) míří na trestnou lavici za hrubost. Všemu předcházela skvělá práce Havla a výborný zákrok Cikánka, který jeho střelu mezi nohy vyrazil před sebe a dorážející Musil jej atakoval.
     
    33:30
    A málem i skórovali! Lukáš Havel se ocitl ve výborné pozici poté, co z mezikruží vystřelil Petr Polodna a hostující muž s maskou betonem vykopl puk do strany, kde dorážela právě brodská devětaosmdesátka, ale Cikánek se parádně přesunul a kotouč podržel!
     
    33:00
    Vymotat domácí hráče jako vánočku se pokoušeli Medvědi, ale ke smůle Berounských uskočil jednomu z hráčů puk a domácí se taky vydávají do útoku.
     
    32:05
    Rebelové jsou v posledních minutkách lepším týmem a je na nic vidět touha vybojovat zpět ztracené vedení. Naposledy jim v tom zabránil rozhodčí, který odpískal ofsajd. Z tribun se ozývá: "To je vono, to je vono".
     
    31:18
    Tak nyní se domácí ukázali s pěknou akcí. Karol Korím si sjel až do rohu, kde vybojoval kotouč, který poslal Romanu Maliníkovi. Ten si vyjel od pravého mantinelu až před Cikánka, ale svou střelu umístil jen na hruď gólmana Berouna. "Cigi" ji pak podržel na hrudi.
     
    30:44
    Medvědi se nemohou dostat do útočného pásma, domácí zase z něj. To je obrázek posledních vteřin. Oběma celkům schází přesnost v kombinaci.
     
    30:04
    Na levém kruhu vznikl zmatek a nakonec se dostal kus černé pryže na modrou čáru, odkud vypálil Martin Vágner a jeho rána skončila jen na hrudi berounského gólmana.
     
    29:58
    Skoro přesně v polovině utkání se Beroun dopouští zakázaného uvolnění a hra se tak přesouvá před branku Lukáše Cikánka.
     
    29:10
    Domácí s chlupem přešli do pásma, kde se do souboje dostali Pavel Musil a Zdeněk Kubica. Hostující hráč zůstal ležet na ledě, ale nakonec se zvedl a odjel na střídačku.
     
    28:34
    Tomáš Chlubna zatáhl puk do útočné třetiny, kde na zadním mantinelu podporován Janem Milfaitem sváděl souboj se třemi hokejisty Medvědů. Hráči se rvali o předmět doličný tak moc, až vykopli Cikánkovu klec.
     
    27:15
    Beroun právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Medvědi vedení extrenérem Havlíčkova Brodu a exkoučem ženské reprezentace dokázali udeřit poté, co projeli bleskově do útočného pásma, kde se předali kotouč a VLADISLAV KUBEŠ z mírného úhlu poslal kotouč podél bližší tyče za Dolejšova záda! Asistence: David Jonáš a Lukáš Chalupa.
     
    26:47
    Vladislav Kubeš se neprocpal přes dobře bránící Rebely až k zakončení. Na druhou stranu pak mířili domácí a Pavel Musil ostře nahodil na Cikánka, který kotouč podržel v lapačce.
     
    25:48
    Čtvrtá formace domácích mohla přidat do svých statistik další plus bod, ale na pravém mantinelu se nedostal ke kotouči Tomáš Chlubna, který by pak nahrával na volného Stehlíka.
     
    24:54
    Na druhé straně se dostali do šance Berounští a fantastickým zákrokem se blýskl Karol Korím, který vysekl holí puk před dojíždějícím hráčem medvědů. Ještě předtím po něm skočil výstavní rybičku.
     
    24:08
    Domácí mají tlak a po zahraném igcingu a zisku buly pálil od pravého mantinelu Roman Maliník, ale o pár centimetrů minul bránu.
     
    23:30
    Jan Milfait – Ondřej Stehlík. Toto duo dnes funguje na výbornou. Zpoza brány po vyjetí z levého kruhu nahazoval první jmenovaný, ale střele zatím jediné branky zápasu nedokázal usměrnit kotouč do sítě!
     
    23:10
    Rebelové se nakonec s vypětím všech sil ubránili. V závěru ještě najížděl po levém křídle Petr Polodna, ale střela exkapitána skončila jen na rameni Lukáše Cikánka, který si vychutnává potlesk hrstky medvědích fanoušků.
     
    22:19
    Neskutečný tlak nyní vytvořili Berounští! Daniel Dolejš musel vytasit hned několik skvělých zákroků a měl i velké štěstí, že Zbyněk Hrdel trefil zcela odkrytou bránu!
     
    21:31
    Kombinaci středočeského celku zakončil střelou od modré Zbyněk Hrdel. Brankář Daniel Dolejš ji vyrazil za bránu.
     
    21:01
    Domácí budou hrát v oslabení. Medvědi se vydali do útoku a ten byl zmařen faulem Lukáše Endála (HBR), který se provinil vysokou holí.
     
    20:50
    Ladislav Rytnauer sebral na modré čáře soupeři puk a snažil se prokličkovat až ke střele, ale zabránil mu v tom couvající Jiří Jebavý.
     
    20:18
    Rebelové se hned po startu prostředního dějství tlačili do útoku, ale byl jim odpískán ofsajd. Hra se znovu vrací na středový kruh.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči i rozhodčí jsou již na ledě, to znamená, že budeme brzy pokračovat.
     
    Po úvodní dvacetiminutovce vedou Rebelové nad svým sokem 1:0. O jedinou trefu střetnutí se postaral Ondřej Stehlík, který z pravého kruhu skóroval.

    Prostřední část začne cca v 18:26.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Domácím byl ještě odpískán ofsajd, když se snažili projet do útočné třetiny. Medvědi na druhé straně neprojeli do pásma včas. Třetina končí.
     
    19:15
    Jan Berger projel po levém křídle do útočné třetiny a na brankovišti hledal Lukáše Endála, ale ten se o malý kousek nedostal ke kotouči, jinak by měl natahující se Cikánek velmi těžkou pozici.
     
    19:00
    Zakázané uvolnění Rebelů. Domácí skvadra se snažila o rychlý brejk, ale to se jí nepovedlo. Hra se stěhuje před Dolejše.
     
    18:31
    Neohroženě jako hasič do hořícího baráku se procpal do útočného pásma Zdeněk Kubica, který dostal na levém kruhu dost prostoru, najel do blíže ke středu a tahem vypálil. Daniel Dolejš jeho střelu podržel v náručí.
     
    17:30
    Obrovská škoda! Jan Milfait mohl vyslat do brejku Ondřeje Stehlíka, čímž by mělo domácí komando další šanci na skórování, ale u mantinelu skvěle zasáhl jeden z bránících hráčů Berouna.
     
    16:34
    V této fázi utkání dominují obrany, které skvěle brání své modré čáry a napouští soupeře k ohrožení brány. Oba celky se jen stěží dostávají do hájemství protivníka.
     
    15:45
    Domácí lajna ve složení Jan Berger – Ladislav Rytnauer – Lukáš Endál lehce zatápěla soupeři, ale Středočeši dokázali kotouč sebrat a dostat se s ním až k brance domácích. Zde nic nevykoumali.
     
    14:45
    Jan Milfait se jako lev probojoval do útočného pásma a z levého kruhu vypálil, ale kotouč byl pouze zablokován do ochranné sítě.
     
    14:10
    Tak také Daniel Dolejš vytáhl dobrý zákrok. Z levého kruhu na něj najížděl Jakub Stromko, ale domácí muž s maskou si dobře vyjel a jeho střelu pokryl vyrážečkou.
     
    13:38
    Brankář hostů je v permanenci a neustále musí být v pozoru vůči šancím domácích. Naposledy pálil od modré čáry Roman Maliník, ale našel jen vyrážečku Lukáše Cikánka.
     
    12:10
    Fantastický Lukáš Cikánek! Ten nyní sebral druhou trefu domácích z hole Lukáše Havla. Tomáš Kolafa poslal od modré kotouč do ohně, kde jej vybojoval Petr Polodna a nabil svému parťákovi, jehož střela z brankoviště skončila jen na betonech bravurně se přesouvajícího gólmana Medvědů. Beroun následně vyhazuje!
     
    11:37
    Po střele Petra Polodny se odrazil kus černé pryže Cikánkova ramena na brankoviště, ale tam nebyl nikdo, kdo by jej dorazil. Následně napálil na modré čáře puk Bohumil Jank, ale klec minul.
     
    11:00
    Krátká kombinace domácího celku končí u Medvědů, kteří vyhazují až k brance hájené Danielem Dolejšem.
     
    10:37
    A máme zde první trest. Domácí celek zatlačil svého soupeře a menší press domácích uťal Jakub Stromko (BER) nedovoleným bráněním.
     
    10:25
    Po icingu Středočechů se vhazovalo před Lukášem Cikánkem a buly se bude opakovat. Střelu od modré totiž maskovaný muž Medvědů podržel ve výstroji.
     
    09:48
    Havlíčkobrodští vytvořili závar před Cikánkem, ale klouzající kotouč nedokázal nikdo na brankovišti doklepnout směrem brána. Na druhé straně nahrával Zbyněk Hrdel do předbrankového prostoru, ale bez úspěchu.
     
    08:55
    Medvědi se nyní nastěhovali před Daniela Dolejše a domácí muž s maskou musel být v pozoru, ale šancím soupeře odolal. Zasahovat při tom příliš nemusel.
     
    07:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Znáte to, nedaří se vám, ale pak z ničeho nic přijde zázrak! A ten právě přišel! Rebelové byli v herním útlumu, leč dokázali skórovat. Uvidíme, kam tato branka posune hru. Ale ke gólu. Čtvrtá lajna domácích složená z mladých hokejistů zavezl kotouč do pásma a ONDŘEJ STEHLÍK z pravého kruhu umístil kotouč za záda berounského brankáře. Asistence: Jan Milfait.
     
    07:32
    Havlíčkobrodským vázne přechod do pásma a Lukáš Cikánek nemá příliš mnoho práce. Naposledy se Rebelové dopustili zakázaného uvolnění. Bohužel, počítadlo zde nemáme, ale je to již zhruba páté v této periodě.
     
    06:55
    Tak nyní Rebelům řádně zatrnulo. Zbyněk Hrdel projel po pravém křídle do pásma a nahodil před branku, kde tečoval snad bruslí Vladislav Kubeš, ale nedokázal usměrnit hrací předmět mezi tyče. Následně ještě pálil od modré Petr Šenkeřík, který k velkému hokeji pořádně nakoukl právě v Kotlině, ale Daniel Dolejš jeho střelu udržel jistým zákrokem na hrudi!
     
    06:14
    Havlíčkobrodský muž s maskou si nyní připsal jistý zákrok. Střela Daniela Vrdlovce z levého kruhu mířila pod břevno, Dolejšovi navíc clonil jeden z Medvědů, ale domácí gólman podržel kotouč v lapačce.
     
    05:40
    To opět potvrdil tým z Vysočiny, který zahrál pouze na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat před Dolejšem.
     
    05:09
    Na ledě přibylo nepřesností a ani domácí, stejně tak jako Beroun, se nedostávají pořádně do útočné třetiny. Pokaždé se jim nepovede finální nahrávka.
     
    04:37
    Hrálo se ve středním pásmu a hra zde zůstane i nadále. Píská se totiž přihrávka rukou domácího výběru. Vhazuje se na obranné modré Rebelů.
     
    04:19
    Nejprve se neujala střela od modré z hole Karola Koríma a následný brejk Středočechů skončil jen odpískaným zakázaným uvolněním.
     
    04:05
    Zasahovat musel Lukáš Cikánek. Nyní již rozvážněji pronikl domácí celek do útočné třetiny a ránu zprava musel berounský muž s maskou podržet ve výstroji.
     
    03:52
    Rebelové kupí chyby. Nejprve při rozehře zaváhal Marek Drtina, kterému se nepodařilo vyslat do brejku spoluhráče a následně poslal zbrkle kotouč na icing Martin Vágner.
     
    03:18
    Pavel Musil míchal kotoučem, ale před Cikánkem nedokázal zvolit přesné zakončení a jeho pokus po ledě ani netrefil bránu.
     
    03:18
    Je tu nájezd pro Rebely! Petr Polodna vyslal mezi beky nahrávku na svého spoluhráče, který byl podražen! Rebelové mají velkou šanci na skórování. Pojede mladý talent Pavel Musil.
     
    02:19
    Karol Korím se pokoušel o přechod do pásma. To se mu povedlo, ale jeho zpětná nahrávka postrádala přesnost a naopak mohl udeřit Jakub Stromko, ale s ním se skvěle vrátil Tomáš Semrád a jeho pokus zablokoval.
     
    01:48
    Pokus o překvapivý brejk ihned po buly se nepovedl. Havlíčkobrodští zahrávají na zakázané uvolnění.
     
    01:38
    Medvědi se drželi před kasou domácího celku a Daniel Dolejš musel opět na zem. Tentokrát mu navíc lehce clonil Kubeš, ale i tak si gólman Rebelů našel kotouč.
     
    01:00
    Po zavezení Pavlem Musilem se držel kotouč u Cikánka. Ten ale nemusel zasahovat a na druhé straně projel do pásma David Jonáš a svou střelou po ledě prověřil Dolejše. Ten je v klidu vykopl.
     
    00:18
    Ihned po buly se snažil procpat do pásma nováček v červeném dresu Bohumil Jank, ale neprošel přes modrou čáru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Máme za sebou úvodní pozdravy. Dokonce je přehrané i intro, které nechybí před žádným utkáním áčka. Hráči se již staví na úvodní vhazování.
     
    A na kluziště naskakují Medvědi. Ty přivedl Vladislav Kubeš, což je hráč, který má na ledě v Kotlině něco najezděno a v rámci přípravy se zde také mihl na jeden špíl.
     
    Domácí celek je již na hrací ploše. Do branky se staví s číslem 37 Daniel Dolejš. Vůbec poprvé si letos zahraje Pavel Musil, který doteď laboroval se zraněním.
     
    Rolba již sjela z ledu. Místo ní teď kluziště brázdí trojice rozhodčích. Hlavním rozhodčím je pan Stanislav Mertl z Lišova u Českých Budějovic. Na čarách dvojice pruhovaných mužů z Jihlavy Václav GuthDavid Rittich.
     
    Údržba plochy, na níž budou zápolit o další body do tabulky prvoligoví hokejisté, je již za svoji půlkou. Prostor okolo vypadlého skla je zameten tak, že by se odtamtud dalo jíst. V mantinelu je již také usazen chybějící díl a to znamená, že bychom mohli stihnout začátek s minimálním zpožděním. Místní ledaři ukázali, že svou práci zvládají skvěle.
     
    Kotouč a půl drobných kousků zdánlivě nerozbitného skla se odvezl z ledu. Zdá se, že zpoždění bude minimální, rolba totiž vyjela na led. Stále však absentuje sklo...
     
    Začátek střetnutí mezi Rebely a lídrem soutěže z Berouna se zřejmě o něco zpozdí. Sklo zatím stále ještě není na svém místě a rolba ještě nevyjela na led. Uvidíme, jak dlouho celá výměna ještě potrvá. Když to nepůjde, tak je v záloze pořád ještě ten stůl...
     
    Rozcvička Rebelů byla zřejmě nadmíru kvalitní. Před boxem brankového rozhodčího přímo za brankou domácích se totiž vysypalo sklo. Ledaři již pracují na nápravě a kus hrazení se snaží opravit. Snad nedopadneme jako v Uherském Hradišti, kde musel náhradní brankář, dnes již prvoligového, Havířova Lukáš Daneček držet stůl. Snad tato role dnes nepadne na někoho z dua dvojek Opršal – Šimboch.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Jank, Drtina, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna "A", Musil – Rytnauer "C", Endál, Berger – Dvořáček, Semorád, Maliník – Chlubna, Stehlík, Milfait

    Medvědi Beroun 1933: Cikánek (Šimboch) – Jebavý, Šenkeřík, Špelda "C", Kolařík, Chalupa, Dresler, Sklenička, Matějka – Marek, Kubica, Vrdlovec – Jonáš, Hrdel "A", Kubeš – Malý, Stromko "A", T. Půlpán – A. Půlpán, Šteiner, Babka

    Rozhodčí: Stanislav Mertl – Václav Guth, David Rittich.
     
    Bleskové info ze sestav. Rebelové nastupují do utkání s novou posilou. Dres s číslem 18 pro dnešek obléká obránce extraligového Hradce Králové Bohumil Jank.
     
    Berounští hokejisté jsou letos velkým překvapením. Na začátku sezony sice měli lehké problémy a v Benátkách vyhráli jen o gól, pak se ale rozjeli a dokázali zdolat i loňského mistra Mladou Boleslav, ex-extraligové České Budějovice a druhý celek, jenž si vloni zahrál o nějvyšší soutěž, Olomouc.

    Rebelové začali skvěle. Porazili Motor 3:0 a následně dovezli bod z Havířova. Domácí premiéra jim však zhořkla, Havlíčkobrodští prohráli s Třebíčí 2:4. Následně ale zvítězili v Šumperku a zdolali i Kadaň. V posledním kole však přišel tvrdý direkt od Litoměřic. Stadion na svém ledě vyhrál 6:2.
     
    Vzájemné zápasy (sezona 2012/13):

    Beroun – Havlíčkův Brod 3:7
    Havlíčkův Brod – Beroun 3:1
    Beroun – Havlíčkův Brod 4:10
    Havlíčkův Brod – Beroun 4:1
     
    Minulé kolo:

    HC Stadion Litoměřice – HC Rebel Havlíčkův Brod 6:2
    Medvědi Beroun 1933 – HC Motor České Budějovice 3:1
     
    Dobrý den z Kotliny! Dnes je před námi souboj mezi Rebely a Berounem. Medvědi bývali vždy celkem, na nějž se chovilo jako na ten "průměrný." Hosté však letos ukazují, že hokej hrát umí a porazili favority typu Mladé Boleslavi či Olomouce.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Stehlík (Milfait) – 28. Kubeš (Jonáš, Chalupa), 40. Kubica (Marek), 59. Kubica


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Jank, Drtina, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna "A", Musil – Rytnauer "C", Endál, Berger – Dvořáček, Semorád, Maliník – Chlubna, Stehlík, Milfait. Trenér: Mička.
    Medvědi Beroun 1933: Cikánek (Šimboch) – Jebavý, Šenkeřík, Špelda "C", Kolařík, Chalupa, Dresler, Sklenička, Matějka – Marek, Kubica, Vrdlovec – Jonáš, Hrdel "A", Kubeš – Malý, Stromko "A", T. Půlpán – A. Půlpán, Šteiner, Babka. Trenér: Novák.

    Rozhodčí: Stanislav Mertl – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 732
    bahis siteleri